Bence bunlarhep dijj guclerin oyunu! Ilerlememizi cekemeyip, insanlarin eline siyanuru tutusturuveriyorlar, maksat ekonomi kotu gorunsun!!
Yapılandırma yap takside bölsunlerbende intiharı düşünüyorum çıkmazdayım şuan 4bintl kredi borcum kaldı son 3 aydır işsizim bankalar hergün arıyor bakalım sonum ne olacak
Neden alay edeyim olumle, bu derece trajik bir olayla?! Alay ettigim konu ayan beyan ortada! siz olayi nereye cekmeye calisiyorsunuz ki!!@alexisis bu konunun alay goturur yani yok! Dikkatinizi cekerim, farkindaysaniz da burasi ekonomi sitesi de degil.
Bir youtuber vardı 1 lira ile sokağa çıkıp 100 lira ile dönüyordu satış taktikleri öğrenerek borcunuzu ödeyebilirsiniz belkigüzel yorumlarınız için teşekkür ederim bekleyip görecez
Siz iş arayıp güzel bir iş bulana kadar başvurduğunuz yerlere asğari ücretten daha düşük ya da sigortasız çalışmayı teklif etseniz ,yanlış anlamayın çaresiz kaldım felan diyorsunuz diye yazıyorum doğru değil belki ama intihardan iyidirbu dediklerinizi yapmadımı nerden biliyorsunuz emin olun iş aradımı bilmeyen kalmadı cevremde yok işte kimseden ses cıkmıyor
Bütün insanliga yaziklar olsun demek cok fazla olmus bence...İnsanların hayatlarına neden son veriyor? Neden çaresiz kalıyorlar.
Suçlu, siyanür mü? kolay ulaşmak mı oldu?
Bir çok seçenek var intihar için.
Sorun bir yerlerde insanlar ölümü seçerken, diğerleri ne ile intihar ettiğini konuşuyor.
Yazıklar olsun bütün insanlığa...