Sohbet Muhabbet

Yazdığı ile bağladığı yer arasında uçurum olduğu için anlamamakta çok haklı olduğumuzu düşünüyorum.

1. Retro'nun mesajları silinmiyor. Konu altı goygoy yaparsa silinir. Herkes gibi..
2. Birini kışkırtmak istesem bunu konular üzerinden değil, açıkça yaparım ve niyetimi gizli tutmam, söylerim.

Neyi nasıl idrak ediyorsunuz bilemiyorum ama hakkımda zanda bulunmak istiyorsanız bunu kendi adınıza yapın, başkası adına değil.
Var mı kişisel zannınız @AhlakiDeğer ? Sizi ciddiye alabilmem için mesela..

Doktorların umutsuz gördüğü hastalıklarda büyü çözüm olabilir mi?

Son derece Mantıklı geldi bana. Olur.
Sağlamı hasta ediyorlar da, hastayı mı iyi edemeyecekler cinniler?

Doktorların umutsuz gördüğü şey ne mesela? Yaşama tutunamadığını görürler, iyileşmeye içten içe inanamadığını görürler, ve seni tepki vermeyen bağışıklık sistemine göre yargılarlar.

Ama sen büyüyü üstünden kaldır bak nasıl bir anda kasvet üzerinden kalkıyor ve hayat dolu hale geliyorsun.. Hastalık gerilemeye başlıyor.

Son düzenleme:
Yazdığı ile bağladığı yer arasında uçurum olduğu için anlamamakta çok haklı olduğumuzu düşünüyorum.

1. Retro'nun mesajları silinmiyor. Konu altı goygoy yaparsa silinir. Herkes gibi..
2. Birini kışkırtmak istesem bunu konular üzerinden değil, açıkça yaparım ve niyetimi gizli tutmam, söylerim.

Neyi nasıl idrak ediyorsunuz bilemiyorum ama hakkımda zanda bulunmak istiyorsanız bunu kendi adınıza yapın, başkası adına değil.
Var mı kişisel zannınız @AhlakiDeğer ? Sizi ciddiye alabilmem için mesela..
Hesabı kalıcı silip ip ban atabilirsin.Robotlarla mı takılıyorsunuz napıyorsanız yaparsınız.Boşu boşuna internet izi yaratmam.Kalıcı bilgi var burada zaten.Milyon hackerın dikkatini çekmem.

Retro nun mesajların silinmesinde elnora nın etkisi vardır.Adamı kasti kızdırıyorlar mesajları siliniyor.Nurum da yapıyordu bunu, ortada yok şuan.

Gerekli görülenler silinsin cnm. Herkes işini yapsın 😀 Benim işim yazmak. Fikir beyan etmek. Rahatsız edici yazılar da yazabilirim. Uç, aykırı, sansosyobel yaklaşımlarım olabilir. Konu dışına çıkmış olabilirim. Konu dışına çıkmayınca muhabbet te çıkmıyor bazen. Ben muhabbete geliyorum sonuçta. Ama zorla da muhabbet olmuyor. Akarken güzel ama.

Gizlimabet kamu yararına açılmış bir site değil.
Para kazanan bir şirket değil.
Herhangi bir kurum yararını göz etmez.
Manevi ya da maddi hiç bir çıkarı yoktur.
Gizlimabet benim şahsi sitemdir. Kendi özel alanıma sizler misafir olarak davetlisiniz. Misafir misafirliği bilmediği sürece burda kalmasına da gerek yok.
Gizlimabet sitesinin botlara da ihtiyacı yok.
Şahsi olarak hiç bir misafir beni ilgilendirmiyor. Hiç kimseyi tanımıyorum tanımak da istemiyorum tanımak için de zamanım yok. O yüzden kişisel bir muamelede yok. Siz de davranmayın. Parapsikoloji ile ilgilenler için ücretsiz sohbet etme yeri o kadar.

Haddini bilen saygılı olan Gizlimabet kurallarına uyan kalır. Bu kadar basit. Şahsi değerlendirmelerinizi kendinize saklayın.

İrade kırma konusuna yazdığın '' dolaba bir bardak su koy '' yorumun gibi ? Konunun dışı değil bu arşı alası.

O kadar olur. Abartma. Konuyla çekirdekten alakalı olarak yazdım onu. 🦸 Bence anladı o.

Bence birini kışkırtmak istemesen bile, biri bunu senin yerine, senin adına, sana sormadan yapıyor. Klavyen. Hatta klavyenin bilinç altı. 😀

Bence tabi. Bence. Benim senin tarafından kabul görmeyen fikir paketim var ya hani genel anlamda, bu da pakete dahil 👻

Ama sen büyüyü üstünden kaldır bak nasıl bir anda kasvet üzerinden kalkıyor ve hayat dolu hale geliyorsun.. Hastalık gerilemeye başlıyor.
Yüzde yüz doğru. Sihre inanmadıkça işe yaramaz gibi algılanıyor. Sihir ile gelen cin gayet güzel insanın ruh sağlığını tepe taklak ediyor. Sihrin etkisi azaldıkça (cin zayıfladıkça) gayet güzel eski mutlu haline dönüyor insan.

Peki çok ciddi hastalıklar. Mesela felç, kör veya fiziksel hasar görmüş(yanık vb.) insanlar da iyileştirilebilir mi? Bence bunların hepsi mümkündür, ki peygamberler zamanlarında da böyle olaylar olmuş, ama bunlar büyü ile düzeltilemez gibime geliyor. Çok daha ilahi, kutsal bir müdahale gerekir. Günümüzde de olur mu bilemem. Mesela bir insanın başka biri için her gün ettiği yakarış, dua ile yatalak bir insan ayağa kalkabilir mi?

Peki çok ciddi hastalıklar. Mesela felç, kör veya fiziksel hasar görmüş(yanık vb.) insanlar da iyileştirilebilir mi? Bence bunların hepsi mümkündür, ki peygamberler zamanlarında da böyle olaylar olmuş, ama bunlar büyü ile düzeltilemez gibime geliyor. Çok daha ilahi, kutsal bir müdahale gerekir. Günümüzde de olur mu bilemem. Mesela bir insanın başka biri için her gün ettiği yakarış, dua ile yatalak bir insan ayağa kalkabilir mi?

Donanımda sorun olmadıkça yazılım her türlü düzeltilebilir. Hastalıklar da musibetler de yazılım bozulunca geliyor. Donanım en son bozulur. Mesele donanım bozulmadan müdahale edebilmek.

Bu öyle bir şey ki, misal kişi kendini cezalandırma içgüdüsü ile yaşıyorsa, gidip küt diye trafik kazası da yapabilir. Sakat ta kalabilir. İş işten geçmeden yazılımın düzgün işlediğinden emin olmak gerek. Ama buna emin olmanın kestirme bir yolu da yok. Bütüne sürekli katkı halinde olunmalı. Arınma bir hayat tarzı olmalı.

Dur yengeç burcunda Retro hareketler var dur ani karar verme dur.

Aynen,
Chat cin-peri-ti 😀

Çoktandır şaka yapmamıştım.
Şimdi ben senin hiç bir yazdığını anlamıyorum ya hani? Sen de beni anlamazsan belki daha seri bir dialog kurabiliriz..
Günde en az 3 kere taciz ediliyorum.Hiç kendimde değilim...Daha derin bir bilgim olsa konular hakkında mutsuzluktan gidecem herhalde.

Bence birini kışkırtmak istemesen bile, biri bunu senin yerine, senin adına, sana sormadan yapıyor. Klavyen. Hatta klavyenin bilinç altı. 😀

Bence tabi. Bence. Benim senin tarafından kabul görmeyen fikir paketim var ya hani genel anlamda, bu da pakete dahil 👻
Bence anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz 🤷‍♀️

6 kişilik yuvarlak bir masadayız. Varsayıyoruz.. Düşünce deneyi yapıcaz.
Herkes masanın orta noktasına aynı uzaklıkta, yarıçap mesafede. Ve birbirine de eşit yay uzaklığında..

Karşımda oturana sorular soruyorum. Amacım kışkırtmak değil, aklının üretim sınırsızlığını görmek. Çünkü mesafemiz çap boyutunda ve bende çapını merak ediyorum. Dedim ya düşünce deneyi.. Sorarken gülümsüyorum fakat belli belirsiz. Mesela dudaklarım tam gülümseme moduna girmiyor yalnızca sol tarafı kıvrılıyor. Karşımdaki bunu açıkça görüyor. Solumda oturan ve onun yanındaki de.. Gel gelelim sağ tarafımda oturanlar, duvar gibi bir yüz görmeye devam ediyorlar.

Şirin, tatlı gülümsememi sol taraftaki dikkatli gözlemciler gördü mü ? Gördü.
Ehh sağ tarafım kaldı mı karanlıkta ? Kaldı.

Solum için haylaz bir meraklı oldum. Sağım için karabasan.
Demek ki aydınlık yüzüm, sağımın kör noktası. Yani yazım dilim.. Yani senin 'klavyemin bilinçaltı' sandığın yer.

Peki bu deneyde insanların hakkımda ne düşündüğünü belirleyen durum gülümsememin sonucu muydu yoksa oturma düzenleri miydi ?

Geri