Rhea
Elit Üye
Onları bizler için yaptıkları sığınaklara kapatıp saklarız kimse bulamaz dünyadaki vakitleri bitene kadarHepsi kaçar, olan yine bize ve bizim gibilere olur demedi deme![]()
![]()
Onları bizler için yaptıkları sığınaklara kapatıp saklarız kimse bulamaz dünyadaki vakitleri bitene kadarHepsi kaçar, olan yine bize ve bizim gibilere olur demedi deme![]()
![]()
Bence onlar bizi sığınaklar Kurtuluş noktası diye kandırıp oraya bizleri tıkıp kendileri kaçtıkları ülkelerden bizim birbirimizi yememizi zevkle ve şevkle izleyip izleyip kahkaha tufanı yaşar, sonra da ekranlara çıkıp vatan din bayrak mastürbasyonu yapıp, duygusal orgazmın doruklarına ulaşırlar gibiOnları bizler için yaptıkları sığınaklara kapatıp saklarız kimse bulamaz dünyadaki vakitleri bitene kadar![]()
Virüsle bence çok zor hatta pek etkileyeceğini düşünmüyorum... Korona'nın bile hiçbir şeyi etkilemediğini düşünüyorum dünya aynı devam ediyor..Küresel elit şeytanlar Aralık'ta yer altındaki sığınaklara giriyorlarmış. Ya nükleer savaş yada zombi virüsü endişesinden dolayı. Zombi isteyen 1 e Nükleer Savaş isteyen 2 ye tıklasın nasılsa onlar bize tıklayacak
Hayırlısıyla bi ölseydik..
Depremler, seller, yanardağ patlamaları, savaşlar, robotların istilası.. önümüzdeki süreçte macera- gerilim tadında bir film dönecek belliki
Veba ve bilumum hastalık çıksın diye sokakta yaşayan hayvanlar katlediliyor onların yokluğunda fare yılan ve diğer kemirgen nüfusu artar biz de mecbur onları besleyeceğiz madem diğerlerinin beslenmesini yaşamasını istemiyorlar . Azdan az çoktan çok gider.. bu kararları alanlar da zarar görür.Virüsle bence çok zor hatta pek etkileyeceğini düşünmüyorum... Korona'nın bile hiçbir şeyi etkilemediğini düşünüyorum dünya aynı devam ediyor..
Ancak böyle Veba (Kara ölüm) gibi bişey olursa gerçekten kitlesel ölümler saçan bir hastalık olursa o zaman tüm dünya gerçek bir etkileşim yaşar ve herşey değişir...
Bana nükleer savaş daha gerçekçi geliyor ...
Eğer amaç Dünya nüfusunu gerçekten yok etmekse nükleer bilhassa termonükleer bomba yada hidrojen bombası, füzyon bombaları gerçekten bir ülkeyi dümdüz edip yok edebilecek güçte...bunların bir kaç tanesinin kullanılması dünyada ciddi oranda nüfus düşüşüne ve tüm dengelerin değişmesine yol açabilir ama bunun da düşük ihtimal olduğunu düşünüyorum...
İki Süper gücün perde arkasından değil de direk topyekûn savaşa girmesi gerek..
Mesela Amerika Çin yada Amerika Rusya gibi.. veya Hindistan Çin..
O zaman dünyada mecburen taraflar belli olacak ve bu kıyamet savaşına herkes katılacaktır.. hatta katılmayan ülkeler bile katılmaya zorlanacak bence..
Deli saçması gelebilir ama Aslında çok istiyorum olmasınıVeba ve bilumum hastalık çıksın diye sokakta yaşayan hayvanlar katlediliyor onların yokluğunda fare yılan ve diğer kemirgen nüfusu artar biz de mecbur onları besleyeceğiz madem diğerlerinin beslenmesini yaşamasını istemiyorlar . Azdan az çoktan çok gider.. bu kararları alanlar da zarar görür.
Sonra da dünya savaşı olur kalanları yok etmek için.
Corona etkili olmasa da aşıları etkiliydi epeyce. Bi de 5G aktif olunca asıl o zaman şenlik başlar. Nükleer biraz lükse kaçıyor
Dünya lideri başkanların özel istekleri olursa atılır istenilen ülkelere![]()