Sohbet Muhabbet

Zaman verilmemesi tamamen kişinin karakteri ile ilgili olduğu için. Çok fazla inatçı ise kişi, zor olabiliyor. Sihir biraz da ne amaçla yapılmış ise o işin az da olsa olma ihtimali var ise işe yarayabiliyor.
üstat bu işlem dedikleri iş sonuçta bir şeyin hızlıca olması için değilmi gerekirse iradesini bile yıkacaksın ben aylarca yıllarca niye bekliyim ki zaten kendi haline bıraksam gelecek şimdi bunlara güvenip niye paramı zamanımı vereyim

Mesala şuda var yapıldı diyelim hiç bir değişiklik yok ee 1 sene sonra cıktı geldi kendi geldi diye sayarım ama o kendi başarısı diye ağlayacak ben ondan bunlara yüz verilmemesi kaanatındayım.

Mesala şuda var yapıldı diyelim hiç bir değişiklik yok ee 1 sene sonra cıktı geldi kendi geldi diye sayarım ama o kendi başarısı diye ağlayacak ben ondan bunlara yüz verilmemesi kaanatındayım.
Metafizik ortam biraz da dediğim gibi yapılan kişiye de bağlı. Şöyle bir durum da var, eğer büyük bir kavga vs yok ise arada belki karşısına başka birisi çıkıp o kişiyi kabul etme ihtimali varken, sihir ile o ihtimal düşüyor. Ben de çok sihre maruz kaldım, yapan kişi ile sırf bu yüzden kavgaya varacak büyük tartışmalar yaşadığım halde devam etti, fakat cinlerin sıkıntıya sokması dışında kendisi ile bundan sonra hiç muhatap olmadım. Tabi herkes sihre alışık olmadığı için bedenindeki etkilerini farkedemiyor , gözlemleyemiyor ve kendi iradesi de sanabilir orası ayrı..

Metafizik ortam biraz da dediğim gibi yapılan kişiye de bağlı. Şöyle bir durum da var, eğer büyük bir kavga vs yok ise arada belki karşısına başka birisi çıkıp o kişiyi kabul etme ihtimali varken, sihir ile o ihtimal düşüyor. Ben de çok sihre maruz kaldım, yapan kişi ile sırf bu yüzden kavgaya varacak büyük tartışmalar yaşadığım halde devam etti, fakat cinlerin sıkıntıya sokması dışında kendisi ile bundan sonra hiç muhatap olmadım. Tabi herkes sihre alışık olmadığı için bedenindeki etkilerini farkedemiyor , gözlemleyemiyor ve kendi iradesi de sanabilir orası ayrı..
Özelden konuşabilsek niye böyle kuruldum bu tarz işlere anlatırdım derdin yani ya birader sen haklısın diye şimdi burda bana kızıyorlar ediyorlar ama.

Özelden konuşabilsek niye böyle kuruldum bu tarz işlere anlatırdım derdin yani ya birader sen haklısın diye şimdi burda bana kızıyorlar ediyorlar ama.
Sizi anlayabiliyorum insan çaresiz hissedebiliyor bazen ama metafizik şartlar maalesef fiziksel durumlara bağlı olabiliyor. Uruma bakım yaptırıp düşüncelerini öğrenebilirsiniz aslında karşı tarafın sizinle ilgili ilk başta.

Sizi anlayabiliyorum insan çaresiz hissedebiliyor bazen ama metafizik şartlar maalesef fiziksel durumlara bağlı olabiliyor. Uruma bakım yaptırıp düşüncelerini öğrenebilirsiniz aslında karşı tarafın sizinle ilgili ilk başta.
Ben kimseye güvenmiyorum insanlar parayı alana kadar ondan sonra işimiz şansa kısmete kalır

Ben insanların koyduğu yasalar açısından sormuştum.
Kanuni olan her şey etik değil. Hayvanlara iftira atanlara kibar olamıyorum ve küfretmemek için insan üstü mücadele veriyorum 😶
O an bilgisayar başında değildim.Ahlakideğer şahit diyeceksiniz.İp benim üstüme kanunen ama ortak ağlardan virüs bulaşmış benim sorumluluğum değil diye eklenir.Karakolda polisler çok üstüne gelirse dayanıp bir sinirle yazdım dememek lazım.Yazdırırlarsa ilk duruşmada zorla ifade verdirdiler diyip sıyrılacan.Son dönem bu tip ifadeler işe yarıyor mu emin değilim.Eskiden oyunlarda böyle yapılıyordu orada o zaman degildim diye...Son dönem siber şubeden biri buna atıf yapmıştı.Denemeyince tutuklanma kesin o yüzden denemek lazım.

Ben kimseye güvenmiyorum insanlar parayı alana kadar ondan sonra işimiz şansa kısmete kalır
Bir de bazı hocalar var ki büyü bozmaktan acizler insanlara akıl veriyorlar. Bir hoca sözde görüntülü sihir bozuyordu , önce bozdum dedi sonra tekrar aradım sende bir şey yok yaşadığın şeyler psikolojik diye çok abuk subuk şeyler söyledi bedende düpedüz cin gezindiği halde. Bozamadığını ve cinleri çıkaramadığını itiraf edemeyip millete suç buluyorlar.

Urum düşünce okuyabiliyor güvenebilirsiniz , ben de daha önce çok bakımlar yaptırdım yaşanılanlar ve söyledikleri tutarlı oluyor genelde.
Düşünce okusa ne olacak ki üstat sonuç olmadıktan sonra sonuçta beklediğim düşünceler olsa gelir işin ucunda ne olursa olsun getirebiliyorsa görüşürüm onada pek sıcak bakacağını sanmıyom şahsen belirsiz bir şeyede ücret ödemem sağlık olsun.

Havas cinlerle alakalı zaten ona hem fikiriz araknedir runedir bunların hiç bir bağlantısı yok bu işlemi kontrol ettiğin bi mekanizma yok atıyorum bu işlemi yapan birine git sor hiç bir bilgisi yoktur ne durumda işe yarıyomu yaramıyormu diye ben metafizik uzmanı ile bile görüştüm diyor dümenci işi öyle şeyler yok.
havvas demeyin lütfen bilmiyorsunuz başka bir şey uydurun

Sayın TheFurioso hesabınızı bir süredir sanki küçük bir çocuk kullanıyor gibi duruyor. Aradığınız şeyleri burada bulamıyorsanız kötülemenize gerek yok, bir daha gelmezsiniz olur biter. Bu tavrınız size hiçbir fayda sağlamayacaktır.

Sayın TheFurioso hesabınızı bir süredir sanki küçük bir çocuk kullanıyor gibi duruyor. Aradığınız şeyleri burada bulamıyorsanız kötülemenize gerek yok, bir daha gelmezsiniz olur biter. Bu tavrınız size hiçbir fayda sağlamayacaktır.
Hayır eleştiri kabul edilmiyor ona kızıyorum.

Bu üye biraz sahtekar hocalar yüzünden umutsuzluğa kapılmış durumda sanırım
Sizin gibiler betimlemesi yapıp sonra mağdur kisvesine bürünmek ? Bahsettiğiniz üye : Ezop masalında üzüme ulaşamadığı için 'ekşi' diyen tilki.

Hor görme var, bahaneler üretme var, hedefine ulaşamadıkça hedefe giden yolu küçümseme var..
Kendi başarısızlığı ile yüzleşemediği için, bir ilme değersiz demek.. O da var.

Kendinde eksik olan ne varsa, bunları nesnelere ve insanlara yönlendirerek aklınca manipüle etmeye çalışıyor.
İnsanları nasıl değerlendiriyorsunuz bilemiyorum ama emin olun dış etkenlerin, kişinin tavrı ile alakası yok.

Sizin gibiler betimlemesi yapıp sonra mağdur kisvesine bürünmek ? Bahsettiğiniz üye : Ezop masalında üzüme ulaşamadığı için 'ekşi' diyen tilki.

Hor görme var, bahaneler üretme var, hedefine ulaşamadıkça hedefe giden yolu küçümseme var..
Kendi başarısızlığı ile yüzleşemediği için, bir ilme değersiz demek.. O da var.

Kendinde eksik olan ne varsa, bunları nesnelere ve insanlara yönlendirerek aklınca manipüle etmeye çalışıyor.
İnsanları nasıl değerlendiriyorsunuz bilemiyorum ama emin olun dış etkenlerin, kişinin tavrı ile alakası yok.
İlim milim değil tamamen safsata hala ısrarla eleştiri kabul etmiyorsunuz ya gülüp geçiyorum he tamam sizin köy daha büyük.

Geri