Ü
Üye silindi 67799
Merhabalar üç hafta sonra sınavım var büte kaldım kafam ders almıyor beynim işlemiyor sanki hafıza güçlendirici bildiğiniz yöntemler var mı? Teşekkürler.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu feryadı bizzat kendiniz yazdıysanız kafanız gayet iyi çalışıyordur ama isyan bayrağını çektiyseniz de ne doktorlar ne psikoloyatrlar ne hocalar ve dahi büyücüler bile derdinize çare olamayacaktır.
Çünkü sizi içten fetheden bir düşünce var. Ve bu düşünce ipleri elinize almaya mani.
Temel işiniz okumak iken son düzlükte büt.e bile çalışmak hala düşündürüyorsa hayatınızın bu bölümü hiç bitmez, sürünürsünüz. Uzadıkça daha da fena olursunuz ve durum hiç kaldıramayacagınız bir hale dönüşür.
Yani, İçsel motivasyonunuzu kaybetmişsiniz. Sizi hırslandıran ne varsa arayın bulun, dışarı mı çıkmak, birilerine mi özenmek, neyse artık...
Başka türlüsü zor.. Gayret, gayret, gayret...
Kendime de bir o kadar acımasızdım. Biraz yansıma oldu heralde. Geçmişe gittim, galiba senin geçmişine de ışık tuttuk.Normalde benim bu kadar acımasız olmam lazım. ?
Eğitim sistemi ezbere dayalı hala, vallahi tüm 21.yy enerjisi ile dolup taşan foton kuşağı talebelerine bu sistem artık hurafe tadı vermeye başladı.
Size tavsiyem eğitim sistemini zekanız ile alt edin. Derslerinize çok çalışın ve şu öğretmenleri zekanizla alt edin ?? sırf bu yüzden lise yıllarıma dönmek isterdim.
Bu uyarısı o kadar doğru ki. O dipsiz kuyunun içine düşmek istemem. Kesinlikle işi daha da zorlaştırıyor.Temel işiniz okumak iken son düzlükte büt.e bile çalışmak hala düşündürüyorsa hayatınızın bu bölümü hiç bitmez, sürünürsünüz. Uzadıkça daha da fena olursunuz
Çok acaip tarifler yayılmaya başladı. ?Bir kağıda final suresini yaz yastığının altına koy ve geceleri yatmadan önce 41 kere oku başlamadan öncede niyet ettim profösör senin dersinden geçmeye de. Göreceksin finalde en kötü b- alırsın.
Oo daha ne tarifler var. Tuğçe ışınsunun kitabını alıp whatsapp ritüeli yapıyoruz arkadaşlarla whatsapp gurubuna rihannayı davet ediyor sonra besmele çekip peşine bağlama büyüsü yapıyoruz. Siz neye ihtiyacınız olduğunu söyleyin biz reçeteyi hazırlayalım. Dur bakalım burada ne göreceğiz daha diş beyazlatmak için cin davet etmek isteyen arkadaşların eli kapıdadır açarlar yeni konu onlara el atarız şimdiÇok acaip tarifler yayılmaya başladı. ?
Doktor kontrolünde ritalin veya concertaya başlayabilirsin. Stimulam bir uyarıcıdır. Neye dikkatini verirsen uzun süre kontsantrasyonunu sağlatır. Çalışmaya niyetin yoksa başka şeylere kitlenebilirsin. Hafıza için beynini pratik zihin çalışmalarıyla meşgul edebilirsin. Dediğim ilaçları deneyebilirsin. Hukuk ve tıp fakültesinde bir çok öğrenci onu doping niyetine kullanır. Ama iş yükünüz çok değilse doğal yollarla çalışmaya alıştırın kendinizi. Daha sonra ilaçsız yapamaz olur psikolojik olarak bağımlılık sendorumunuz gelişebilir o ilaçlarla. Ağır bir uyarıcı stimulan madeden bahsediyorum. Bu uyarımı dikkate alınMerhabalar üç hafta sonra sınavım var büte kaldım kafam ders almıyor beynim işlemiyor sanki hafıza güçlendirici bildiğiniz yöntemler varmı tenkyu
Komedyen misiniz senOo daha ne tarifler var. Tuğçe ışınsunun kitabını alıp whatsapp ritüeli yapıyoruz arkadaşlarla whatsapp gurubuna rihannayı davet ediyor sonra besmele çekip peşine bağlama büyüsü yapıyoruz. Siz neye ihtiyacınız olduğunu söyleyin biz reçeteyi hazırlayalım. Dur bakalım burada ne göreceğiz daha diş beyazlatmak için cin davet etmek isteyen arkadaşların eli kapıdadır açarlar yeni konu onlara el atarız şimdi![]()