Sohbet Muhabbet

Yoğundan kastım enerjisel yoğunluk. Hızlı etki eder ve şifayı yumuşak bir zeminde getirmez.
evet arkadaşım yazın kaliyle çalışmaya başlamıştı ve kendi açısından çok yıkıcı bi yaz geçirmişti (ama o yıkıcılık lazımdı iyice toksik bi çukurun içine düşmüştü) şimdi hayatı yaza kıyasla oldukça güzel sorunsuz

bu arada negatif enerjinin bu kadar güçlü olması beni hep şaşırtır sabah evde çok gergin bi hava vardı diğer kişiler tartışıyordu onların muhabbeti benide etkilemişti elime sapasağlam bi şekilde aldığım yumurta kolisi aniden ortadan ikiye ayrıldı tüm yumurtalar kırıldı bende dolmuşum yumurtaların kırılmasıyla ağlamam bir oldu evdeki misafirler gittikten sonra yoğun temizlik ardından ne kadar mantra frekans varsa açıp evide bol tütsülemeyi düşünüyorum aşırı negatif bi gün geçiriyorum
bu forumun sevdiğim en güzel yanı anonimliğin getirdiği güvenlik duygusu yakınlarıma anlatmaktanta site üyelerine anlatmayı daha çok seviyorum 🤩🤩

Arkadaşlar merhaba
Yeni bir konu açmamak için buraya yazıyorum. Bende hiçbir şeye kendimi yakıştıramama durumu var yani kendini daha ezik diğer her şeyi üstün görme durumu. Bu konuda vereceğiniz fikirlere açığım. Bu psikolojiden kurtulmam gerek.
Çocukluktan gelen değersizlik ve sevgisizlik hissi....
aslında çok başarılı yada çok zengin olsan bile diğer insanların senden üstün olduğu hissi halâ gitmez çünkü bunu kendi içinde yenmen lazım... (İnsanlarla asla kendini kıyaslama unut onları ve onlarında etten kemikten olduğunu, sen ben gibi tuvalette o işlemi yaptıklarını, ağladıklarını, birçok zaaf ve zayıflıklarını gizlediklerini ve bir çok gizli duygularını içten içe bastırdıklarını unutma)
O his çok büyük bir yanılgıdır ve seni tüketir..
Dediğim gibi zihin yapını ve düşünce tarzını, bakış açını değiştirip kendini motive etmen gerekir..olmayacak birşey değil, ben başardım sende yaparsın.

Çocukluktan gelen değersizlik ve sevgisizlik hissi....
aslında çok başarılı yada çok zengin olsan bile diğer insanların senden üstün olduğu hissi halâ gitmez çünkü bunu kendi içinde yenmen lazım... (İnsanlarla asla kendini kıyaslama unut onları ve onlarında etten kemikten olduğunu, sen ben gibi tuvalette o işlemi yaptıklarını, ağladıklarını, birçok zaaf ve zayıflıklarını gizlediklerini ve bir çok gizli duygularını içten içe bastırdıklarını unutma)
O his çok büyük bir yanılgıdır ve seni tüketir..
Dediğim gibi zihin yapını ve düşünce tarzını, bakış açını değiştirip kendini motive etmen gerekir..olmayacak birşey değil, ben başardım sende yaparsın.
Çocukluğumdan geldiği konusuna kesinlikle katılıyorum çünkü bir an bile değerli hissettirilmedim hep başkaları ile kıyaslandım şimdi de bu benim gerçeğim oldu o kadar berbat durumdayım ki kalabalık ortamda biri bana bakarak bir şey anlattığında içimden o bunu yapmamalı ben görmezden gelinmeliyim bana gelene kadar o kadar insan var diyorum. Mesela ne giysem yakışmadığını düşünüyorum herkes benden güzel giyiniyor ben paspalım diyorum. Bunlar küçük iki örnek sadece. Daha neler var bende böyle.

evet arkadaşım yazın kaliyle çalışmaya başlamıştı ve kendi açısından çok yıkıcı bi yaz geçirmişti (ama o yıkıcılık lazımdı iyice toksik bi çukurun içine düşmüştü) şimdi hayatı yaza kıyasla oldukça güzel sorunsuz
Benim hayatımdaki toksik şeyler bir bir uzaklaşıyor şu an. Ama bir yıkılmışlık hissi içinde de değilim, rahatladım aksine. Şimdiden çok faydasını gördüm. Kali cidden harika bir tanrıça. Ve muhteşem bir şekilde hayatından çıkardığı kötü şeylerin yerine de çok güzel şeyler koyuyor birdenbire. Yani çok kısa bir süre içinde iş değiştirdim, yeni işim çok güzel. Bayağıdır durgun ve negatif olan aşk hayatım birdenbire canlandı. Sağlığım iyileşiyor. Şükürler olsun daha ne isteyim. Bir de iç huzura da çok iyi geliyor. Çok şaşkınım daha önce hiç bu kadar olumlu sonuçlar almamıştım. Kali'yi dualarımdan eksik etmeyeceğim.

Çocukluğumdan geldiği konusuna kesinlikle katılıyorum çünkü bir an bile değerli hissettirilmedim hep başkaları ile kıyaslandım şimdi de bu benim gerçeğim oldu o kadar berbat durumdayım ki kalabalık ortamda biri bana bakarak bir şey anlattığında içimden o bunu yapmamalı ben görmezden gelinmeliyim bana gelene kadar o kadar insan var diyorum. Mesela ne giysem yakışmadığını düşünüyorum herkes benden güzel giyiniyor ben paspalım diyorum. Bunlar küçük iki örnek sadece. Daha neler var bende böyle.
Yapman gereken tek şey; kendini sevmen...
Aynanın karşısına geç, gülümseyip gönülden bir şekilde kendini sev. Geçmişi kapat ve affet.
Bu yetersizlik ve güven eksikliği ancak kendini sevmekle bitmeye başlar. Ama öyle laf olsun diye değil, ciddi ciddi kendini olduğun gibi kabul edip, yaşamın tüm negatifliklerine rağmen bu hayatın çok kısa bir süre sonra biteceğini düşünüp, takıntılarını zihninde "önemsiz" hale getir... Sana burdan ancak bu kadar yardımcı olabilirim😊📝

Benim hayatımdaki toksik şeyler bir bir uzaklaşıyor şu an. Ama bir yıkılmışlık hissi içinde de değilim, rahatladım aksine. Şimdiden çok faydasını gördüm. Kali cidden harika bir tanrıça. Ve muhteşem bir şekilde hayatından çıkardığı kötü şeylerin yerine de çok güzel şeyler koyuyor birdenbire. Yani çok kısa bir süre içinde iş değiştirdim, yeni işim çok güzel. Bayağıdır durgun ve negatif olan aşk hayatım birdenbire canlandı. Sağlığım iyileşiyor. Şükürler olsun daha ne isteyim. Bir de iç huzura da çok iyi geliyor. Çok şaşkınım daha önce hiç bu kadar olumlu sonuçlar almamıştım. Kali'yi dualarımdan eksik etmeyeceğim.
siz bilinçlisiniz mutlu oldum adınıza daha güzel enerjileriniz olsun
arkadaşım o dönem çok tez canlı ve sinirliydi çevresindeki herkesi uzaklaştırmıştı
tanrıça kali onun üzerinde agresif çalıştı iyikide çalıştı kızın aklı başına geldi

Yapman gereken tek şey; kendini sevmen...
Aynanın karşısına geç, gülümseyip gönülden bir şekilde kendini sev. Geçmişi kapat ve affet.
Bu yetersizlik ve güven eksikliği ancak kendini sevmekle bitmeye başlar. Ama öyle laf olsun diye değil, ciddi ciddi kendini olduğun gibi kabul edip, yaşamın tüm negatifliklerine rağmen bu hayatın çok kısa bir süre sonra biteceğini düşünüp, takıntılarını zihninde "önemsiz" hale getir... Sana burdan ancak bu kadar yardımcı olabilirim😊
Çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun 🙏🙏

Geri