Sohbet Muhabbet

Anlamam. Senin aksine genel kabulleri sevmiyorum. Uranüs'üm de sevmiyor.

Bir gün Uranüs ve Satürn karşı karşıya gelmiş. Satürn ağır ağır masaya oturmuş, ceketini iliklemiş. dosyasını açmış.
''Hey genç'' demiş Uranüs'e, ''Hayat düzen ister, sistem ister, sabır ister.''

Uranüs, kafasındaki şapkayı bile ters takarmış bu yüzden sandalyesini de ters çevirip oturmuş. Bir anda ışıkları kapatmış ve geri açmış.
''Hey ihtiyar'' demiş Satürn'e, ''Hayat devrim ister, şok ister, kırılma ister''

Satürn kaşlarını çatıp saatine bakmış : ''Her şey zamanında olur, kurallar olmadan toplum çöker ''
Uranüs masayı hafifçe sarsmış : ''Ben zamanı kırarım çünkü kurallar yüzünden insan çöker'' demiş.

Satürn iyice kurulmuş Uranüs'e : '' Peki düzen olmadan özgürlük nasıl korunur ? ''
Uranüs çıkmış Satürn'ün halkalarına başlamış koşmaya : ''Peki özgürlük olmadan düzen ne işe yarar?''

Velhasıl kahveci girmiş araya '' abi siz neden birlikte çalışmıyorsunuz, birlikte çalışsanız dünya çağ atlar'' demiş.
İkisi de aynı anda cevap vermiş : Ben, onsuz da yaparım.

:cool:
Zodyak için paylaşımlarınızı merakla bekliyorum.

Öğrendiğim yeni diyalektik yöntemleri kullanarak çirkefleşmeyeceğim, yeni uyandım gözlerim şişkin, ağızım kül tablası gibi genzimi yakıyor, kahveden bile tat alamaz haldeyim, güne neşeli başlayayım diye bir dilim revani yedim ama dilim şişti ve gurbetçilerin vatan hasreti gibi uzun uzun hikaye anlatamayacağım. Size sevdiğim bir resmimle karşılık vermek istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 4936
Bu buna benzer caps modası var güzel oluyor

Sosyal medyada isimsiz yada sahte isimli üyelere- mesela nicki isim değil nesne kavram o kişinin adı olmadığı belli- küfretmek hakaret etmek suç mu?
Bunu @romeo713 yada @Retro bilir gibi bir his var içimde nedense ☺️
Şöyle bir haber var ama ne kadar doğru bilmiyorum, X teki sahte hesapların kime ait oldukları, telefon rehberinde ki kişilere kadar ileri yoluyla gidecek ve beğenileri dahil birçok gizlilik açılacak :D yani sövmeye gerek kalmadan kim oldukları her an aşikâr olabilir :)

Merhaba.3 güneşi olan bir gezegendeyim.denizin altında yüzüyorum.sonra tehlikeli olduğunu anlayıp sudan çıkmaya çalışıyporum.beni değişik varlıklar karşılıyor..örtünmem için birşey veriyorlar.bir yandan bir kadın beni dudağımdan öpüyor.onu da kurtarmaya çalışıyorum.bana örtünmem için özel bir pelerin veriyorlar.sonra ametist taşına benzeyen açık beyaz renkli tailar veriyorlar.sanki belli birtakım düşmanlar var.sanki büyülü bir dünyadayım.bu rüyamı açıklayabilecek biri var mı?
Dünya dışı uygarlıklar sizinle iletişimemi geçiyor?🤔oldukça fantastik rüya gerçeğe yakın boş rüya değil.

Şöyle bir haber var ama ne kadar doğru bilmiyorum, X teki sahte hesapların kime ait oldukları, telefon rehberinde ki kişilere kadar ileri yoluyla gidecek ve beğenileri dahil birçok gizlilik açılacak :D yani sövmeye gerek kalmadan kim oldukları her an aşikâr olabilir :)
Haha sen olayı çok yanlış anlamışsın emojisi istiyorum 😊
Halbuki seni ve @Retro yu şeytandan 5dk önce doğmuş gibi hayal etmiştim 🤣

Yengeç burcu ikiyüzlüğü gerçekten beni benden alıyor. Bir yengeç olarak: çalış didin bi yerlere gel ama perdeler inince kocaman bir lobici olduğun ortaya çıksın, o başarının yarısı senin yarısı lobinin olsun. Tam bir eklembacaklılık.Bide kendinden kaynaklanan başırıymış gibi anlat mütevazi takıl, kibir abidesi. Gaslightingler manipülasyonlar. Akrep burcunun adı çıkmış bu simbiyotiğin yanında ...

Buraya derinliği olan bir video bırakıyorum.Normal de dinlediğimi silmişler.'Benim hayatım öyle bir düğümlenmiş ki çözülmez.'

Yengeç burcu ikiyüzlüğü gerçekten beni benden alıyor. Bir yengeç olarak: çalış didin bi yerlere gel ama perdeler inince kocaman bir lobici olduğun ortaya çıksın, o başarının yarısı senin yarısı lobinin olsun. Tam bir eklembacaklılık.Bide kendinden kaynaklanan başırıymış gibi anlat mütevazi takıl, kibir abidesi. Gaslightingler manipülasyonlar. Akrep burcunun adı çıkmış bu simbiyotiğin yanında ...
Yengeç burcunu bende sevmiyorum agresif sinsi saldırgan aynı yaz grubuyuz gerçi o su ben ateş çok iticiler zararlı duygusal yapıları var.

Yengeç burcunu bende sevmiyorum agresif sinsi saldırgan aynı yaz grubuyuz gerçi o su ben ateş çok iticiler zararlı duygusal yapıları var.
Sinsilik, saldırganlık, agresiflikte kimse akrebin eline su dökemez. Kötülüğe meyilli bir akrep burcu en azılı sapıklardan olurlar. Kene gibi yapışırlar avlarına.

Sinsilik, saldırganlık, agresiflikte kimse akrebin eline su dökemez. Kötülüğe meyilli bir akrep burcu en azılı sapıklardan olurlar. Kene yapışırlar avlarina.
Oo bilmezmiyim iki akreple muhatap oldum birini engelledim diğerini yok saydım üstüne beddua ettim ve belasını buldu kibir kıskançlık öfke yalan ama birinin hakkını yemiyim zeki rakipti diğer aptaldı aptal olanı sebepsiz saldırdı oturdum beddua ettim karşılığını çok güzel aldı onları ters köşe yaptım kiminle uğraştıklarını bilmiyorlar.ben sakin ateş grubuyum ağustosluyum öfkem sessiz kötü olur .

@Redcerry ateş burcu saflığı işte. Zaten hep ilk ateş grubu bu eklembacaklıya meyil eder. Sonra bi güzel bu sinsi böceğin oyununa gelir.
Sinsilik, saldırganlık, agresiflikte kimse akrebin eline su dökemez. Kötülüğe meyilli bir akrep burcu en azılı sapıklardan olurlar. Kene gibi yapışırlar avlarına.
@Rhea gerçekten yengeçle hiç bi akrep kıyaslanamaz. Akrep yengecin yanında omurgalı kalır inan bana. Akrep baştan yakar sinyali :"bana dokunma" diye içi neyse dışıda odur. Bi akrebin kuyruğu kopsa, kıskacı kopsa yeniden çıkmaz, bi ateş görse kendini kendini sokar. Yengeç öylemi? Yengeç tam bi nankör. Yengeç zorda kalsa suyu bulandırır popülasyonun tamamını tokside eder. kıskanç Yengeç burcu iğnesi olmadan toksik. Yengeçte her türlü ihaneti görürsün. Kolunu koparsan yeniden çıkarır. Kopyala-yapıştırcı tüm hayatı her anlamda taklite dayalı, ne oldumcu bi persona. İlkesizliği ilke edinerek yukarı çıkan bir tırmanıcı, beslendiği kaba 40 yıl sonra bile ihanet eder başka bi kab görse. O derece. Ne entelektüel ne sezgisel tamamen çıkar odaklı bi larva

Yengeç bir insan durumu neden bulandırmasın?Adam ben kasap olacağım diyor adama sen katil miydin demek yerine.Kurbanda iyi para kazanıyorlar demek daha mantıklı.

Belirli bir burcu sevmiyorsanız haritanıza bakmanız lazım. Örneğin kişi 12. evinize düşüyorsa size sinsi gelebilir. Güç savaşı veriyorsanız 7. evinize bakın. Mars ve plüton açıları da önemli. Ayrıca haritanızda Lilith, sizin karanlık bulduğunuz temaları gösterir. Bu da bir etkendir. Sert açılar alıyorsa itici gelebilir.

Akrepler kötüdür gibi bir tutum yanlış olur. Harita şu burcun kadını / erkeği kötü huylu demez. Kişi kendi haritasını doğru çalıştırıyordur ama sizin haritanızda zorlayacak konumlara düşüyor olabilir.

Bana göre akrepler çıkarcı ya da sinsi değildir. Pluto akrep kuşağı olduğum ve tam da 8. evime düşürdüğüm için doğasını anlayarak büyüdüm. Dedektör gibi çalışır, şüphecidir.. Bunların haricinde en belirgin öğretisi 8. evin doğal gerçeği olur ki ; ölüm, yıkım, ezoterizm, okültizm gibi yüzeysel olmayan, derin ilimleri doğal bir yaşam akışı gibi kavrar.

Kısacası,

Akrebi sevmiyorsanız ; kolay dönüşebilen biri değilsinizdir hatta en karanlık noktaya dokunabilecek ve bu dokunuştan bir Anka gibi doğacak potansiyeliniz yoktur. Yüzeysel bilgi sizin için yeterlidir.

Yengeçi sevmiyorsanız ; duygusal dünyanızı çırılçıplak görebilecek bir gözden kaçıyorsunuzdur. Çünkü kendisi bir ekinoks burcudur ve pasif değildir. Su grubunun öncü burcudur, liderdir. Her şeyi hatırlar ama yönetici gezegeni gereği hemen açığa vurmaz. Doğru zamanda doğru stratejiyi yapar. Sevmediğini de asla sevmez.

Demem o ki, kendi haritanız ile değerlendirmeniz daha doğru olur.

Örneğin yeni biri ile iletişim kuruyorsunuz ve kişinin doğum bilgilerini bilmiyorsunuz, tam o anın haritasını açıp ortak dinamiği görebilirsiniz.
Bakın bakalım 8. evde ne var ? 12. evde ne var ? Gezegenlerin etkileşimleri nasıl ? İlişkide en çok hangi alan zorlar ? fikir olur.

Geri