thew3w
Kayıtlı Üye
Merhaba, benim daha önce deneyip de her defasında istediğim sonucu aldığım bir büyü yapılış yöntemini paylaşmak istedim.
Belki güleceksiniz ama bildiğiniz yemek tarifi.
Benim başıma şöyle bir şey geldi en son. İnanılmaz yalancı ve tembel bir eltim var. Hepimiz durumun farkındayız ama bir türlü yüzüne vuramıyoruz. Kavga çıkmasın, kayınbiraderim üzülmesin vs. diye. Özellikle kaynanamı canından bezdirdi. Dünyalar iyisi, canımın içidir kaynanam. Hem iki oğluna hem de bize küçük çocuk gibi davranır. Hediyeler, yemekler, börekler, harçlıklar... Gel gelelim eltim hem yalancı hem de nankör. Sürekli kaynanama iftira atar en ufacık şeyde bile. Hepimiz susuyoruz çünkü daha 3 yaşında çocukları var. Belki hatasını anlar diye yalan kötüdür, iftara atmak çok günah diye konuşuyorum yanında. Demesin mi 'aynen,aynen' diye. Şu kalıp da kesinlikle kullanmaktan kaçındığım, kullanandan da anında soğuduğum bir laftır.
Bir gün artık dayanamayacağım dedim ve yaban mersinli kek yapmaya karar verdim.
Yumurtaları akşamdan çıkardım ve balkona masanın üzerine koydum. Bu arada ay küçülme evresindeydi. Niyetimi şöyle ettim; bu yumurtalarla yapacağım pasta eltimin başına bela olsun diye. Sabah kalktım eşime dedim ki bak bugün bu pasta üflendiğinde harekete geçecek. Eşim de sen yaparsın dedi. Biliyor böyle işlerle uğraştığımı. Akşam oldu, kaynanamda toplanacaktık. 'Size kek yaptııııım.' dedim. Yeğenimiz pasta gördü mü illa mum dikelim hep beraber üfleyelim ister. Yemekten sonra hazırladım pastayı. Aldık elimize telefonları. 8Başladık iyi ki doğdun diye söylemeye. Üfledi bizim yeğen mumları. Ama birden huysuzlandı, kayınpederime vurmaya başladı. Ama nasıl... Adamın dizleri rahatsız, özellikle dizlerine... Kayınpederim bir bağırdı eltime, 'Bu çocuğa hiçbir şey öğretmiyorsunuz. İşiniz gücünüz boş laf, laylaylom, özellikle sen kendine gel artık.' dedi. Ortam buz. Eltim eline bardak alıp yere fırlattı. Bunlar çekti gitti ve 1 ay boyunca konuşmadılar.
Etkisi kısa sürer ama işe yarar. Olumlu bir şeye yapacaksanız ay büyüme evresindeyken bozulmayacak bir malzemeyi ay ışığında kutsayıp niyetinizi ediyorsunuz ve ister tatlı ister tuzlu ne yapacaksınız her zamanki tarifinizle hazırlıyorsunuz. Daha önce babamın tansiyonunu düşürmek için ve eşimin alkol almasını azaltmak için yapmıştım. Yaklaşık 1 ay boyunca etkisini gösteriyor.
Belki güleceksiniz ama bildiğiniz yemek tarifi.

Benim başıma şöyle bir şey geldi en son. İnanılmaz yalancı ve tembel bir eltim var. Hepimiz durumun farkındayız ama bir türlü yüzüne vuramıyoruz. Kavga çıkmasın, kayınbiraderim üzülmesin vs. diye. Özellikle kaynanamı canından bezdirdi. Dünyalar iyisi, canımın içidir kaynanam. Hem iki oğluna hem de bize küçük çocuk gibi davranır. Hediyeler, yemekler, börekler, harçlıklar... Gel gelelim eltim hem yalancı hem de nankör. Sürekli kaynanama iftira atar en ufacık şeyde bile. Hepimiz susuyoruz çünkü daha 3 yaşında çocukları var. Belki hatasını anlar diye yalan kötüdür, iftara atmak çok günah diye konuşuyorum yanında. Demesin mi 'aynen,aynen' diye. Şu kalıp da kesinlikle kullanmaktan kaçındığım, kullanandan da anında soğuduğum bir laftır.
Bir gün artık dayanamayacağım dedim ve yaban mersinli kek yapmaya karar verdim.

Etkisi kısa sürer ama işe yarar. Olumlu bir şeye yapacaksanız ay büyüme evresindeyken bozulmayacak bir malzemeyi ay ışığında kutsayıp niyetinizi ediyorsunuz ve ister tatlı ister tuzlu ne yapacaksınız her zamanki tarifinizle hazırlıyorsunuz. Daha önce babamın tansiyonunu düşürmek için ve eşimin alkol almasını azaltmak için yapmıştım. Yaklaşık 1 ay boyunca etkisini gösteriyor.