Yapay zeka...
Onu bırak bide gelen geçene çatıp kavga çıkarıyor hınbıllar, kendi mallıkları yetmezmiş gibi bide millete salça oluyorlarMilli maçları zevkle takip ediyorum ama takım fanatiklerini anlamakta zorlanıyorum gerçekten. Aptalca sloganlar ile sokakta gereksiz kutlamalar yapıyor bir de diğer takımların taraftarlarına küfür ediyorlar. Adamların cebine milyonlar giriyor, bu gerzekler ise küfür stoklarından yiyebilme hakkını kendilerinde gördükleri için heyecanlanıyorlar..
Kardeşim bu ülkede her velet küfürmetre ile doğuyor zaten. Sanki hiç edemiyorsunuz da bahaneye ihtiyacınız var gibi boş yapıyorsunuz.
Ve ayrıca gecenin bir yarısı hala korna çalıyorsunuz ! Zekasızlıkta sınır yok.
Güzel yorum. Sırf bu yüzden futbol takip etmeyi bıraktım.Adamların cebine milyonlar giriyor, bu gerzekler ise küfür stoklarından yiyebilme hakkını kendilerinde gördükleri için heyecanlanıyorlar..
Oo ben hazırlandım bileÖnümüzdeki ışıltılı süreç için evimizde odun, keser, çadır filan bulundurmalıymışız, şahlanıp kanatlandığımız belli oluyor da o kadar yukarı çıkarmıyız acaba cilalı taş döneminde gibi mi olacağız yani bu kadar teknoloji bize çok fazla![]()
Haha ben de güneş enerjili radyo ve kindle aldım kaçmak zorunda kalırsam diye. Hiç aklıma konserve yiyecek giyecek filan gelmediOo ben hazırlandım bile
İlk yardım kiti, konserve, ateş su toprak tahtaDon atlet ne varsa doldurdum. Belli ki iş oraya doğru gidiyor
Sonra hazırlıksız yakalanıp elimizde mızrak k.çımızda yaprak, sağa sola saldırmayalım![]()
İyi de odun çıra filan neden uğraşalım bir uyku tulumu bir de keleş işimizi görür herhalde tanımadığımız ve bize yaklaşan herkesi vururuzOo ben hazırlandım bile
İlk yardım kiti, konserve, ateş su toprak tahtaDon atlet ne varsa doldurdum. Belli ki iş oraya doğru gidiyor
Sonra hazırlıksız yakalanıp elimizde mızrak k.çımızda yaprak, sağa sola saldırmayalım![]()
Ağaç yaprağı yenir mi yahuHaha ben de güneş enerjili radyo ve kindle aldım kaçmak zorunda kalırsam diye. Hiç aklıma konserve yiyecek giyecek filan gelmedi
Aman zaten kral sofrası beklentim yok ne bulsam yiyorum ağaç yaprakları bile yeter bana sanırım![]()
Yok yine de ben silahlanmaya karşıyımİyi de odun çıra filan neden uğraşalım bir uyku tulumu bir de keleş işimizi görür herhalde tanımadığımız ve bize yaklaşan herkesi vururuz![]()
Niye, gayet de güzel yenir o kadarını bulursan şükretAğaç yaprağı yenir mi yahukonserve barbunya daha iyi olsun hem kutusuna delik deler çay yaparız
![]()
Yok yine de ben silahlanmaya karşıyımolmadı bı tane İsviçre çakısı alırız her işimizi görür
![]()
Yaprağa sen ye ben çaya razıyımNiye, gayet de güzel yenir o kadarını bulursan şükret
Tabi bir çayımız eksikti ortam süper olur zaten
Hırsızı sapığı canisine ben silahlanmaya karşıyım dersin öpüşür sarılır barışırsınız dimi.. kabile savaşları için silah şart illa al demiyorumki ölenlerden!/öldürülenlerden çalarsın
Hımm şu kamp ocaklarından almak lazım o zaman yemek pişirme imkanı için. Bize bi de lider lazım, baş danışmanım komutan Leslie bu iş uygun, günler geceler boyu sürecek olan yolcuğumuzda bize rehberlik eder karanlık yollarda
Ben Lesli ve komando ekibiyle yola devam ederim çocuk sen Ele Nora ile git o seni korur malum sen silaha karşısın bu durumda güvenliğini sağlayan biri gerekYaprağa sen ye ben çaya razıyım
O yönden haklısın doğru, şimdi silahsız bizi görünce, bide az dikkat çekersek bu yağmacı tayfa anında musallat olur çullanırlar bizeiyisi mi eski püskü giyinir (gri insan) görünümüne geçer kamufle olmak gerek
Lider aramaya gerek yok liderimiz Ele Norakendisinde doğuştan liderlik özellikleri mevcut
bizi karanlık dehlizlerden aydınlığa çıkaracağına inanıyorum
![]()
Of of of mermiye kafa atan çılgın grupBen Lesli ve komando ekibiyle yola devam ederim çocuk sen Ele Nora ile git o seni korur malum sen silaha karşısın bu durumda güvenliğini sağlayan biri gerekBize ayak bağı olursun balık istersin çay istersin ayy bu yastık sert uyuyamadım der ağlarsın bizler taşın üstüne yatar toprak yer ağaç yapraklarından çay yapar içeriz, kamp bölgemize 3km den fazla yaklaşanı anında tepeleriz
![]()