Sohbet Muhabbet

Modern astrologlar yengeçleri dehşet derecede yanlış tanıtıyor. Gerçi tüm burçları yanlış tanıtıyor.

Çünkü tek bir şeye indirgiyor. Örn. oğlaklar duygusuzdur, boğalar uykudan ibarettir, aslanlar bencildir gibi..

Ibrahim Tatlises oğlakmış bu arada, Yıldız Tilbe yengeçmiş. Bülent Ersoy ikizlermiş. Matrix anomalilerinin buluştuğu programın reelsları Bana da düştü.

Evet tek bir şeye indirgiyor. Modern olan herşeyde mana, katman, duygu ve farkındalık kaybı var. Ben de tam bu noktada itiraz ediyorum. Ama görüyorum ki toplum da artık kademeli düşünecek kafa kalmamış, herseyin indirgenmiş halinden anlıyorlar. Kıt izahlara daha rahat tekpi veriyorlar. Grinin 50 tonundan anlamıyorlar. Bir meseleyi Grinin 50 tonuyla anlatsan, Siyah ya da beyaza hükmedecekler.

Burçlar potansiyelleri itibari ile zaten çok güzeller. Burcunun potansiyelini dolduramayan kişi düşük profilde kalıyor ve burcuna taraftarlık etmeye başlıyor. Persona haline getiriyor onu. Sosyal medyada "ben susayım burcum konuşsun" temalı paylaşımları cok görüyorum. Mizah içerikli kendini eleştirenler daha uyumlu oluyorlar. Ama personasını onaya sunma ve tartışmaya kapatma ihtiyacı olanlara ne demeli 🤣 tamam sizsiniz kral. Aslan kral.

Çok hızlı bir çıkış yapmış bir oyuncu değil sanırım , ünlü ama.Kadın ve yengeç olduğundan iki kere anaç.

Kocası zaten yapımcı. Kendi film şirketleri var. Başrol olduğu filmlerde kendi şirketinin filmlerinde oynuyor aslında. Barbie filmi bunlardan biri. Harley Queen'i anlatan dizisi bunlardan biri. Maid dizisi keza. Kadının bakış açısını öne çıkaran yapımları kendi imkanları ile piyasaya sürüyor yani.

Aktörler genellikle aktrisleri gölgede bırakırlar. Ama Margot Robbie kariyerini çok iyi yönetiyor. Rakip yapımcıların rol tekliflerini de değerlendiriyor. Satılık oyuncu statüsünde değil. Hollywood'un kabusu bu çünkü.

Türkan Şoray'a benzetiyorum şahsen. O da bir yapımcı ile evlendi ve imaj olarak kariyerini özgür seçimlerle çok iyi yönetti bence. Soyunmayan bir kaç aktristen biri diye biliyorum. Yani yönetmen baskısına veya işsiz kalma korkusuna kurban gitmedi.

Son düzenleme:
Ibrahim Tatlises oğlakmış bu arada, Yıldız Tilbe yengeçmiş. Bülent Ersoy ikizlermiş. Matrix anomalilerinin buluştuğu programın reelsları Bana da düştü.

Evet tek bir şeye indirgiyor. Modern olan herşeyde mana, katman, duygu ve farkındalık kaybı var. Ben de tam bu noktada itiraz ediyorum. Ama görüyorum ki toplum da artık kademeli düşünecek kafa kalmamış, herseyin indirgenmiş halinden anlıyorlar. Kıt izahlara daha rahat tekpi veriyorlar. Grinin 50 tonundan anlamıyorlar. Bir meseleyi Grinin 50 tonuyla anlatsan, Siyah ya da beyaza hükmedecekler.

Burçlar potansiyelleri itibari ile zaten çok güzeller. Burcunun potansiyelini dolduramayan kişi düşük profilde kalıyor ve burcuna taraftarlık etmeye başlıyor. Persona haline getiriyor onu. Sosyal medyada "ben susayım burcum konuşsun" temalı paylaşımları cok görüyorum. Mizah içerikli kendini eleştirenler daha uyumlu oluyorlar. Ama personasını onaya sunma ve tartışmaya kapatma ihtiyacı olanlara ne demeli 🤣 tamam sizsiniz kral. Aslan kral.
Haha burcumdam soğudum.. Aslında vatandaşlıktan çıkarma gibi burçtan da çıkarma olmalı. Benim oyum iboşa :ROFLMAO:

Pekala bir boğa olarak uyku kısmına katılmasamda yemek kısmı doğrudur efenim 😁
Aktif yiyici :D Annen yengeçse sorun yok ama değilse işin çok zor.

Evet tek bir şeye indirgiyor. Modern olan herşeyde mana, katman, duygu ve farkındalık kaybı var. Ben de tam bu noktada itiraz ediyorum. Ama görüyorum ki toplum da artık kademeli düşünecek kafa kalmamış, herseyin indirgenmiş halinden anlıyorlar. Kıt izahlara daha rahat tekpi veriyorlar.
Bence sorun astrolojinin bilim olarak görülmemesi ve eğitiminin yetersiz kalması. Mesela oğlak disiplinine sahip bireyler astroloji eğitimi almaya başladıklarında çok iyi işler ortaya çıkarıyorlar. Hele ki alt yapısında matematik, fizik gibi eğitimlerde varsa.. Yani mitoloji + gök bilimi + mc2 temalı ekoller izahı da tatlandırıyor. Tabi bu benim şahsi fikrim.

Aktif yiyici :D Annen yengeçse sorun yok ama değilse işin çok zor.

Bence sorun astrolojinin bilim olarak görülmemesi ve eğitiminin yetersiz kalması. Mesela oğlak disiplinine sahip bireyler astroloji eğitimi almaya başladıklarında çok iyi işler ortaya çıkarıyorlar. Hele ki alt yapısında matematik, fizik gibi eğitimlerde varsa.. Yani mitoloji + gök bilimi + mc2 temalı ekoller izahı da tatlandırıyor. Tabi bu benim şahsi fikrim.
Oğlak 🤔 ama pek sorun yaşamayız yemek konusunda 😁

Brandy Williams ın yeni başlayanlar için pratik maji adlı kitabını okuyorum ve egzersizleri yapıyorum.Cadılığa başlamak için uygun bir kitap mı?Cadılık imajinasyona mı dayanıyor?

Brandy Williams ın yeni başlayanlar için pratik maji adlı kitabını okuyorum ve egzersizleri yapıyorum.Cadılığa başlamak için uygun bir kitap mı?Cadılık imajinasyona mı dayanıyor?
İmajinasyon cadılık için çok önemli bir parçadır. Ayrıca eğer felsefi ve teorik bilginiz yoksa, pratiğe dalmak yerine bir süre bu konulara odaklanmanız daha iyi olacaktır.

Doktorların umutsuz gördüğü hastalıklarda büyü çözüm olabilir mi?
Büyü değil de Reiki gibi şifa uygulamalarının yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Ben inançsal olarak ölüm tarihinin kadersel olduğunu düşünüyorum. Orada bir şey değişecekse de insan eliyle değişmez ama modern tıp ile beraber bazı alternatif şifa yöntemlerinin (hacamat sülük gibi tehlikeli biçimler) hariç yardımcı olabileceğini düşünüyorum.

Büyüye bakış açım ise farklı. Sonuçta evrensel enerji akışına müdahale söz konusu. Başkalarının haklarını da alıp almadığımizi bilmiyoruz. Ki bazı büyü biçimleri varlıklar ile çalışıyor.

Yani açıj kapı, karşılaşılanamayacak talepler demek. Bana sorarsanız büyü bozmak ve öz enerji ile çalışma yapmak dışında büyüden uzak durmak gerek. Geri dönüşü kat kat ağır olabilir.

Sorunuz için alternatif şifa yöntemleri modern tıp ile çelişmediği durumlarda belki fayda getirebilir,

Ellonor mod olunca böyle bir iklim var.Sebebi değil de görünür durumu.Bu arada kasti yazılıyor sorular.Nur um ortada yok.Ne çıkacak diye soruyordu yanlış cevapları.

Geri