AhlakiDeğer
Kayıtlı Üye
Yetkili olduğun için.Yazının içeriğini tam olarak bilmiyorum.Kişisel yargında etkilemiştir kararı alırken diye düşünüyorum.Benimle alakası nedir ?
Yetkili olduğun için.Yazının içeriğini tam olarak bilmiyorum.Kişisel yargında etkilemiştir kararı alırken diye düşünüyorum.Benimle alakası nedir ?
Hangi kararı alırken ?Yetkili olduğun için.Yazının içeriğini tam olarak bilmiyorum.Kişisel yargında etkilemiştir kararı alırken diye düşünüyorum.
Bir kaç kere oldum ama anlamadımEllonor mod olunca böyle bir iklim var.Sebebi değil de görünür durumu.Bu arada kasti yazılıyor sorular.Nur um ortada yok.Ne çıkacak diye soruyordu yanlış cevapları.
Aynı şekilde bende. Niyese bu arkadaşın bazı yazdıklarını anlamakta ayrı bir güçlük çekiyorum.Bir kaç kere oldum ama anlamadım![]()
Retro nun mesajların silinmesinde elnora nın etkisi vardır.Adamı kasti kızdırıyorlar mesajları siliniyor.Nurum da yapıyordu bunu, ortada yok şuan.Bir kaç kere oldum ama anlamadım![]()
Doktorların umutsuz gördüğü hastalıklarda büyü çözüm olabilir mi?
Hesabı kalıcı silip ip ban atabilirsin.Robotlarla mı takılıyorsunuz napıyorsanız yaparsınız.Boşu boşuna internet izi yaratmam.Kalıcı bilgi var burada zaten.Milyon hackerın dikkatini çekmem.Yazdığı ile bağladığı yer arasında uçurum olduğu için anlamamakta çok haklı olduğumuzu düşünüyorum.
1. Retro'nun mesajları silinmiyor. Konu altı goygoy yaparsa silinir. Herkes gibi..
2. Birini kışkırtmak istesem bunu konular üzerinden değil, açıkça yaparım ve niyetimi gizli tutmam, söylerim.
Neyi nasıl idrak ediyorsunuz bilemiyorum ama hakkımda zanda bulunmak istiyorsanız bunu kendi adınıza yapın, başkası adına değil.
Var mı kişisel zannınız @AhlakiDeğer ? Sizi ciddiye alabilmem için mesela..
Retro nun mesajların silinmesinde elnora nın etkisi vardır.Adamı kasti kızdırıyorlar mesajları siliniyor.Nurum da yapıyordu bunu, ortada yok şuan.
İrade kırma konusuna yazdığın '' dolaba bir bardak su koy '' yorumun gibi ? Konunun dışı değil bu arşı alası.Konu dışına çıkmayınca muhabbet te çıkmıyor bazen.
İrade kırma konusuna yazdığın '' dolaba bir bardak su koy '' yorumun gibi ? Konunun dışı değil bu arşı alası.
2. Birini kışkırtmak istesem bunu konular üzerinden değil, açıkça yaparım ve niyetimi gizli tutmam, söylerim.
Hesabı kalıcı silip ip ban atabilirsin.
Robotlarla mı takılıyorsunuz napıyorsanız yaparsınız.
Yüzde yüz doğru. Sihre inanmadıkça işe yaramaz gibi algılanıyor. Sihir ile gelen cin gayet güzel insanın ruh sağlığını tepe taklak ediyor. Sihrin etkisi azaldıkça (cin zayıfladıkça) gayet güzel eski mutlu haline dönüyor insan.Ama sen büyüyü üstünden kaldır bak nasıl bir anda kasvet üzerinden kalkıyor ve hayat dolu hale geliyorsun.. Hastalık gerilemeye başlıyor.
Peki çok ciddi hastalıklar. Mesela felç, kör veya fiziksel hasar görmüş(yanık vb.) insanlar da iyileştirilebilir mi? Bence bunların hepsi mümkündür, ki peygamberler zamanlarında da böyle olaylar olmuş, ama bunlar büyü ile düzeltilemez gibime geliyor. Çok daha ilahi, kutsal bir müdahale gerekir. Günümüzde de olur mu bilemem. Mesela bir insanın başka biri için her gün ettiği yakarış, dua ile yatalak bir insan ayağa kalkabilir mi?
Günde en az 3 kere taciz ediliyorum.Hiç kendimde değilim...Daha derin bir bilgim olsa konular hakkında mutsuzluktan gidecem herhalde.Dur yengeç burcunda Retro hareketler var dur ani karar verme dur.
Aynen,
Chat cin-peri-ti
Çoktandır şaka yapmamıştım.
Şimdi ben senin hiç bir yazdığını anlamıyorum ya hani? Sen de beni anlamazsan belki daha seri bir dialog kurabiliriz..
Bence anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuzBence birini kışkırtmak istemesen bile, biri bunu senin yerine, senin adına, sana sormadan yapıyor. Klavyen. Hatta klavyenin bilinç altı.
Bence tabi. Bence. Benim senin tarafından kabul görmeyen fikir paketim var ya hani genel anlamda, bu da pakete dahil![]()