"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sizce bloody mary ile bi alakası olabilr mi .. ?

Ben de o küçük kız olanı değil de diğer genç kızları öldürüp, kanını içeni biliyordum. Ayrıca bence aynalarla uğraşmak pek akıl kârı değil..

Aynalar tehlikelidir.Hatta mümkünse geceleri aynaya bile bakmayın =) Boyutlar arası geçişi sağlar aynalar.

Ne filmi .. ? Ya filmi duydum, ama izlemedim. Ya gördüğüm şeyden eminimdir, belki de farkında olmadan çizmişimdir. Ama gördüğüm şeyden eminim ...

Supernatural dizisinin bir bölümünde bloody mary anlatılıyordu. İzlemeni tavsiye ederim.

supernatural dizisinin bir bölümünde bloody mary anlatılıyordu.izlemeni tavsiye ederim.

Evet bende bunu belirtecektim. Bir bölümünde veriliyordu orada yüz tırnaklama değilde burundan ağızdan kan gelme suretiyle öldürüyordu kurbanları.

İzlemeyenler varsa tavsiye ederim spuernatural dizisini .Orada yapılan şeytan kovma ve maji ritüelleri bir çoğu gerçek uygulamalar gerçek yapılış şekillerini anlatıyor çok az insan bunun farkında :)

Söylentilere göre – ki bunlar farklı farklılar- ayna önünde ismini tekrarladığımızda Mary görünüyor yada yanımıza geliyormuş. Bunun çeşitleri de şunlar :

1.Aynanın Karşısına geçin oda kapkaranlık olsun 3 kez Bloody Mary diye seslenin..Aynadan çıkıp gözünüzü çıkarır ve yüzünüze zarar verir.
2.Karanlık bir odada aynanın önüne geçip 13 kere Bloody Mary derseniz kızımız bu işlemi yapan arkadaşa görünüyormuş ve yüzüne saldırıyormuş.
3.Banyoya gidin, aynaya bakarak 13 kere “I believe in Mary Worth” (Mary Worth’a inanıyorum) deyin.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Bir çoğunuz Bloody Mary lanetini duymuşsunuzdur. Çok mantıklı değil ama yinede deneyip risk almak istemedim. Deneyen olursa paylaşabilir.

Dpnt: Daha önce eklenmişse uyarınız
​alıntıdır

İçinizi rahatlatmak açısından hepsini deneyeceğim, yalnız şu an mesaide olduğumdan ötürü en erken 00:00 dan sonra yanıtını verebilirim.

Korku filmlerinin vazgeçilmez konusudur. Bana göre filmden hayata yerleşmiş bir hikaye 100'den fazla Bloody Mary hikayesi mevcuttur :)

Geri