"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sizce ne yapmalıyım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tolga44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tolga44

Kayıtlı Üye
Aslında buraya 2008'de üye olmuştum ama pek aktif değildim yani izleyici modundaydım. Yaklaşık 6 yıldır da parapsikoloji ve büyüler ile ilgileniyorum. Neyse çoğu şeyde kendimi geliştirdim ama büyüleri çoğu zaman denemedim ya da denemek istemedim korkudan değil ama sonradan pişmanlık duymak istemedim.

Kız arkadaşım ile ayrıldık 3 yıl birlikte olmuştuk ve bir anda nedensizce terkedildim hem özgüvenim gitti hem de hayattan yaşamaktan soğudum. Ben geleceğimizi çoktan planlamıştım. Her şeyi ikimiz üzerine kurgulamıştım. Şimdi yolumu kaybettim. Yapacak hiçbir şeyim yok. Hayal kuramıyorum. Düşünmek istemiyorum. Canımın yandığını hissediyorum. Bir insan nasıl 3 yıl birlikte olduğu birine karşı biranda değişebilir başka bir maske takabilir yüzüne bilmiyorum. Bazen ben neden öyle olamıyorum diyorum. Neden insanları silip atamıyorum? Neden kimseyi kendi çıkarıma kullanamıyorum? Neden hep başkalarının iyiliğini istiyorum. Ben sadece hayatımı varımı yoğumu paylaşabileceğim birini istemiştim. Omzuna yaslanıp huzur bulabileceğim birini. Şimdi bir daha aşık olamayacak gibi hissediyorum. Psikolojim alt üst oldu kilo verdim.

Psikoloğa gitmek istiyorum ama gereksiz masraf olarak görüyorum. Kendim atlatabilirim diye düşünüyorum. Asıl nokta şu: Sürekli büyü yapmayı düşünüyorum geri döndürmek için ama bir türlü yapamıyorum. Beni istemiyorsa zorla geri döndüremem ama bir yarım hep bunu yapmak istiyor; kendimi durduramıyorum. Buna benzer şeyler yaşamış arkadaşlardan akıl almak istiyorum.
:(

Sevgili tolga öncelikle geçmiş olsun. Aşk acısını yaşamayan anlayamaz. Seninle hemen hemen aynı durumu 2 ay önce yaşamış ve hayatına son vermeyi düşünmüş biri olarak söylüyorum ki değmez. Hiç kimse için kendi yaşamından vazgeçmeye depresyona girmeye değmez. Şu an söylediklerim bir şey ifade etmiyor olabilir senin için ama zaman en güzel ilaçtır bu duruma. Olay ne kadar taze bilmiyorum ama zamanla anlayacaksın. Ben kendime gece gündüz eziyet ettim her şeyden soyutlandım gözaltlarım çöktü ağlamaktan inan. Şu an iyiyim ama iyileştirdim kendimi. Büyü denemem de oldu açıkçası ve sanırım işe yaradı çünkü bir ara dönmüştü bana ama büyüyle gelmesinin bir anlamı yok gerçekten de. Yanındayken acaba sevdiği için mi benimle yoksa büyü yüzünden mi diye düşünmeye başlıyor insan bu seferde. :) Tabii ki tecrübe etmek istiyorsan büyüye de başvurabilirsin hem içinde kalmamış olur. Unutmana da yardımı olur. Çünkü ben her denememde biraz soğumuştum kendisinden. Sen de atlatacaksın ama öyle ya da böyle inan bana. :) Bu arada o dönemde bana en yakın desteği veren bella91 ime teşekkür ederim. :)

Umarım atlatabilirim elimden geleni yapıyorum ama onun bana karşı bu derece soğuk ve acımasız olmasını kaldıramıyorum. O bir hata yaptığında ve ya yanlış bir şey yaptığında ben hep affederdim onu hep iyi niyetli yaklaşırdım.

İnspecter: Sordum bana saçma sapan konuştu. Ben inanın ona karşı hep ilgiliydim belki de bu ilgiden sıkıldı bilemiyorum ama ben elimden geleni yaptım. Her şeyi denedim tekrar birlikte olmamız için ama olmadı. Onun 1 anda 3 yılı bir köşeye atmış olması sıkıyor canımı ben neden yapamıyorum bunu düşünmekten başka bir şey yapamıyorum.

Belki yeterince sevememiştir sizi ya da yeni biriyle karşılaşmıştır. Her türlü sebep geliyor insanın aklına. Asıl sebebini öğrenmeden bu tür şeyler yapma derim.

Bu yazdıklarınızdan, onun hayatında başka biri olma olasılığı akla geliyor. Ayrıca ilişki boyunca fedakârlığı hep siz yapmışsınız biraz kaçak güreşmiş, isteksizmiş. Bana göre aşk ne denli gözümüzü kapatsa da bu kadar fedakârlık insanı yıpratır ve yorar sevgili Tolga. Üzüntünüzü çok iyi anlamakla beraber size onu biran evvel unutmayı ve yaşamaya, yeni aşklara yelken açmayı tavsiye edebileceğim.

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. İşte o bir başkası olma olasılığı yakıyor böylesine canımı keşke hiç tanışmasaydım onunla keşke hiç sevmeseydim. Herkesi kendim gibi zannederek kaybediyorum hep hayatta. Kurtulmam lazım bu düşünce şeklinden.

İnsan kendi reçetesini en iyi kendi hazırlar. Sana en iyi gelecek şeyi bul tolga. :) Ben kendiminkini buldum reçetemi hazırladım düzenli olarak kullanıyorum. :)

İnsan kendi reçetesini en iyi kendi hazırlar...sana en iyi gelicek şeyi bul tolga...:) ben kendiminkini buldum reçetemi hazırladım düzenli olarak kullanıyorum..:)
En iyi yaptığım şeyi yapıp beklemeye devam edeceğim o zaman. Hep böyle yaptım bir şekilde kurtuldum her sorundan. Teşekkür ederim herkese. Her şeyde bir hayır vardır. Doğru kişi değilmiş demek ki.

En iyi yaptığım şeyi yapıp beklemeye devam edicem o zaman hep böyle yaptım bir şekilde kurtuldum her sorundan. Teşekkür ederim herkese. Herşeyde bir hayır vardır doğru kişi değilmiş demekki.

Böyle düşünmene çok sevindim. Doğru kişi değilmiş deyip önüne ileriye bak. :)

Hayatını hiç keşkelerle geçirme... Bu ilişkiden ve bitişinden ne öğrenip seni nasıl geliştireceğine odaklan. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bir ilişkide üstüne titreyen sen isen zamanla karşındaki seni çantada keklik sanıyor, umursamazlık büşlıyor. Ya da fazla ilgi karsıdakine baskı gibi gelmeye başlıyor. Her şeyi zamana bırak, kendine ve geçirdiğin zamana üzülmeyi, acımayı bırak. Güneş her gün doğuyor, iyimserliğini kaybetme... Allah sabrını veriyor...

Bir abla tavsiyesi olsun sana: Anahtar gibi sadece kaybolduğunda aranan biri olmak istemiyorsan; nasıl olsa o hep paspasın altındadır rahatlığını vermeyeceksin kimseye. Sevgiyle...

Hayatini hic keskelerle gecirme... Bu iliskiden ve bitisinden ne ogrenip seni nasil gelistirecegine odaklan..Tecrubelerime dayanarak soyluyorum, bir iliskide ustune titreyen sen isen zamanla karsindaki seni cantada keklik saniyor, umursamazlik basliyor.Ya da fazla ilgi karsidakine baski gibi gelmeye basliyor.. Her seyi zamana birak, kendine ve gecirdigin zamana uzulmeyi, acimayi birak.. Gunes her gun doguyor, iyimserligini kaybetme... Allah sabrini veriyor...

Bir abla tavsiyesi olsun sana: Anahtar gibi sadece kayboldugunda aranan biri olmak istemiyorsan; nasil olsa o hep paspasin altindadir rahatligini vermeyeceksin kimseye...Sevgiyle....

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Hep bu yüzden kaybediyorum zaten hep paspasın altındaki anahtar oluyorum. Bundan sonra umarım daha farklı bakabilirim herşeye.

Evet icin yanar,miden burkulur,gözlerin dolar,bagira bagira aglamak istersin,kendini bir anda kapkara bir kuyunun icine düsmüs gibi hisedersin,Hep kendini suclar,acaba nerede bir hata yaptim diye düsünür kafayi yersin.o güzel günler hic aklindan cikmaz,onunla gittigin bir yere gidince,icinde bir yanma olur,gözlerin kararir.bir arkadasa verdiginiz cevap dikkatimi cekti(ona cok ilgi gösterdim.ondanmi rahatsiz olmustur)diye yazmissin,Hic sanmiyorum bir kadin olarak sana sunu söyleyeyim,,,,,hic bir kadin sevdigi erkekten ilgi görünce rahatsiz olmaz,hatta daha fazlasini bekler.bende birisi ile 10 sene yasadim ve cok mutluyduk,Allah ondan razi olsun cocuklarima babalik yapti,ayrilmadan 2 sene bana neler yapti.melek gibi bir insan seytan gibi oldu.ve ayrildik simdi ona karsi icimde hic bir duygu yok.ayrilali 3 sene oluyor.yalniz bir hafta öncesine kadar onu tekrar görmekten cok korkuyordum,dayanamam zannediyordum.ama gecen hafta trende ayni vagondaydik.ve o anda benim icin sadece alelade bir insandi,hic bir sey hisetmedim.nefret bile yoktu,Insallah tez günde unutursun.sen hic üzülme,o nasil olsa birgün cok pisman olacak bundan emin olabilirsin.inan arkadasim,gün gelecek bu kadar üzüldügün icin güleceksin.:offtopic:

Evet icin yanar,miden burkulur,gözlerin dolar,bagira bagira aglamak istersin,kendini bir anda kapkara bir kuyunun icine düsmüs gibi hisedersin,Hep kendini suclar,acaba nerede bir hata yaptim diye düsünür kafayi yersin.o güzel günler hic aklindan cikmaz,onunla gittigin bir yere gidince,icinde bir yanma olur,gözlerin kararir.bir arkadasa verdiginiz cevap dikkatimi cekti(ona cok ilgi gösterdim.ondanmi rahatsiz olmustur)diye yazmissin,Hic sanmiyorum bir kadin olarak sana sunu söyleyeyim,,,,,hic bir kadin sevdigi erkekten ilgi görünce rahatsiz olmaz,hatta daha fazlasini bekler.bende birisi ile 10 sene yasadim ve cok mutluyduk,Allah ondan razi olsun cocuklarima babalik yapti,ayrilmadan 2 sene bana neler yapti.melek gibi bir insan seytan gibi oldu.ve ayrildik simdi ona karsi icimde hic bir duygu yok.ayrilali 3 sene oluyor.yalniz bir hafta öncesine kadar onu tekrar görmekten cok korkuyordum,dayanamam zannediyordum.ama gecen hafta trende ayni vagondaydik.ve o anda benim icin sadece alelade bir insandi,hic bir sey hisetmedim.nefret bile yoktu,Insallah tez günde unutursun.sen hic üzülme,o nasil olsa birgün cok pisman olacak bundan emin olabilirsin.inan arkadasim,gün gelecek bu kadar üzüldügün icin güleceksin.:offtopic:

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim atlatmanıza sevindim herşeyi umarım birgün bende unutabilirim.
Aslında unutmayı canı gönülden istiyorum ama uykularımı bile uyuyamaz hale geldim. Önceden rüya görmezdim şimdi saat başı uyanıyorum bir rüya ile yatıyorum başka bir rüya görüyorum tüm rüyalar onunla ilgili. İnşallah hepsi gelip gececek dediğiniz gibi.

Sayın tolga44. Yaşadıklarımı 7 ay yeni yeni sonra atlatmışken tekrar buraya anlatmak istemiyorum. İnan bana sadece ZAMAN. Başka hiç bir öneri vermeyeceğim, unut onu hak etmiyor demeyeceğim. Zaman geçtikçe, ben dua ettikçe onun daha kötü yönlerini gördüm. Tabi bu da çözüm değildi. Onun kötü yönlerini gördükçe nasıl olur, melekti, nasıl şimdi şeytan olur diye kendimle boğuştum. Bırakın onun böyle şeyler yapabileceğini bir insanın başka bir insana o kötülükleri yapabileceğini düşünemezdim, hala da düşünemiyorum. Sonra aslında çoğu zaman onun yaptıklarına hep iyi niyetli baktığımı fark ettim. Zaman geçtikçe hatalarına üzülme, acımaya dönüştü. Şimdi yine anlatasım geldi ama hem 5 saat sürecek hem de akşamı zor geçireceğim :D Ondan öğrendiklerine bak, sana kattıklarına bak, seni üzerek sana kattıklarına bak, teşekkür et ve kendini zamana bırak derim ben. Sevgiyle :)

Kız arkadaşım ile ayrıldık 3 yıl birlikte olmuştuk ve bir anda nedensizce terkedildim hem özgüvenim gitti hem de hayattan yaşamaktan soğudum. Ben geleceğimizi çoktan planlamıştım. Her şeyi ikimiz üzerine kurgulamıştım. Şimdi yolumu kaybettim. Yapacak hiçbir şeyim yok. Hayal kuramıyorum. Düşünmek istemiyorum. Canımın yandığını hissediyorum. Bir insan nasıl 3 yıl birlikte olduğu birine karşı biranda değişebilir başka bir maske takabilir yüzüne bilmiyorum.

valla kardeş şimdi sana ''Gidenler Dönmez'' desem bana kızacaksın belki ama gidenler dönmez....gideni elde etmek için uğraşma benim hayatımdanda birçok gelen birçok giden oldu çoğu gönilde bir kaç çizik açtı çoğu kapanmaz derin yara çoğunun arkasından belki amiyane tabirle küfürler ettim çoğunun adına şiirler yazıp şair oldum ama hiçbir giden geri gelmedi ve bende hiçbir gidenleri tekrar getirmek için özel bir çaba göstermedim..gittiyse gitmiştir yapacak bir şey yok üstelik bende ucuz bir kişi değilim sonuçta ucuza sevgisini satanların arkasından koşayım...bir dostane tavsiye en iyisi sen kendine yeni birisini bulmaya bak bir an öcnce yani...bence böyle....

Ben zaten tatlı kişiliği için seviyordum her şeyden önce. Karakterinin ne kadar kötü olduğunu ve gittikçe kötüleşmeye de kararlı olduğunu görünce sevmem için de bir neden kalmadı. Ama dediğim gibi en çok değer verdiğim kişinin, 3 sene boyunca karşılık beklemeden büyük fedakarlık yaptığım kişinin böyle biri olması, kötü olması çok can yakıyor. Madem sizinki de 3 seneyi bir anda silip atabilecek kişi... Bir de ben şunu öğrendim. Allah'tan, evrenden, inancın her neyse.. o kişiyi isteme, hayırlısını iste, sana uygun olanı iste.

bende aynı durumdayım defalarca buyu yaptım buyuyse yaptıklarımın adı mılyarlarca param gıttı borclarımı halen odemış degılım degıl gerı donmek bır defa bıle yuzume bakmadı ama ben vazgecemıyorum sevıyorum ama sadece yoruldum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri