Sohbet Muhabbet

Konu ile alakalı değil kusura bakmayın ama İslami ezoterizm yani Havas metodu kullanılarak okuma veya vefk yoluyla bedene girmiş Müslüman cin için ne yapmak gerekir yine Havas kullanılarak çıkar mı yoksa İslami yöntemler yerine farklı ekoller mi denenmesi gerekir ?
Urum'a danışmanız daha uygun olur. Bilgi ve tecrübe açısından en doğru yönlendirmeyi o yapacaktır.

normalde kahve falı bakmıyorum ancak bu sıralar arkadaşımın fincanları dikkatimi çekiyor sembolleri insan figürlerini vs met bir şekilde görebiliyorum az çok falın enerjisini anlayabiliyorum ancak sembolleri tam yorumlayamıyorum mesela koca memeli beli kalın saçları kısa kıvırcık burnu hokka çenesi uzun bpyu kısa bi kadın gçrüyorum ama bu kadını nasıl yorumlayacağımı bilemiyorum belliki çevresinden biri ama yanında öyle belirgin bi sembol fln olmuyo ne tavsiye edersiniz kahve falı için ?

normalde kahve falı bakmıyorum ancak bu sıralar arkadaşımın fincanları dikkatimi çekiyor sembolleri insan figürlerini vs met bir şekilde görebiliyorum az çok falın enerjisini anlayabiliyorum ancak sembolleri tam yorumlayamıyorum mesela koca memeli beli kalın saçları kısa kıvırcık burnu hokka çenesi uzun bpyu kısa bi kadın gçrüyorum ama bu kadını nasıl yorumlayacağımı bilemiyorum belliki çevresinden biri ama yanında öyle belirgin bi sembol fln olmuyo ne tavsiye edersiniz kahve falı için ?
Vay be kahve fincanını bu kadar ayrıntılı görmek gerçekten bir yetenek bence🤔
Memelerin büyüklüğünden, hokka buruna kadar nasıl görüyorsun hayret verici🧐👏🏼

Alakalı değil ama resimden yorumlanabiliyor mu kahve falı ? 🙂

Göğüs olarak görmedim ben. Kucağında kuzu tutan bir erkek figürü, masumiyetini kanıtlamaya çalışıyor ama masum değil. Kafası çok karışık, bir fırsat yaratmaya çalışıyor. ( Çok alakasız ama fonetiği Emre gibi bir isim dolanıyor aklımda )

Edit. Kahve falı bakan biri değilim. Öylesine görsel okudum.

Göğüs olarak görmedim ben. Kucağında kuzu tutan bir erkek figürü, masumiyetini kanıtlamaya çalışıyor ama masum değil. Kafası çok karışık, bir fırsat yaratmaya çalışıyor. ( Çok alakasız ama fonetiği Emre gibi bir isim dolanıyor aklımda )

Edit. Kahve falı bakan biri değilim. Öylesine görsel okudum.
sizin dediğiniz gibi gözümde canlandırmaya çalıştım bu slikonlu kadın gözümün önünden gitmedi 😔

Geri