Sohbet Muhabbet

Anneler günü şu günü bu günü saçma aslında.. sadece para tuzağı.
Millet anneliği hayır olsun diye yapmıyor kendinden olduğu için seviyor yada yaşlılığa yatırım.
Ama hayvanlara annelik babalık yapıp şefkatle sarıp iyileştirenlere helal olsun.

Milli maçları zevkle takip ediyorum ama takım fanatiklerini anlamakta zorlanıyorum gerçekten. Aptalca sloganlar ile sokakta gereksiz kutlamalar yapıyor bir de diğer takımların taraftarlarına küfür ediyorlar. Adamların cebine milyonlar giriyor, bu gerzekler ise küfür stoklarından yiyebilme hakkını kendilerinde gördükleri için heyecanlanıyorlar..

Kardeşim bu ülkede her velet küfürmetre ile doğuyor zaten. Sanki hiç edemiyorsunuz da bahaneye ihtiyacınız var gibi boş yapıyorsunuz.

Ve ayrıca gecenin bir yarısı hala korna çalıyorsunuz ! Zekasızlıkta sınır yok.

Milli maçları zevkle takip ediyorum ama takım fanatiklerini anlamakta zorlanıyorum gerçekten. Aptalca sloganlar ile sokakta gereksiz kutlamalar yapıyor bir de diğer takımların taraftarlarına küfür ediyorlar. Adamların cebine milyonlar giriyor, bu gerzekler ise küfür stoklarından yiyebilme hakkını kendilerinde gördükleri için heyecanlanıyorlar..

Kardeşim bu ülkede her velet küfürmetre ile doğuyor zaten. Sanki hiç edemiyorsunuz da bahaneye ihtiyacınız var gibi boş yapıyorsunuz.

Ve ayrıca gecenin bir yarısı hala korna çalıyorsunuz ! Zekasızlıkta sınır yok.
Onu bırak bide gelen geçene çatıp kavga çıkarıyor hınbıllar, kendi mallıkları yetmezmiş gibi bide millete salça oluyorlar

Geri