Sohbet Muhabbet

Paylaşmaya devam edin, utanılacak bir şey yok :) Şu anda okuduğum bir kitap var ama kafamı toparlamakta zorlandığım için paylaşım yapmıyorum. Yakında kitap bölümüne eşlik ederim. Ayrıca forumun aktif okuyucularından @cathrine 'de okudukça paylaşım yapar, eminim :)
Ben memnuniyetle paylaşım yaparım da şimdiye kadar kitaplardan alıntılar ve kitap tavsiyeleri üzerine çok sohbet edip paylaştığım için diğer arkadaşlarıma öncelik vermek istedim...Ṣu anda okuduğum kitap Daniel Keyesˋin " Algernonˋa Cicekler ".Zeka seviyesi düsük bir genc adam ameliyat edilerek ve hafizasi daha iyi hale getirilerek bilimsel bir deneyde kullaniliyor;ayni islemler bir fare üzerinde de es zamanli olarak sürece dahil ediliyor ve raporlarla durum takip edilmeye basliyor.Türü ve üslubu acisindan farkli buldugum bir kitap...Bu konular ilginizi cekiyorsa tavsiye ederim.Spoiler olmamasi acisindan daha fazla ayrinti vermedim.Sürükleyici bir kitap ,bir cok dile cevrilmis ve o ülkelerde de en cok okunan kitaplar arasina girmis.

(Klavye farkli oldugu icin yazi farkliligi oluyor,kusura bakmayin arkadaslar)

Arttırıyorum 39'un içinde biri olarak.. Cümleten seçim şansımız yok :D Omzunuz kime çarparsa sırtlayın götürün :ROFLMAO:
Daha erken be ya 😂 ne acelemiz var :D biz grup olarak y kuşağıy mışız nedir bu çilemiz

Duydun mu @romeo713 seçim şansın yokmuş yani kimyon un kızı istemezsen başka bulamayabilirsin o kadar beklemişsin birkaç yıl daha bekle bari.. ölmeden :ROFLMAO:
Şimdi belki bir on beş yaş büyük olaydı hadi bir düşünürdüm de :D 13 yaşında ki kızı istersem kimyon beni mangalda sucuk gibi kızartır :D hem bizim ülkenin kızlarının suyu mu çıktı yahu :D ta korelerde kız buluyorum

Ve kadın tuhaf bir şekilde Trump'a benziyor 🤔🧐😨😃

Yok abi pokemon film şarkısı dinliyorum kill yourself commit the suicide falan diyor.Şarkıcı sesinde videoyu düzenleyip sübniminal almak gibi bir durum.Benim komşuda Amerikadan gelmişti o da teyit etti.Şu ana kadar bir şey çaldırmadım bunlara ama bir hesap gitti.Onu btk ya ilettim yine de e postaya bağlı bir kaç hesabı kullanıyorum.
Şarkı cevap vermiyor ama ister laf atılsın sokakta ister hoparlörden ses gelsin söylenmeden o şey aklıma düşüyor aynı şey tekrarlanıyor.Acaba diyorum daha kısık seste bilgisayarın bir özelliği ile aslında iki ses mi duyuyorum diye sorguladım ama çok üstünde durursam kötü etkilenirim.
Bak güzel kardeşim aklının bir köşesinde bulunsun diye söylüyorum, ben şizofreni teşhisi aldım ve bundan on sene evvel benzer durumları yaşıyordum şimdi benim söyleyeceğim her şey saçmalık gibi gelecek ve çözmeye çalıştığın her neyse hepsi bağıntılı ve çok mantıklı gelecek sana belki de öyledir ben bilemiyorum ancak benzer şeyler yaşamış bir arkadaşın olarak söylüyorum bunun içinde kaybolursan bir gün hiçbir şeyi çözemeyeceğin bir noktaya geleceksin ki muhtemelen öyle olacak, seni yaftaladığımı düşünme sadece söylediğin şeyler bana psikotik bir durum olduğu izlenimi verdi ve inan ki çok tecrübeliyim bu konuda. Sana bir tavsiye vereceğim bir şey var ya da yok mutlaka emin olmak için bir randevu al ve bir psikiyatristle görüş bir şey yok derse yoluna devam edersin ama bir problem görürse yol yakınken toparlanma fırsatın olur.

Bak güzel kardeşim aklının bir köşesinde bulunsun diye söylüyorum, ben şizofreni teşhisi aldım ve bundan on sene evvel benzer durumları yaşıyordum şimdi benim söyleyeceğim her şey saçmalık gibi gelecek ve çözmeye çalıştığın her neyse hepsi bağıntılı ve çok mantıklı gelecek sana belki de öyledir ben bilemiyorum ancak benzer şeyler yaşamış bir arkadaşın olarak söylüyorum bunun içinde kaybolursan bir gün hiçbir şeyi çözemeyeceğin bir noktaya geleceksin ki muhtemelen öyle olacak, seni yaftaladığımı düşünme sadece söylediğin şeyler bana psikotik bir durum olduğu izlenimi verdi ve inan ki çok tecrübeliyim bu konuda. Sana bir tavsiye vereceğim bir şey var ya da yok mutlaka emin olmak için bir randevu al ve bir psikiyatristle görüş bir şey yok derse yoluna devam edersin ama bir problem görürse yol yakınken toparlanma fırsatın olur.
Tam olarak problem ne?Ne bu düşünceye getiriyor?

Tam olarak problem ne?Ne bu düşünceye getiriyor?
Var sebepleri. Öyledir demiyorum aklının bir köşesinde bulunsun, ben hastaneye yatırılmadan önce 3 sene psikozda yaşadım farkında değildim ne olduğunun, anlık deneyimleyen birisi göstersen de göremez ne yaşadığını. Söylediğim gibi aklının bir köşesinde bulunsun çok bunalırsan çaresi var.

Var sebepleri. Öyledir demiyorum aklının bir köşesinde bulunsun, ben hastaneye yatırılmadan önce 3 sene psikozda yaşadım farkında değildim ne olduğunun, anlık deneyimleyen birisi göstersen de göremez ne yaşadığını. Söylediğim gibi aklının bir köşesinde bulunsun çok bunalırsan çaresi var.
Ben normal de takipliyim ama sorun halisinasyon falan değil şu aralar.İki saatte 3 saldırgan grup atlatıyorum yolda.Halisinasyondan zarar görmedim bu insanlardan gördüm.Polise gidiyorum takıntılı var mı diyor yoksa uğraşma diyor.Doktora gidiyorum hezeyan diyor saçmalıyorsun.Darp raporu diyorum yok göremiyorum diyor doktor ben buna darp raporu vermem.Savcı polisle beni tehdit ediyor davanı geri çekeceksin yoksa gelir seni alırız.Sorunu çözemiyorum açıkçası.Büyük ihtimal sizin gibi tek yaşayıp asgari ücretten düşük ücretle geçinmeye çalışacağım.

Ben normal de takipliyim ama sorun halisinasyon falan değil şu aralar.İki saatte 3 saldırgan grup atlatıyorum yolda.Halisinasyondan zarar görmedim bu insanlardan gördüm.Polise gidiyorum takıntılı var mı diyor yoksa uğraşma diyor.Doktora gidiyorum hezeyan diyor saçmalıyorsun.Darp raporu diyorum yok göremiyorum diyor doktor ben buna darp raporu vermem.Savcı polisle beni tehdit ediyor davanı geri çekeceksin yoksa gelir seni alırız.Sorunu çözemiyorum açıkçası.Büyük ihtimal sizin gibi tek yaşayıp asgari ücretten düşük ücretle geçinmeye çalışacağım.
Her neyse ben daha fazla uzatmayayım, takip altında olmana sevindim. Umarım dengeni bulursun ve mutlu olursun kardeşim.

Bu mesajı okuyanın yan genç komşusu belki onu sevdiğini anlar...Şaka şaka türk tv yayını sapıkları sağolsun.İran savaşı arasında yan komşuma beni vurduracak.Adam ben yayını izlerken inandı mı diyor.Ruhsatlı silahı var...Ölüm nedeni gazeteci yayını sabote etmek isterken silahla vurulmasına neden olmuş.

@s4metipsum
Bahsettiğiniz olayın mistik bir arka planı yok gibi görünüyor zira zaten takip ediliyoruz. Gittiğiniz psikoloğun asistanına tavsiye kısmında çıkar psikolojik tedavi alan kişiler. O, siz o psikolog ile görüştüğünüz dönemde henüz işe girmemiş olsa bile. Yapay zeka ilgi alanlarına, meslek kollarına uygun şekilde olasılıkları hesaplayıp kişileri önerir.

Geri