Sohbet Muhabbet

Hiç aşk falını hiç olmayacak insanlara açanlar var mı? Ben ara ara devlet başkanları, ünlülere falan açıyorum kendimle bir ihtimal var mı diye 😅 geçenlerde ilk aşkımla evlenir miyiz diye açtım evlenmeyecekmişiz, bugün baktım Putin’in koruması beyefendiye gelin gidiyorum 😂😂

Hiç aşk falını hiç olmayacak insanlara açanlar var mı? Ben ara ara devlet başkanları, ünlülere falan açıyorum kendimle bir ihtimal var mı diye 😅 geçenlerde ilk aşkımla evlenir miyiz diye açtım evlenmeyecekmişiz, bugün baktım Putin’in koruması beyefendiye gelin gidiyorum 😂😂
Rus saflarında savaşa katılıp gazi kalırsam yerleşme fikri gitmiyor.Hem ilkbahar geldi havalar ısındı hem savaş dördüncü senesinde bir sene sonra büyük ihtimal biter.Savaşlar için 3-5 sene bir süre biçiliyor.

Putin dururken korumasını ne yapcan :ROFLMAO:
@romeo713 sen de kimyon beyciğimizin kızı için bakım yapıyor musun :love:

5 yaşında grubu için kreş işletsem yönetim sürekli bu kadar çocukları uyarmak zorunda kalmazdı. Tek bir kuralı hafıza da tutmak niye bu kadar zor. Sohbet muhabbet konusu dışında diğer tüm konularda, konu dışı yorum yapılmaz. Başkasının dil din cinsiyet inanç cinsel yönelim vb kişisel hal ve özgürlüklüklerine yönelik ifadede de bulunulmaz.

insanların salak olduğuna inanmıyorum. Bunu bilerek yaptığını düşünüyorum ve maalesef bu daha da kötü bir şey

Geri