"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sinir aninda gelen titreme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hazeynahmet

Kayıtlı Üye
Bazi karsit goruslu kisilerle tartistigim zaman kendimde garip bir titreme oluyor, asiri bir sekilde oluyor. Bu deurum psikolojik mi ruhsalmidir sizce gecmesi icin ne yapmaliyim

Belki negatif enerjilerini hissediyorsunuz? O kişilerin yanında kalmak size iyi gelmiyorsa uzak durun derim

Kriziniz psikolojik bir durumdur. İlaçla sakinleşmek (uyuşmak) yerine stresle mücadeleyi öğrenmenizi ve sinirlerinizi güçlendirmenizi öneririm.

Cidden cok garipp bir duum yasiyorum asiri bir titrme oluyor ve butun vucudumda hissediliyor. Kendimi tuttugumdan dolayiidi belki ancak sabrimi zorluyorum gliba

Cidden cok garipp bir duum yasiyorum asiri bir titrme oluyor ve butun vucudumda hissediliyor. Kendimi tuttugumdan dolayiidi belki ancak sabrimi zorluyorum gliba
Bu durum tartışma anlarında oluyorsa, psikolojik bir durum olabilir. Karşı tarafa zarar vermek isteyip bir şey yapamadığınız için böyle bir tepki veriyorsanız. Daha bilgili kişilerden yardım almanız iyi olur yada kendinizi sakinleştirmeye çalışın meditasyon ve kontrolle

Ben bunu yillarca yasamistim,zamanla gecti,tamamen psikolojik hassasiyetle alakali. Hatta ben donardim resmen titreyerek,zaptedemiyordum,sadece tartisirken degil ustelik,gerginsem olurdu bu.Hic unutmam bir yaz gecesi cesmede sicaktan tavan yapmis ben gergin ve kizginim tirtir titriyorum ve usuyorum, nefes zor aliyordum oyle anlarda.gecer korkmayin

Küçükken bana da olurdu kesinlikle psikolojik. Derslerden başımı kaldırıp yaşıtlarımdan çok daha olgun davranabildiğim dönemde bunu anladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri