Sohbet Muhabbet

Merak ettim o filmi.. film izlemeyi sevdiğim salona gelmemiş henüz fragmanını izledim.. fotosensitif epilepsi hastalarına önerilmiyor.
Onun dışında yeni filmlerden Kul Dilemma dikkatimi çekti. Kaliteli bir yapım sanırım.
Kadının hikayesine denk geldim instada.Filmde tek bir olay var.Oradakilere yardımcı oluyor.Anlatılan instadaki hikaye geçmiyor.Adli olay olmuş sanırım ortadan kaybolurken daha çok onla alakalı.

Kaybolan bir ses vardı duyduğum.Gelecekte ne olacağını sorduğumda ne yaptıysan onla karşılaşacaksın demişti.Ayetmiş...Kötü durumların çoğunu anlamdıramıyorum.Çocukluktan beri vardı o ses ve kötü durumları adlandırmadığından normal karşıladım.Sonra ortadan kayboldu.

Görünen o ki bu yıl da kalan ormanlar yakılacak. Şimdiden yağmur büyüleri öğrensek iyi olur.
Bu kötülere yapılan kara büyüleri tutturmak için bir yol var mıdır acaba? Yani mesela yakanların yaktıranların evlatları kazalarda ağır yaralansa, büyük hastalıklarla uğraşmaları gerekse kötülüğe bu kadar zaman ve enerji ayıramazlar. Yada kendi başlarına bir şey gelse..

Görünen o ki bu yıl da kalan ormanlar yakılacak. Şimdiden yağmur büyüleri öğrensek iyi olur.
Bu kötülere yapılan kara büyüleri tutturmak için bir yol var mıdır acaba? Yani mesela yakanların yaktıranların evlatları kazalarda ağır yaralansa, büyük hastalıklarla uğraşmaları gerekse kötülüğe bu kadar zaman ve enerji ayıramazlar. Yada kendi başlarına bir şey gelse..
Genel olarak micro ve macro ölçekte durum kötü.Değiştimeye çalışınca kişisel olarak bulaşmış oluyor.Doğal bir durum olduğunu hatırlatıyor deneyince.Kötü insanlar içinse durumun kötü olması davranışlarını değiştirmiyor sadece süründürüyor.

Genel olarak micro ve macro ölçekte durum kötü.Değiştimeye çalışınca kişisel olarak bulaşmış oluyor.Doğal bir durum olduğunu hatırlatıyor deneyince.Kötü insanlar içinse durumun kötü olması davranışlarını değiştirmiyor sadece süründürüyor.
Isıramadığımız eli kemiririz biz de. Tarafımız belli olsun. Kötülüğe sessiz kalmak onaylamak sayılır.

Süreci yavaşlatabiliriz belki. Kötülerin yaptıklarının tadına bakmaları gerek. Azdan az çoktan çok gider.

Isıramadığımız eli kemiririz biz de. Tarafımız belli olsun. Kötülüğe sessiz kalmak onaylamak sayılır.
Manevi olarak bir iz sürme imkanı yok ama somut davranışlara yansıyınca zarar görüyor insan.Bir de her şeyi planladıklarından deplesmanda gibi oluyorsun.En akıllısı önüme araba çekiyor.Çalışmış araba almış.Büyük başarı.

Size çok katılıyorum Rhea. Böyle toplumsal ve politik krizlerde tarafını belli eden, kötülere büyü yapan bireysel cadılardan/majisyenlerden ayrıca cadı coven'ları bile var. Aslında cadılık direniştir, tarih boyunca böyle olmuştur. Geri zihniyetin karşısında durmuşlardır. Cadılara/majisyenlere eski sevgilisini geri döndürmeye çalışan bir avuç deli gözüyle bakan da olacaktır ama biz geçmişimizi unutmayalım. Tüm gücümüzle geri ve kötü zihniyetin karşısında duralım.

Merak ettim o filmi.. film izlemeyi sevdiğim salona gelmemiş henüz fragmanını izledim.. fotosensitif epilepsi hastalarına önerilmiyor.
Onun dışında yeni filmlerden Kul Dilemma dikkatimi çekti. Kaliteli bir yapım sanırım.
Deccal 3'ü izledim, fena değil güzeldi.
En azından ben bu tür filmleri seviyorum😁
Ama çok fazla efekt kullanmışlar o biraz filmin önüne geçmiş.. ortalama bir film çok fazla beklenti içine girmesin izleyenler.
Bu tür filmleri, benim gibi seviyorsanız izlemeye değer 😁

Geri