Retro
Elit Üye
Modern astrologlar yengeçleri dehşet derecede yanlış tanıtıyor. Gerçi tüm burçları yanlış tanıtıyor.
Çünkü tek bir şeye indirgiyor. Örn. oğlaklar duygusuzdur, boğalar uykudan ibarettir, aslanlar bencildir gibi..
Ibrahim Tatlises oğlakmış bu arada, Yıldız Tilbe yengeçmiş. Bülent Ersoy ikizlermiş. Matrix anomalilerinin buluştuğu programın reelsları Bana da düştü.
Evet tek bir şeye indirgiyor. Modern olan herşeyde mana, katman, duygu ve farkındalık kaybı var. Ben de tam bu noktada itiraz ediyorum. Ama görüyorum ki toplum da artık kademeli düşünecek kafa kalmamış, herseyin indirgenmiş halinden anlıyorlar. Kıt izahlara daha rahat tekpi veriyorlar. Grinin 50 tonundan anlamıyorlar. Bir meseleyi Grinin 50 tonuyla anlatsan, Siyah ya da beyaza hükmedecekler.
Burçlar potansiyelleri itibari ile zaten çok güzeller. Burcunun potansiyelini dolduramayan kişi düşük profilde kalıyor ve burcuna taraftarlık etmeye başlıyor. Persona haline getiriyor onu. Sosyal medyada "ben susayım burcum konuşsun" temalı paylaşımları cok görüyorum. Mizah içerikli kendini eleştirenler daha uyumlu oluyorlar. Ama personasını onaya sunma ve tartışmaya kapatma ihtiyacı olanlara ne demeli