Sohbet Muhabbet

Bence pek normal değil. Ben sadece böyle tarz forumlarda geziyorum. Ha bir de reddit kullanıyorum, ki o da forum mantığı az çok. Onun dışında diğer tüm sosyal medya uygulamaları o kadar boş ve saçma ki... Ama forumlar harika ya. Forumlara bayılıyorum.
Reddit bende takılıyorum form üyeleri bilgili duyarlı insanlar yabancı ağırlıklı form çok keşfedilmesin bende form takılıyorum web tabanlı formlar daha aklı başında geliyor.

İnsanların her sosyal medya aplikasyon kullanması normal mi bana çok yorucu geliyor hersey de varlar sosyal medya kullanmıyorum bir eğlence aplikasyon vardı onu bugün de sildim şimdi düşünüyorum multimedyada influencer olanlar işi çok zor hersey de olmak zorundalar kitle şans işi zor gerçekten.
WhatsApp harici kullanmam, yeni yeni X açtım o da meraktan gündemi takip etmek için :D
Bir arkadaşımın otuz kırk tane kullandığı uygulama var sosyal medyada..
Yanına oturup bı yarım saat onunla beraber baktım, ruhum daraldı zehirlendim resmen..
Bana göre değil 😁

İnsanların her sosyal medya aplikasyon kullanması normal mi bana çok yorucu geliyor hersey de varlar sosyal medya kullanmıyorum bir eğlence aplikasyon vardı onu bugün de sildim şimdi düşünüyorum multimedyada influencer olanlar işi çok zor hersey de olmak zorundalar kitle şans işi zor gerçekten.
Sosyal medyadaki çoğu şey yapay gündemlerden ibaret gerçekten. Ama son zamanlarda bilgim olması gerektiğini düşündüğüm gündemleri bile takip edecek güç bulamıyorum kendimde. Dünyadaki kötülüklerden haberdar olmam onları ortadan kaldırmıyor ama siyaseten duyarsız biri de asla degilim. Olup bitenlere karşı güçsüz ve yenilmiş hissetmem(veya öyle olmam) beni üzüyor. Benzer bir dönemden gecmis olan varsa deneyimlerinizi/tavsiyelerinizi dinlemek isterim

Geri