Sohbet Muhabbet

Keşke bayramın kurban kesmek ile alakası olmadığını öğrenseler ve daha fazla saçmalamasalar.
#hayvanlarakıyma
#nefsinikurbanet
#direnElnora

Keşke "hayvanlar kesilmesin" diyenler köfte, kebap, adana, urfa, iskender, kellapaça, yahni, kemik suyu, kuyruk yağı yemekten tamamen vazgeçseler de, talep yoğunluğu yüzde 50 düşşe de, hayvanlar hiç olmazsa daha az kesilse, daha mutlu yaşasa. Keşke demeseler, yapsalar.

Gece 02:20de dalmışım salonda. Kafamı kaldırdım camdan aşağı baktım. 3 tane askeri personel vardı otlardan sopalardan birşey vardı ellerinde onlarla uçuyolardı. Bianda kayboldular. Sonra zihnim onlar aramızda dedi. Beni kesin görmüşlerdir peşime düşecekler diye koltuğa eğildim. Sırtımdan bişey beni çekmeye başladı geldiler dedim. Sonra bi ağırlık hissettim vücudumda. Kalkamadım kımıldayamadım. Yavaş sakince nefes al gibi telkinlerle kendimi uyandırdım. Saat 2:28 di.

defalarca oldum hatta haftada 3 kez iki hafta da 6 kez ve onu bırakıp başka bir rukyeciye oldum onu da bırakıp izmir de başka bir rukyeciye rukye oldum faydadan çok zarar gördüm çok mu güçlüler ya da ne oluyor bilmiyorum anlayamıyorum.
Ya hoca ehil değildir yada başla sorun vardır. Varlıklar çok güçlüdür direnirler.
Hocanın talimatlarına uyarsanız etkisini hissedersiniz.

Ya hoca ehil değildir yada başla sorun vardır. Varlıklar çok güçlüdür direnirler.
Hocanın talimatlarına uyarsanız etkisini hissedersiniz.
isim vermek yasak biliyorum vermeyecem ehil değillermiydi acaba hiç birisi uygulama yapmaktan yoruldum 5 tane ayrı rukyeciye rukye oldum ilk okuduğunda acıdan öleceğimi sandım sonra bu acıyı daha da duymadım nasıl bişeymiş bu ne ahiret ne dünya için birşey yapamıyorum letaiflerimi çakralarımı kapattılar alıcılarımı yavaşlattılar kadınlarla beni konuşturmuyor çarpıntı yapıyor korkutuyor yani cinsel olarak sapkınlık istiyor ama ben sabırlıyım..

merhaba bende ankarada rukye oldum ama nafile

Alışkanlıkları temelden değiştirmeden rukye olmak zaten işe yaramayacağı gibi, işleri daha da sabote edici bir hale sürükler.
Yarım doktor candan eder. Yarım alim dinden eder derler. Şifa sürecinin önemli bir kısmı sancılıdır. Dert ve Derman aynı kökten gelir. Dermanın şifaya götürecek olan elementleri bizzat dertlerin içinden bulunur, süzülür, ayıklanır ve programlama ince ince bilinçlenmeyle üstü kapalı yapılır. Ayetin mesajına iman etmiş olman da bu psişik kraftın mayalayıcısı olur.

İsra 82 : Bu Kuran mümin için şifa, kalbinde hastalık olan içinse daha da azdırıcı (sabote edici, kriz geçirtici) bir sözdür.

Yani cin çıkarmak, büyü bozmak, mizaç kaymasını dengeye çekmek öyle kolay değil, alt benliklerde mimlenmiş varlıkları konuşturtmak, bilinç altının körlüklerini bilince çekmek, nefs-i emmarenin bağlandığı düşük bilinçli ruhanileri zaptetmek ve kusturmak herkesin yapabileceği bir zanaat değil. Yarım bilen yarıda bırakır. Yarıda kalan bataklıkta çırpınarak boğulur. Ayrıca kişinin başarılı bir ruhyeye olumlu tepki verip vermeyeceği zaten kendine bağlı. Çünkü ayet sadece mümin kişilere şifa olacağını söylüyor. Hani hocanın marifeti de bir yere kadar.

Son düzenleme:
isim vermek yasak biliyorum vermeyecem ehil değillermiydi acaba hiç birisi uygulama yapmaktan yoruldum 5 tane ayrı rukyeciye rukye oldum ilk okuduğunda acıdan öleceğimi sandım sonra bu acıyı daha da duymadım nasıl bişeymiş bu ne ahiret ne dünya için birşey yapamıyorum letaiflerimi çakralarımı kapattılar alıcılarımı yavaşlattılar kadınlarla beni konuşturmuyor çarpıntı yapıyor korkutuyor yani cinsel olarak sapkınlık istiyor ama ben sabırlıyım..
Himm siz kadınlarla aranız iyi olsun cinsellgi onlarla yaşamak için mi kurtulmak istiyorsunuz.. siz olayı yanlış anlamışsınız İslam dininde zaten bunun için ayetlerle şifa aramak yok. Nikahlı eş dışında haram. Yöntemi yanlış seçtiniz belki de rukye size uygun bir tedavi yöntemi değil demekki.

Alışkanlıkları temelden değiştirmeden rukye olmak zaten işe yaramayacağı gibi, işleri daha da sabote edici bir hale sürükler.
Yarım doktor candan eder. Yarım imam dinden eder derler. Şifa sürecinin önemli bir kısmı sancılıdır. Dert ve Derman aynı kökten gelir. Dermanın şifaya tekamül edecek olan elementleri bizzat dertlerin içinden bulunur, süzülür, ayıklanır ve programlama ince ince yapılır.

İsra 82 : Bu Kuran mümin için şifa, kalbinde hastalık olan içinse daha da azdırıcı (sabote edici, kriz geçirtici) bir sözdür.

Yani cin çıkarmak, büyü bozmak, mizaç kaymasını dengeye çekmek öyle kolay değil, alt benliklerde mimlenmiş varlıkları konuşturtmak, bilinç altının körlüklerini bilince çekmek, nefs-i emmareyi ve bağlandığı ruhanileri kusturmak herkesin yapabileceği bir zannat değil. Ayrıca kişinin buna olumlu tepki verip vermeyeceği zaten kendine bağlı. Çünkü ayet sadece mümin kişilere şifa olacağını söylüyor. Hani hocanın marifeti de bir yere kadar.
cevabınız çok açıklayıcı ve aydınlatıcı desteğiniz için teşekkür ederim.Ben camiiye gitmeye çalışan müminlerle birlikte olmaya çalışan biriyim ama müminlerle beraberken çektiğim sıkıntıyı size anlatamam namaz kıldığım için çektiğim eziyetleri size anlatamam.Ben bugüne Allaha olan inancımla ve mümin dostlarımın destekleriyle geldim.Anneme ve aileme duyduğum öfkeyi anlatamam.şunu diyeyim kalbimden ve gerçekten inanarak rukye olduğuma inanıyordum.Ama daha dikkatli ve daha inançlı olacağımı söyleyebilirim.Alışkanlıkları değiştirmekten bahsettiniz alışkanlıklar derken neyi kastettiniz? ve bilinç altının körlüklerini açabilirmisiniz rica ediyorum ve diğer söylediğiniz kavramları vakit ayırdığınız için ayrıca teşekkür ediyorum.

Himm siz kadınlarla aranız iyi olsun cinsellgi onlarla yaşamak için mi kurtulmak istiyorsunuz.. siz olayı yanlış anlamışsınız İslam dininde zaten bunun için ayetlerle şifa aramak yok. Nikahlı eş dışında haram. Yöntemi yanlış seçtiniz belki de rukye size uygun bir tedavi yöntemi değil demekki.
Hayır beni yanlış anlamışsınız erkeklerin kadınlara olan yaklaşımından ve niyetlerinden hep iğrenmişimdir.Elbette kadınlarla konuşuyorum bu hiç konuşamadığım anlamında değil ''ciddi olarak muhabbet ederek ve manevi bir bağ kurarak'' anlamında söylemiştim ve yine bunu beni tanımadığınız için bilmediğinizden böyle yaklaşmanıza saygı duyuyorum.Hep bir. terslik ve anlamsız sebeplerle ilişkilerim bitti.bu 10 yıla yayılmış br süreç bu korkularım sadece bu alan da değil bütün alanlarında beni etkiledi.

Ayrıca yine kendimi ifade etmek için söylüyorum bu durumun iğrençliğini bilerek söylüyorum affederseniz buna imkanı olupta korunduğumu biliyorum bunun böyle olduğuna inanıyorum.Şer gibi görünen bu korku ve heyecan belki de ahiretim için ilahi bir mesaj.

Hayır beni yanlış anlamışsınız erkeklerin kadınlara olan yaklaşımından ve niyetlerinden hep iğrenmişimdir.Elbette kadınlarla konuşuyorum bu hiç konuşamadığım anlamında değil ''ciddi olarak muhabbet ederek ve manevi bir bağ kurarak'' anlamında söylemiştim ve yine bunu beni tanımadığınız için bilmediğinizden böyle yaklaşmanıza saygı duyuyorum.Hep bir. terslik ve anlamsız sebeplerle ilişkilerim bitti.bu 10 yıla yayılmış br süreç bu korkularım sadece bu alan da değil bütün alanlarında beni etkiledi.
Anlıyorum musallatlarin bu tür icraatları var. Kişiyi yalnızlastirip güçsüz bırakmaya çalışır kendisine biat etsin diye.
Retro arkadaşımızın dediği gibi Kuran iman edene şifadır. Bunu beş vakit namazında Müslüman olmasi anlamında söylemiyorum. Kişi Hristiyan yada Musevi olabilir.
Hocanın dediklerini yaparsanız en azından tedavi sürecinde, durumunuzun iyiye doğru gideceğinizi düşünüyorum.

Merhabalar herkese. Kafami sürekli kurcalayan bi konuyla ilgili fikri ve bilgisi olan birilerinden yardım istiyorum. Şimdi şöyle bi durum var . Konu aslında oldukça uzun ama hepsini yazamam sanırım özet gecmeye çalışayım. Bilmeyi istediğim şey bu düşüncelerimin beynimin bi oyunu mu olduğu yoksa büyü gibi biseyin olup olmadığı. Yaklaşık 5 sene önce birlikte olduğum kişinin bi erkek arkadaşıyla tanıştım (sevgilimi de taniyali 2 3 ay gibi bi sure olmuştu zaten) 1 bucuk ay sonrasinda falan da o bahsettiğim arkadaşıyla tanıştım. ama çok kısa bi görüşme merhaba merhaba gibi. Sonrasında onu hiç görmedim diyebilirim. Bu kişi sevgilimin çok yakını ve hatta dostu diyebileceği kadar sevdiği bi arkadasiydi ve kendisini onun anlattığı kadarıyla tanıyorum sadece hepsi bu. Ama onu gördüğüm o günden sonra hiç aklımdan cikmamaya başladı. Sevgilimin anlattığı kadarıyla ondan duyduğum şeyler ve onu gördüğüm o dakikalarla birleştirip sürekli onu düşünmeye ve yoğun aşırı yoğun şekilde onunla alakalı rüyalar hisler duymaya başladım. Bunlar olurken o bahsettiğim kişi yaklaşık 8 9 ay sonra öldü ve hemen ertesi gün sevgilimin babası vefat etti. Sonrasında kendisi çok az şekilde bu bahsettiğim hisler dışında çok normal bi şekilde ara ara aklıma sıradan bi şekilde geliyordu. Ama son 10 gündür sürekli yine yoğun bi cinsel dürtü ve aşırı çekim hissediyorum ve rüyalarımda sürekli onu görüyorum. Hislerim kuvvetlidir sebebini bilmediğim bi şekilde onu düşünüyorum ona çekiliyorum yanımda gibi hissediyorum ve ilişkim hiç iyi gitmiyor sürekli engeller sorunlar ve ayrılmamıza yönelik çeşit çeşit şeyler başıma geldi şuana kadar (birlikte olduğum kişi 5 sene önce tanıştığım kişi ondan bahsediyorum) o kadar çok ayrılığın eşine geldik ki sürekli onu bırakmam gerektiği gibi hisler beni buluyor ve simdi durmak bilmeyen hisler içinde o ölmüş arkadaşı her gece rüyamda aklımda bunun beynimin bi oyunu mu vesvese mi nedir bu. Eğer bana cevap yazarsanız çok minnettar olurum ve tabi bi çok detay var bu konuyla alakalı bahsetmedigim

Bu yazdığım şeyin cevabi değildir umarım 😀
Hahah hayır tabiki..
Sorunuzun cevabı bende değil.
Ruh ikizi yada ruh şeytani olabilir ama beş yıllık ilişkinizde soru işaretleri oluyor ve öldükten yıllar geçmesine rağmen aklınıza geliyorsa belki de birlikte olduğunuz kişi ruh seytaniniz karma tahsilatı yetkiliniz filan olabilir diğeri de ruh eşiniz 😏

Hahah hayır tabiki..
Sorunuzun cevabı bende değil.
Ruh ikizi yada ruh şeytani olabilir ama beş yıllık ilişkinizde soru işaretleri oluyor ve öldükten yıllar geçmesine rağmen aklınıza geliyorsa belki de birlikte olduğunuz kişi ruh seytaniniz karma tahsilatı yetkiliniz filan olabilir diğeri de ruh eşiniz 😏
Ruh şeytanı mi. İlk kez böyle bisey duyuyorum. İlişkimiz çok dinamik ve inişli çıkışlı da denilebilir ama kafamı daha çok karıştırdınız 😀 diğer kişi ise ruh eşimse onu hiç tanımadan kaybettim sayabilir miyiz:) çok ilginçtir ki onu rüyamda gördükten sonra sabaha karşı uyandım ve yanımda olduğunu hissettim ve bana bi şarkı seç dedim bizimle ilgili. Sonra gözümü kapatıp rastgele bi şarkı seçtim. Daha önce hiç dinlemediğim bi şarkıydı ama bu bi rastlantı mi saçmalık mı bilemiyorum ama sözleri melodisi onun tarafından hazırlanmış gibiydi. Yada ben kafayı yiyorum

Geri