Merhaba
Cok acı ki iki aile siyanurle... devamini yazmak dahi istemiyorum haberlerde okumussunuzdur.
Bu maddeye erisim hic de kolay degilken ve secilebilecek daha basit yollar varken bu durum sizde suphe uyandirdi mi merak ediyorum...
kimyasal yontem olarak secilebilecek daha basit seyler varken bu zehir turu garip geldi acikcasi benim gibi dusunen var mi merak ettim.
bende intiharı düşünüyorum çıkmazdayım şuan 4bintl kredi borcum kaldı son 3 aydır işsizim bankalar hergün arıyor bakalım sonum ne olacak
Trilyonlarca borcu olan intihar etmiyor da siz niye böyle 4 bin liraya hemen?bende intiharı düşünüyorum çıkmazdayım şuan 4bintl kredi borcum kaldı son 3 aydır işsizim bankalar hergün arıyor bakalım sonum ne olacak
O işlere girme öyle hemen istedigin şartlarda iş bulamasın tabi. Borçlar için inşaata git işçiye ihtiyacınız var mı, de. Böyle iş arayan ve bulan duyuyorum.son 1 ayda 30 farklı şirkete iş için gittim cv doldurtup geri gönderiyorlar kimse işe almıyor nedenini bilmiyorum iş kolay bulayım die özel güvenlik kartı cıkartırdım gene iş yok
Yapmadınız demedim. Cv den bahsettiğinz için bu işleri önerdim.bu dediklerinizi yapmadımı nerden biliyorsunuz emin olun iş aradımı bilmeyen kalmadı cevremde yok işte kimseden ses cıkmıyor
bende intiharı düşünüyorum çıkmazdayım şuan 4bintl kredi borcum kaldı son 3 aydır işsizim bankalar hergün arıyor bakalım sonum ne olacak
güzel yorumlarınız için teşekkür ederim bekleyip görecez