makssenberg
Kayıtlı Üye
Cahil evladım bedenin sana hüküm sürüyor buradan ruhunun çığlığını duyabiliyorum dünyevi olana gösterdiğin değer beni derinden üzdü
olmayan çığlık duymak

Cahil evladım bedenin sana hüküm sürüyor buradan ruhunun çığlığını duyabiliyorum dünyevi olana gösterdiğin değer beni derinden üzdü
O halde bu gece sana gösterecekler evrenin mimarisini yıldızların özünü ve her şeyin çarklarının döndüğü o yeri..olmayan çığlık duymakherkesin aklındaki şey aynıdır eminim.
Ben dalga geçmedim
Ben de dalga geçmedim
Ey âşık, başka mahlûkların bulunmadığı gök altında meleklerle berabersin.
hani bir şey olmadı o kadar heveslendirdin beniO halde bu gece sana gösterecekler evrenin mimarisini yıldızların özünü ve her şeyin çarklarının döndüğü o yeri..
Ben dalga geçtim.
Ben dalga geçtim.
İlk defa ciddi yüzünü görüyorum.
İlk defa başka bir frekansta yakaladım.
Ah-hahaha.
Ben her zaman ciddiyim.
Uyuşturucu tacirlerin va müptelalarına da el atsın. ?Senden ricam eğerki bu güçten şüpheniz yoksa birde bu dünyadaki savaşların durmasını, açların doymasını, çocukların cinsel istismarlara uğramamasını falanda dileyinde , O isimde bir işe yarasın böylece. Ha mümkünse dediğiniz gibi yağmur falan yağdırıp atmosferik olaylarada karışıyormuş madem bu isim ozon tabakasıyla küresel ısınmaya karbon emisyonunada el atarsa seviniriz saygılar ?
Hakikaten.,Arkadaş oltayı denize atmış çekilmiş oltaya takılmak bizim işimiz olmuş![]()
Onlar sayesinde bu kafaya çıkıyor yapar mı öyle şey saçmalamayın... ?Uyuşturucu tacirlerin va müptelalarına da el atsın. ?