Sohbet Muhabbet

@denpin
Facebookda astroloji ile ilgilenen birinin paylaşımı..
Şubat itibariyle yeni bir salgın mevzu olabilir..Karanlık eller iş başında. Direkt beyni etkiyecek bir durum. Menenjit gibi bir şey. Bekleyip görelim.

Onları bizler için yaptıkları sığınaklara kapatıp saklarız kimse bulamaz dünyadaki vakitleri bitene kadar 😍
Bence onlar bizi sığınaklar Kurtuluş noktası diye kandırıp oraya bizleri tıkıp kendileri kaçtıkları ülkelerden bizim birbirimizi yememizi zevkle ve şevkle izleyip izleyip kahkaha tufanı yaşar, sonra da ekranlara çıkıp vatan din bayrak mastürbasyonu yapıp, duygusal orgazmın doruklarına ulaşırlar gibi :D :D

Gün geçtikçe insanlar olgunluğu yitiriyor. Herkes tıpkı küçük ve neyin ne olduğunu bilmeyen bir çocuk gibi olmaya başladı. Kişilerin sınırları ve ayarları sürekli bozuluyor. İnsanlar bazen kendimi tanıyamıyorum bile diyebiliyor. İnsanları iten ve çeken kuvvetlerin terazisi şaşmış. Her şey ya aşırı ya da yoksun. Bu durum boşa olmadı. Toplum bu hale gelmedi, getirildi. Herkes kendi parçam dediği şeyin aslında kendi parçası olmadığını, onu oraya yerleştirdiklerini bile anlayamayacak hale geldi. Bilip susanlar ve bilmeden konuşanlar çoğaldı. Ters düz oldu, düzde ters. Öyle işte...

Türkiye günümüz PC bilgisayarları için kendi işletim sistemi çekirdeğini geliştirmeli mi yoksa linux veya BSD/UNİX çekirdeğini mi kullanmalı ? Herhangi bir yapay zekaya sorun,bilgisayar mühendisine sorun,siber güvenlik uzmanına sorun,bilgisayardan anlayan birine sorun.

Küresel elit şeytanlar Aralık'ta yer altındaki sığınaklara giriyorlarmış. Ya nükleer savaş yada zombi virüsü endişesinden dolayı. Zombi isteyen 1 e Nükleer Savaş isteyen 2 ye tıklasın nasılsa onlar bize tıklayacak :sick:
Hayırlısıyla bi ölseydik..
Depremler, seller, yanardağ patlamaları, savaşlar, robotların istilası.. önümüzdeki süreçte macera- gerilim tadında bir film dönecek belliki 🫣

Küresel elit şeytanlar Aralık'ta yer altındaki sığınaklara giriyorlarmış. Ya nükleer savaş yada zombi virüsü endişesinden dolayı. Zombi isteyen 1 e Nükleer Savaş isteyen 2 ye tıklasın nasılsa onlar bize tıklayacak :sick:
Hayırlısıyla bi ölseydik..
Depremler, seller, yanardağ patlamaları, savaşlar, robotların istilası.. önümüzdeki süreçte macera- gerilim tadında bir film dönecek belliki
Virüsle bence çok zor hatta pek etkileyeceğini düşünmüyorum... Korona'nın bile hiçbir şeyi etkilemediğini düşünüyorum dünya aynı devam ediyor..
Ancak böyle Veba (Kara ölüm) gibi bişey olursa gerçekten kitlesel ölümler saçan bir hastalık olursa o zaman tüm dünya gerçek bir etkileşim yaşar ve herşey değişir...
Bana nükleer savaş daha gerçekçi geliyor ...
Eğer amaç Dünya nüfusunu gerçekten yok etmekse nükleer bilhassa termonükleer bomba yada hidrojen bombası, füzyon bombaları gerçekten bir ülkeyi dümdüz edip yok edebilecek güçte...bunların bir kaç tanesinin kullanılması dünyada ciddi oranda nüfus düşüşüne ve tüm dengelerin değişmesine yol açabilir ama bunun da düşük ihtimal olduğunu düşünüyorum...
İki Süper gücün perde arkasından değil de direk topyekûn savaşa girmesi gerek..
Mesela Amerika Çin yada Amerika Rusya gibi.. veya Hindistan Çin..
O zaman dünyada mecburen taraflar belli olacak ve bu kıyamet savaşına herkes katılacaktır.. hatta katılmayan ülkeler bile katılmaya zorlanacak bence..

Virüsle bence çok zor hatta pek etkileyeceğini düşünmüyorum... Korona'nın bile hiçbir şeyi etkilemediğini düşünüyorum dünya aynı devam ediyor..
Ancak böyle Veba (Kara ölüm) gibi bişey olursa gerçekten kitlesel ölümler saçan bir hastalık olursa o zaman tüm dünya gerçek bir etkileşim yaşar ve herşey değişir...
Bana nükleer savaş daha gerçekçi geliyor ...
Eğer amaç Dünya nüfusunu gerçekten yok etmekse nükleer bilhassa termonükleer bomba yada hidrojen bombası, füzyon bombaları gerçekten bir ülkeyi dümdüz edip yok edebilecek güçte...bunların bir kaç tanesinin kullanılması dünyada ciddi oranda nüfus düşüşüne ve tüm dengelerin değişmesine yol açabilir ama bunun da düşük ihtimal olduğunu düşünüyorum...
İki Süper gücün perde arkasından değil de direk topyekûn savaşa girmesi gerek..
Mesela Amerika Çin yada Amerika Rusya gibi.. veya Hindistan Çin..
O zaman dünyada mecburen taraflar belli olacak ve bu kıyamet savaşına herkes katılacaktır.. hatta katılmayan ülkeler bile katılmaya zorlanacak bence..
Veba ve bilumum hastalık çıksın diye sokakta yaşayan hayvanlar katlediliyor onların yokluğunda fare yılan ve diğer kemirgen nüfusu artar biz de mecbur onları besleyeceğiz madem diğerlerinin beslenmesini yaşamasını istemiyorlar . Azdan az çoktan çok gider.. bu kararları alanlar da zarar görür.
Sonra da dünya savaşı olur kalanları yok etmek için.
Corona etkili olmasa da aşıları etkiliydi epeyce. Bi de 5G aktif olunca asıl o zaman şenlik başlar. Nükleer biraz lükse kaçıyor :ROFLMAO:
Dünya lideri başkanların özel istekleri olursa atılır istenilen ülkelere 😂

Veba ve bilumum hastalık çıksın diye sokakta yaşayan hayvanlar katlediliyor onların yokluğunda fare yılan ve diğer kemirgen nüfusu artar biz de mecbur onları besleyeceğiz madem diğerlerinin beslenmesini yaşamasını istemiyorlar . Azdan az çoktan çok gider.. bu kararları alanlar da zarar görür.
Sonra da dünya savaşı olur kalanları yok etmek için.
Corona etkili olmasa da aşıları etkiliydi epeyce. Bi de 5G aktif olunca asıl o zaman şenlik başlar. Nükleer biraz lükse kaçıyor :ROFLMAO:
Dünya lideri başkanların özel istekleri olursa atılır istenilen ülkelere 😂
Deli saçması gelebilir ama Aslında çok istiyorum olmasını :D insanlığın çoğunun yok olması gerek.. bu kadar zulmeden, kan döken, kitleleri köle haline getirip hatta bu köleliği savunucak şekilde zihinleri istila eden, bir yanda ekmek alacak parası olmayan diğer yanda kırk çeşit nimetlerin önlerine serildiği bombok bir hale büründü dünya.. hatta bu girdabın yaşandığı yerlerde ülkemiz de başı çeken ülkelerden...
Umarım ne çıkacaksa çıkar ve Helâk vakti tez zamanda gelir ve milyarlarca insan yok olur gider...
En azından belki bizde sonra daha aklını başına toplayıp geçmişten ibret alan, temiz ve yeni bir nesil insanlık gelir... 🤷🏼‍♂️
Biraz acımasızca ama nedense bunu istiyorum😁

Geri