"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sizce ne yapmalıyım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tolga44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla bu işler için biraz kova biraz akrep olmak gerekiyor bence..kova gibi umursamaz akrep gibi sildimi siler cinsten...başka türlü olmaz yani yıllarca aşk acısını ben çekeceksem onada çektiririm bir şekilde onu kahredecek içi içini yiyecek milyonlarca yöntem bulurum bir anda....hiç acımam inan...

Arkadaşlar herkes kendini boşu boşuna yıpratıyor..2 ay sonra gülüp geçiceğiniz şeyler için şuanınızı mahvetmeyin..unutun yol verin gitsin..önümüzde daha ne aşklar var:)

bende aynı durumdayım defalarca buyu yaptım buyuyse yaptıklarımın adı mılyarlarca param gıttı borclarımı halen odemış degılım degıl gerı donmek bır defa bıle yuzume bakmadı ama ben vazgecemıyorum sevıyorum ama sadece yoruldum :(

anlıyorum seni kardeşim :( vazgeçtim diyorum ertesi gün yine aynı oluyor.

valla bu işler için biraz kova biraz akrep olmak gerekiyor bence..kova gibi umursamaz akrep gibi sildimi siler cinsten...başka türlü olmaz yani yıllarca aşk acısını ben çekeceksem onada çektiririm bir şekilde onu kahredecek içi içini yiyecek milyonlarca yöntem bulurum bir anda....hiç acımam inan...

Sevdiğin insana nasıl böyle bir şey yapabilirsiniz ki? Eğer bunları yapabilecek kadar sevmiyorsan da boşver, bırak. Yaptıklarının karşılığını bir gün bir şekilde alacaktır zaten. Siz de öyle.

Sevdiğin insana nasıl böyle bir şey yapabilirsiniz ki? Eğer bunları yapabilecek kadar sevmiyorsan da boşver, bırak. Yaptıklarının karşılığını bir gün bir şekilde alacaktır zaten. Siz de öyle.

Onunda burcu akrep zaten :(. Ama ben unutmayı deniyorum cevap vermesede mesaj atıyorum ona.

Sayın tolga44 çok kısa sürede sorunlarınızı aşabileceğinize inanıyorum. Mutlu sevgi dolu bir yaşam diliyorum. Paylaşım yeteri doyuma ulaşmıştır.

Konu kilit.

Sevgilerimle... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri