romeo713
Kayıtlı Üye
Ananemin babasında pardonÇok sevimliler
Ekli dosyayı görüntüle 5009
Ekli dosyayı görüntüle 5008
annemin babasında bunların dikdörtgen olanlarından vardı, sabah akşam köyde Türk sanat müziği dinlerdi![]()
Ananemin babasında pardonÇok sevimliler
Ekli dosyayı görüntüle 5009
Ekli dosyayı görüntüle 5008
annemin babasında bunların dikdörtgen olanlarından vardı, sabah akşam köyde Türk sanat müziği dinlerdi![]()
O anlamda söylememiştim ama haklılık payında var. Her şeye eleştirel yaklaşacağınız ve hatta komplo teorileri ile insanların kafasını karıştıracağınız için yüksek ihtimalle aynı topluluk içerisinde olmayacağız. Birkaç sokak ötedeki komşu olup takas ticareti yapabilirizYani Ele Nora hanım diyor ki Rhea' cım ;
- sizi gruba almam, pek bir işe yarayacağınızı düşünmüyorum![]()
Onun sağı solu belli olmaz. Hayal deyip geçerken bizi şaşırtmasını umuyorum. Çok aminBence güzel düşünmüştü. Ama hayaller gerçeklere çarptı işte. Yoktu ki birkaç dönüm arsamız(Sanki arsayı evi halletsek millet gelip toplanacak
)
Birisi paylastiklarim için beni ifadeye çağırırlarsa napayim diye sormuştu diğeri de -komplocuyum ben abi dersin, demiştiO anlamda söylememiştim ama haklılık payında var. Her şeye eleştirel yaklaşacağınız ve hatta komplo teorileri ile insanların kafasını karıştıracağınız için yüksek ihtimalle aynı topluluk içerisinde olmayacağız. Birkaç sokak ötedeki komşu olup takas ticareti yapabiliriz
Onun sağı solu belli olmaz. Hayal deyip geçerken bizi şaşırtmasını umuyorum. Çok amin![]()
Herşeye eleştirel yaklaşıyor muşuz ve komplo teorileriyle insanların kafasını karıştırıyor muşuz, biz neymişiz böyleO anlamda söylememiştim ama haklılık payında var. Her şeye eleştirel yaklaşacağınız ve hatta komplo teorileri ile insanların kafasını karıştıracağınız için yüksek ihtimalle aynı topluluk içerisinde olmayacağız. Birkaç sokak ötedeki komşu olup takas ticareti yapabiliriz
Onun sağı solu belli olmaz. Hayal deyip geçerken bizi şaşırtmasını umuyorum. Çok amin![]()
Bu Ele Nora hanfendi'den korkulur, bizi gruba almadığı gibi mesken tuttuğumuz muhitte ki kaynaklara çökmek için suikast bile düzenleyebilirBirisi paylastiklarim için beni ifadeye çağırırlarsa napayim diye sormuştu diğeri de -komplocuyum ben abi dersin, demişti
Komplocu diyorsunuz ama en son bizim dediğimize geliyorsunuz
Yalnızlık bakanlığı kurulup yanında eşantiyon sevgi ve gerçek bakanlığı da verilirse çok ararsınız bizi çok![]()
Ben hepsini önceden düşündüm merak etmeBu Ele Nora hanfendi'den korkulur, bizi gruba almadığı gibi mesken tuttuğumuz muhitte ki kaynaklara çökmek için suikast bile düzenleyebilir![]()
Bu aşılarda barkod var bence, yenilerle de çip takılacak.Ben bunun olma ihtimalini görüyorum,
Kovid'le yapılan aşılarla bağışıklık sistemini çökerttiler. Zaten "bu bir denemeydi",
"asıl olucak olan bundan sonra" diye söylemleri vardı sürekli..
Aşağı yukarı tüm ülkelerdeki ekonomileri bozup o ülkeleri ele geçirip bir takım şeylere razı ettiler ve sıra ikinci safhaya geldi..
Muhtemelen aşı olmayanlar ekmek bile alamayacak.. nedense böyle bir düşünce geliyor hep aklıma.![]()