Sohbet Muhabbet

Hiç aşk falını hiç olmayacak insanlara açanlar var mı? Ben ara ara devlet başkanları, ünlülere falan açıyorum kendimle bir ihtimal var mı diye 😅 geçenlerde ilk aşkımla evlenir miyiz diye açtım evlenmeyecekmişiz, bugün baktım Putin’in koruması beyefendiye gelin gidiyorum 😂😂

Hiç aşk falını hiç olmayacak insanlara açanlar var mı? Ben ara ara devlet başkanları, ünlülere falan açıyorum kendimle bir ihtimal var mı diye 😅 geçenlerde ilk aşkımla evlenir miyiz diye açtım evlenmeyecekmişiz, bugün baktım Putin’in koruması beyefendiye gelin gidiyorum 😂😂
Rus saflarında savaşa katılıp gazi kalırsam yerleşme fikri gitmiyor.Hem ilkbahar geldi havalar ısındı hem savaş dördüncü senesinde bir sene sonra büyük ihtimal biter.Savaşlar için 3-5 sene bir süre biçiliyor.

Putin dururken korumasını ne yapcan :ROFLMAO:
@romeo713 sen de kimyon beyciğimizin kızı için bakım yapıyor musun :love:

Geri