Merhaba değerli mabet üyeleri birkaç ay önce konu açmıştım. ( http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=37725 ) o andaki düşüncem kurtulmaktı ancak mabet arkadaşlarının cevaplarına göre bu yeteneğimi gelişirmeye karar verdim. Ben durugörü yeteneğine sahip bir insanmışım bunu söylediler gördüğüm anlar seziler artık her neyse anlık olan olayları yaşayanın gözünden görmek iyi bir şeymiş. Şimdi sizlere kat ettiğim yoldan bahsetmek istiyorum, linkte verdiğim konuda da bahsettiğim gibi beynimde şimşek çakması olayı durugörü esnasında kendimi stres altında ve gergin bir ruh haline bürüdüğüm içinmiş, artık çok fazla imge gördügümden dolayı görmeden 2-3 saniye önce başlıyor diye biliyorum. Bunun yararıda hemen derin bir nefes alıp durugörüye pozitif yönde başlıyorum. Biraz araştırma yaptım bazı teknikler falan buldum ama onları yapmak istemedim. Hepsinin temeli zaten içimizdeki enerji ile ilgili olduğu bir gerçek bende meditasyon yaptım, komsantre olup içimde enerji olduğunu hissetmeye çalıştım yararı oldu mu bilemem ama iyi uyku getirdi her yapışımda 1 saat şekerleme yaptım. Ev içerisinde gözlerimi bağladım normal yaşantımı birkaç dakika hergün öyle sürdürdüm. Zamanla bu süre uzadı farklı mekanlarda denedim akrabalarda, tatilde falan. Odaya birkere bakıyor ve gözlerimi bağlayıp çoğu zaman kapayıp mekanı imgelere çevirdim. Toplumda özelliklede toplutaşımada insanlara şimdi bana bakacaksın, kulağını kaşıyacaksın gibi telkinler vermeye çalıştım. Birsüre sonra bu yaptıklarımı kendimi geliştirmek için olduğunu kenara bırakıp eğlence için yapmaya başladım. Şuanki durumum ise gözlerimi kapayıp bir arkadaşımı gözlerimin önünde ayakta dururken düşünürken kendiliğinden karanlık şekilleniyor ve oluşturduğum arkadaşımın figürürünün etrafı mekan oluveriyor. Bazen yanılsamda genellikle mekanlar o anda doğru olarak çıkıyor. Ben bu olayı artık sevmeye başladım. Tek kötü etkisi arkadaşlarım bana fal baktırmaya falan çalışıyorlar, yanlarına gidince oo kahin bey hoşgeldin diyorlar
Malesef toplumumuzda her psişik falcı kahin gibi lakaplar alıyor bunu öğrenmiş oldum. Bu konuyu açma nedenim bu yetenek daha ne kadar ilerleyebilir yani son noktası nedir? Kendiliğinden olan imlereri zamanla istediğim zaman görmeye başladım ama ilerisini merak ediyorum cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler