"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohbet Muhabbet

Tahminimce bu büyücüye göre, koşullara göre değişir.
Evet rukyeler çok etkili ama yoruluyorsun artık bir yerden sonra sürekli mücadele etmekten.. anlayabiliyorum durumunu.
Bir de şunu farkettim geçenlerde benimki varlıklı bağlama da yapmıştı, benimki normalde olmadığı kadar korkunç görünüyordu resmine baktığım zaman ciddiyim , benim tahminim varlık benimkine kızıyordu zorla sihir yoluyla geldiği için belki inanmazsın.

Standart emlakci yalanı kız kalıyordu evlendi gitti.. sonradan öğrenilen gerçek en pisinden bir ortadogu vahşisinin (bkz maganda erkek) kaldığını öğrenmek ve evi dinlene dinlene kazıyarak temizlerken aralarda küfretmek.

Arkadaşlar konuları bulamadığımdan yakınmıştım...Kendi profilimde bulamasam da her bölümde hepsi var....Mesela ben bazı konuları Kültür /Sanat başlığı altında buldum....Yani sitenin düzeni değiştiği için bulamayan arkadaşlarım varsa konunuz ne ile ilgiliyse o bölüme bakabilirsiniz...Bazı arkadaşlarımız biliyordur ama benim gibi bilmeyenler için paylaştım...

Pandemide kronik hastalığını bahane edip eve kapanan ezik yanında çalışanların 15dk erken mesaiyi bırakmasına içerliyor. Saçma sapan tiplere kendilerinin içinde kaybolduğu koltuk verilmiş devlet dairesini kendi şirketi sanıyor.

@Rhea artık maalesef pes ettiğimi ilan eden bir mesaj yolladım ona sms ile. 😵‍💫 Yavaş yavaş gerçek Facebook hesabım ile ekleyip konuya girmeyi düşünüyorum. Son yaptıkları çekilir dert değil. Benden bu kadar artık....

Me too..
Her gün bir yerlerim ağrıyor ben niye yaşıyorumki diye söylenip duruyorum bıktım usandım artık her şeyden.. yolun sonuna gelmişim de boşuna direniyor gibi hissediyorum.
Benimki artık ölse vazgeçmez anladım , ayrıca kulak çakralarına enerji gönderip düşünce de okuyor o derece uzmanlaşmış yani seninkinden eksiği yok fazlası var.

Fazlası yok, benimkinin hep yaptığı işler.
Benimkinim en son Allahtan her türlü hastalığı isteme büyüleri yapması benim için yıkıcı oldu farketmeden sürekli kendim söylemiş gibi oluyorum sonra da Allah'a defalarca dua ediyorum ben söylemedim diye çok korkutucu oluyor. Hala da devam ediyor şuan bile. Pes etmekten başka şansım yok uyurken rüyada bile aynı düşünceler, baş edemiyorum artık...

Benimkinim en son Allahtan her türlü hastalığı isteme büyüleri yapması benim için yıkıcı oldu farketmeden sürekli kendim söylemiş gibi oluyorum sonra da Allah'a defalarca dua ediyorum ben söylemedim diye çok korkutucu oluyor. Hala da devam ediyor şuan bile. Pes etmekten başka şansım yok uyurken rüyada bile aynı düşünceler, baş edemiyorum artık...
Biliyorum benzer şeyler yaşadığım için..
Sayı sekansları denedin mi hiç.. büyü bozma sekansı var youtube da. Ama öncesinde korunmanı iyi yap tenha bir yere çekil senden başka hiçbir canlının olmadığı, astralde onu döv 😂

Önceden çok önceden kadına şiddete hayır diyenleri desteklerdim. Ama sapla samanı karıştırmamak gerek. Bazıları her şeyi hak ediyor. Böylesine ne yapılırki başka 🤩

Biliyorum benzer şeyler yaşadığım için..
Sayı sekansları denedin mi hiç.. büyü bozma sekansı var youtube da. Ama öncesinde korunmanı iyi yap tenha bir yere çekil senden başka hiçbir canlının olmadığı, astralde onu döv 😂
Her şeyi denedim ama maalesef büyüyü huy edinmiş. Enerji göndermeyi iyi biliyor. Başa çıkmak zor.

Geri