"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sırra vakıf olmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan marble
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yolun açık olsun kardeşim. Amma velakin nice bu yoldan gidip yoldan çıkanlar var. Sırf bu yüzden kendini peygamber sanan var. O derinliği anlamayıp şeytanın yorumunu katan var. Benden tavsiye fazla keramete mucizeye takılma şeytan o alanda gördü mü oracıkta avlar. Bizim dünyaya gelme amacımız kulluktur. Diğerleri biberi tuzu.
Allah’a emanetsin

Ey âşık, başka mahlûkların bulunmadığı gök altında meleklerle berabersin.

Teşekkürler.
Ama bu hiç durum tespiti gibi durmuyor.

Yani ben meleklerimin aleni farkındayım, onlarla işbirliği yapıyorum, bunu da sır olarak saklamaya çalışıyorum ve sen bana bunu haber vererek kahinlik mi yapıyorsun?

Yoksa her tarafımda melek var ve benim bundan haberimin olmadığını mı söylüyorsun?

??

İki alakasız şekilde de açıklanabilir bir yazı olmuş.
O kadarını ben de yaparım ?

Beyni söğüş mü yedin yoksa peynir ekmekle çiğ çiğ mi? İki gün önce hocaya bakıma gittim azrail vs karıştıran bugün gizli isimden bahsedip alenen insan tehdit ediyor. Hayırdır?

Senden ricam eğerki bu güçten şüpheniz yoksa birde bu dünyadaki savaşların durmasını, açların doymasını, çocukların cinsel istismarlara uğramamasını falanda dileyinde , O isimde bir işe yarasın böylece ;). Ha mümkünse dediğiniz gibi yağmur falan yağdırıp atmosferik olaylarada karışıyormuş madem bu isim ozon tabakasıyla küresel ısınmaya karbon emisyonunada el atarsa seviniriz saygılar ?

Senden ricam eğerki bu güçten şüpheniz yoksa birde bu dünyadaki savaşların durmasını, açların doymasını, çocukların cinsel istismarlara uğramamasını falanda dileyinde , O isimde bir işe yarasın böylece ;). Ha mümkünse dediğiniz gibi yağmur falan yağdırıp atmosferik olaylarada karışıyormuş madem bu isim ozon tabakasıyla küresel ısınmaya karbon emisyonunada el atarsa seviniriz saygılar ?
Uyuşturucu tacirlerin va müptelalarına da el atsın. ?

Geri