Merhaba değerli mabet üyeleri,
Yönetimce aldığımız yeni kararlara göre sitemizin işleyişi ve içerikle ilgili değişiklik dönemine gelmiş bulunuyoruz. Bu değişikliğin içeriği hem görüntüde daha kolay rahat kullanımı hem de sitemizin tekrar eski keifli yapısına dönmeye yönelik olduğunu öncelikle belirtelim.
Öncelikle bir dönemdir devam eden konu ve mesjalar içerisindeki üslup tavır ve laubalilik durumundan ötürü yaşamış olduğumuz sıkıntıları gidermek adına uygunsuz içerikler anında kaldırılacak, uygunsuz konuşma ve tavıra sahip üyelerimiz sistemimizden uzaklaştırılacaktır. Ayrıca yeni sistemimize göre referans ile üyelik sistemine geçiyor olduğumuz için yasaklandım geri üyelikle dönerim dönemi ortadan kalkıyor. Ayrıca artık yasaklamalar sadece nick üzerinden değil ip sistemleri üzerinden de yapılacaktır. Tavsiyeniz ile üye olan kişiler sizin puanınızı ve site içerisindeki faaliyetinizi de belirleyecektir. Örnek vererek anlatacak olursam iki kişiye referans olduğunuz ve iki kişi de kurallara aykırı davrandığı için yasaklandı diyelim. Artık referans özelliğiniz elinizden alınacak. Başka bir üyeliğe referans olamayacaksınız.
Temada ve kullanımı kolaylaştıracak şekilde site içerisinde yapılanmaya girmiş bulunuyoruz. Site içeriği dışındaki bölümler kaldırılacak sadece işleyiş amacımıza uygun ve bilgi içeren konu ve mesaj paylaşımına başlayacağız. Daha doğrusu eski gizlimabet.com'a geri dönüş bilgilendirme amacı güden ve insanları aydınlatma felsefesinde ilerleyişimize geri döneceğiz. Ayrıca bazı özel bölümlerimiz olacak. Bu bölümlerde inisiliye çalışmaları ve canlı sohbetlerin yapılacağı bilgilendirme konuşmalarının yapılacağının müjdesini de verelim. Konular tekrar özgün ve gizlimabete uygun konu içeriklerine dönecek.
Yaşama dair bölümlerimiz kapatılacak. Artık günlük "gevezelik" gibi konularda yazdığınız mesaj ve paylaşımlarınız için ayrı bir akış bölümü oluşturulacak ve kişiler günlük paylaşımlarını kendilerini ifade etmek istedikleri sözleri o bölümde paylaşabilecek. Tabi bütün içerikler yönetimimizce denetim altında olacak.
Bunun yanı sıra elit üyelik sistemimiz başlayacak ve bu elit üyeliğe sahip üyelerimize bazı özel haklar tanınacaktır. Yönetim kadromuzu genişletiyoruz. Bilgisine ve yönetim tarzına uygun olan yeni görev arkadaşları alacağız.
Sistemimize ilk girişten itibaren site işleyişi ve kuralları ile ilgili bir onay tiki bulunan form göndereceğiz tüm üyelerimize. Ve bu sayede her üyemiz kuralları okumuş sayılacak ve site kurallarına aykırı davranan üyelerimiz sistemden uzakşatırılacak tekrar referans ile de sisteme dahil edilmeyecektir. Yasaklı üyeliklere referans olan üyelerimiz de sistemden çıkarılacaktır.
Yeni inisiliye çalışmalarımız ve site aktivitelerimiz şifa çalışmalarımız başlayacaktır. Tabi her isteyen değil bunu gerçekten isteyenleri belirleyeceğimiz bir sistemle çalışmalarımız başlayacaktır. Bunun için kurumsal bir iletişim alanımız da olacaktır. Ayrıca online eğitimlerimiz çok yakın zamanda aktif hale gelecektir.
Bu doğrultuda bizlerin de yönetim şekillerinde değişiklikler olacak daha yoğun bir yönetim anlayışına geçiyoruz. Kısacası yönetimce, üyelerce şekil itibariyle ve sistem olarak elit bir siteye tekrar dönmeye yönelik adımlarımızı atmış bulunuyoruz.
Bütün gizlimabet üyelerimize ve bu platformda bizimle birlikte olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz ve hayırlı olsun diyoruz. Sevgi ve Işıkla...