Sohbet Muhabbet

Ruh şeytanı mi. İlk kez böyle bisey duyuyorum. İlişkimiz çok dinamik ve inişli çıkışlı da denilebilir ama kafamı daha çok karıştırdınız 😀 diğer kişi ise ruh eşimse onu hiç tanımadan kaybettim sayabilir miyiz:) çok ilginçtir ki onu rüyamda gördükten sonra sabaha karşı uyandım ve yanımda olduğunu hissettim ve bana bi şarkı seç dedim bizimle ilgili. Sonra gözümü kapatıp rastgele bi şarkı seçtim. Daha önce hiç dinlemediğim bi şarkıydı ama bu bi rastlantı mi saçmalık mı bilemiyorum ama sözleri melodisi onun tarafından hazırlanmış gibiydi. Yada ben kafayı yiyorum
Çünkü benim tabirim de ondan.. karmik partner denilir genelde.
Yaşayan sizsiniz, ne hissediyorsanız doğrudur.

Anlıyorum musallatlarin bu tür icraatları var. Kişiyi yalnızlastirip güçsüz bırakmaya çalışır kendisine biat etsin diye.
Retro arkadaşımızın dediği gibi Kuran iman edene şifadır. Bunu beş vakit namazında Müslüman olmasi anlamında söylemiyorum. Kişi Hristiyan yada Musevi olabilir.
Hocanın dediklerini yaparsanız en azından tedavi sürecinde, durumunuzun iyiye doğru gideceğinizi düşünüyorum.
Hocanın dediklerini yapmaya ermiş imanı,gücü iradesi lazım günde 3 saat dinleme 1.5 saat okuma veriyor ki yaptımda ama olmadı..

Dün boşanma duruşmam vardı. Eski eşimin tanık olarak gösterdiği yakın arkadaşları yalan beyanda bulundular. Tanıklardan biri olan kadın, benim evliyken erkek arkadaşım olduğunu, eski eşimle bu konuda tartışırken kulaklarıyla duyduğunu söyleyerek iftira attı. Yalnız bu iftira davanın seyrini değiştirecek sanırım. Çünkü bu iftiradan eski eşim dava dilekçesinde bahsetmemişti. Şimdi bana davanın reddi için bir fırsat vermiş oldu. Yalancı şahitlik yapayım, iftira atayım derken tüm davanın seyrini değiştirecek bir hata yapmış oldu.

Dün boşanma duruşmam vardı. Eski eşimin tanık olarak gösterdiği yakın arkadaşları yalan beyanda bulundular. Tanıklardan biri olan kadın, benim evliyken erkek arkadaşım olduğunu, eski eşimle bu konuda tartışırken kulaklarıyla duyduğunu söyleyerek iftira attı. Yalnız bu iftira davanın seyrini değiştirecek sanırım. Çünkü bu iftiradan eski eşim dava dilekçesinde bahsetmemişti. Şimdi bana davanın reddi için bir fırsat vermiş oldu. Yalancı şahitlik yapayım, iftira atayım derken tüm davanın seyrini değiştirecek bir hata yapmış oldu.
Sizi boşatıp kendi mi evlenecekmiş, boşanmayın kudursun ;)

Sizi boşatıp kendi mi evlenecekmiş, boşanmayın kudursun ;)
Kendisi de evli, eski eşimin arkadaşının karısı. Duruşma esnasında öyle histerik davranışlar sergiledi ki ben de aralarında bir ilişki olduğunu sezinledim. Eve erkek arkadaşım gelecek demişim ben. Mübaşirin tavırlarından aynı şeyi düşündüğümüzü sezdim. Hakim tarafından da azarlandı ben konuşurken araya girip bağırıp çağırdığı için.

Kendisi de evli, eski eşimin arkadaşının karısı. Duruşma esnasında öyle histerik davranışlar sergiledi ki ben de aralarında bir ilişki olduğunu sezinledim. Eve erkek arkadaşım gelecek demişim ben. Mübaşirin tavırlarından aynı şeyi düşündüğümüzü sezdim. Hakim tarafından da azarlandı ben konuşurken araya girip bağırıp çağırdığı için.
Hahah hırsını alamamış :ROFLMAO:
Mubasir neler görmüştür, daha çabuk anlar durumu.
Siz hissettiyseniz doğrudur, kadın hisseder.
Hakkınızda gönlünüze göre hayırlısı olsun. Sizin eşinizle bu duruma gelmenizde payı olanlar birbirlerine düşsünler, birbirlerinin başını yesinler.

Hakkınızda gönlünüze göre hayırlısı olsun. Sizin eşinizle bu duruma gelmenizde payı olanlar birbirlerine düşsünler, birbirlerinin başını yesinler.
@Rhea Bu espri dolu güzel cevaplarını özlemişim.Ne zamandır site durgun gibi...ha şöyle biraz canlandırın da konulara dahil olalım...Eskiden demek istemiyorum ama ne güzel konular açılırdı,uzun uzun günlerce yazardık...Yine farklı sorularla sitenin aynı frekansa gelmesi dileğiyle:love:herkese sevgiler.....

Valla duruşma salonunu Esra Erol'un stüdyosuna çevirdi. O kadar şaşırdım ki. Hayatında beni birkaç kereden fazla görmedi bu kadın. Üstelik ifadesinde de söyledi birkaç kere gördüm onun dışında tanımam dedi
Bir insan kocasının arkadaşının karısına, hem de hayatında birkaç kez gördüğü bir kadına neden bu kadar öfke dolu olur o kadar şaşırdım ki. Neredeyse üstme saldıracaktı normalde ezik büzük bir kadındı en olmayacak yerde duruşma salonunda coştu. O verdiği yalan ifade yüzünden davanın reddini talep etme hakkım oluştu hahaha

Valla duruşma salonunu Esra Erol'un stüdyosuna çevirdi. O kadar şaşırdım ki. Hayatında beni birkaç kereden fazla görmedi bu kadın. Üstelik ifadesinde de söyledi birkaç kere gördüm onun dışında tanımam dedi
Bir insan kocasının arkadaşının karısına, hem de hayatında birkaç kez gördüğü bir kadına neden bu kadar öfke dolu olur o kadar şaşırdım ki. Neredeyse üstme saldıracaktı normalde ezik büzük bir kadındı en olmayacak yerde duruşma salonunda coştu. O verdiği yalan ifade yüzünden davanın reddini talep etme hakkım oluştu hahaha
Hahah sizden boşaninca önü açılır onunla evlenir sanıyor herhalde. Eğer eşiniz arkadaşının karısıyla bile aşk(!) yaşıyorsa diğer kadınları hiç affetmez, kimbilir kaç tane rakip çıkar siz aradan çekilirseniz.
Ne yapacağınızı siz daha iyi bilirsiniz tabi ama adamı gözden çıkarsanız bile maddiyatini gözden çıkarmayın. Elinde ne var ne yok almaya çalışın. Erkeklere güven olmaz, çoğuna en azından.

Hahah sizden boşaninca önü açılır onunla evlenir sanıyor herhalde. Eğer eşiniz arkadaşının karısıyla bile aşk(!) yaşıyorsa diğer kadınları hiç affetmez, kimbilir kaç tane rakip çıkar siz aradan çekilirseniz.
Ne yapacağınızı siz daha iyi bilirsiniz tabi ama adamı gözden çıkarsanız bile maddiyatini gözden çıkarmayın. Elinde ne var ne yok almaya çalışın. Erkeklere güven olmaz, çoğuna en azından.
Maddiyatını gözden çıkarmaya hiç niyetim yok.😆 Daha önce başka bir arkadaşının eski karısıyla ilişkisini yakalamıştım. Üstelik o kadın bir diğer arkadaşının da sevgilisiydi. Kadının sevgilisi hapisteyken uluorta aşk yaşamışlardı. Ben de eski kocasına haber vermiştim. Cezaevindeki sevgilisine de iadeli taahhütlü postayla fotoğraflarını göndereceğimi söyledim. Birkaç gün üşendim çarşıya çıkınca postaneden atarım nasılsa dedim sonra öğrendim ki bunlar panikle benden önce cezaevine kendileri göndermişler fotoğrafları, paparayı da yemişler. 😆

Eğer erken ölmez sağ kalırsam muhtemel sonumun böyle olacağını düşünüyorum. Hayalim için sadece tek bir an.

Hayatımda yaşadığım en kötü dönemlerden birini geçirdiğim halde içimde inanılmaz bir rahatlık var. Eğer bilinçdışı kendini korumaya almadıysa iyi bir şeyler olacak. Hissediyorum. 🍀

Keşke "hayvanlar kesilmesin" diyenler köfte, kebap, adana, urfa, iskender, kellapaça, yahni, kemik suyu, kuyruk yağı yemekten tamamen vazgeçseler de, talep yoğunluğu yüzde 50 düşşe de, hayvanlar hiç olmazsa daha az kesilse, daha mutlu yaşasa. Keşke demeseler, yapsalar.
Bayram adı altında yapılan kesim yani ''kurban ritüeli'' için yazılmış yazıyı çarpıtmakta üstüne yok R.

Keşke tüketmesek ve kesim yapılmasa ama buradaki keşke 'dünya besin zincirinde' yer kapladığı için başarı oranı elbette sıfıra yakın seyirde olacaktır.

Bayram adı altında yapılan kesim yani ''kurban ritüeli'' için yazılmış yazıyı çarpıtmakta üstüne yok R.

Keşke tüketmesek ve kesim yapılmasa ama buradaki keşke 'dünya besin zincirinde' yer kapladığı için başarı oranı elbette sıfıra yakın seyirde olacaktır.
Acemi kasaplara teslim edilen hayvanlar.. ortalığın kan gölüne çevrilmesi.

Zaten kurbanlık satanların derdi değil ibadet.. parayı veren herkese satıyorlar hayvanları.

Kurban kesemeyen kendi bilincini kurbanlık olarak dönüştürmeye başlar. Bu yavaş ilerleyen bir süreçtir. Periyodik olarak Kurban vermeye devam etmek gerek. Hayvan kesmek, bunu doğru bir şekide yapmak, etini bağışlamak bunun etkili olmaya devam eden bir tazahürüdür sadece. Majide bile alma-verme dengesi esas. Varlıklar bile anlaşmalarda matematik hesabı yapıyorlar. Kurban bilinci sinsi ilerleyen bir bilişşel kanser türüdür. Anlayamazsın.

Hayvanlar kesilmesin diye kendilerini yerlere atıp, yolları kesen aktivistlerin ciddi anlamda varoluşşal sorunları da oluyor. Normal bireyler değiller bunlar. B12 eksiklği hafıza ve mana kaybına yol açıyor. Depresyon sebebi. Et yemeyi hepimiz seviyoruz. Et ağaçta yetişmiyor.

Geri