Temel mantığı kopyalıyorum ve farklı renklerle işaretliyorum.Bu okuyup üflemenin mantığı nedir? Bu bir çakranın psişik gücü mü veya başka bir şifa enerjisi mi? Yani ocak denildiğine göre ortada bir inisiye veya el verme söz konusu mu?
Normal eldeki siğillerle bu başlığa söz konusu olan HPV virüsünü karıştırmayın. Ayrıdırlar, tedavi şekilleri de haliyle. Hep normal siğile göre tedavi şekli önerilmiş.
Normal siğilin geleneksel tedavisi bir başka başlıktaki bir mesajımda daha önce de açıklamış olduğum gibi deriyi incir sütü gibi tahriş edici bir madde ile yaralayıp iltihaplandırmak ve vücudun kendi kendini onarma mekanizması olan rejenerasyon kabiliyetinden yararlanmaktan ibarettir. Vücut kendisini iyileştirirken o bölgedeki siğil de arada kaynayıp iyileşecektir. Ekstra desteklemek için daha kısa sürede iyileşmesine yardımcı olmak amacıyla kişinin iyileşeceğine dair inancı da eklenir. Bunun en güzel yolu da dua etmektir. Bu şekilde şifacı hastanın siğilinin olduğu bölgedeki deriyi hasarlarken için için de kişinin inanç enerjisini tetikleyerek dualar söyler ve hasta dua da edildi, işlem de yapıldı iyileşeceğim diye bir sinyal gönderir ve bilinçaltı bunu algılar ve vücut hızla kendini iyileştirmeye başlar.
İnanç enerjisi yayılmazsa iyileşme süreci güçleşir. Hatta kocakarı ilacı bu, son çarem diye giderse ve inanmadan yaptırırsa negatif enerji yaymış olur ve şifa bulamaz bile. İnsanın önce kendisinin şifa bulacağına inanması ve şifacıya kendini tamamen teslim etmesi gereklidir. Halktan vatandaşa bu enerji olayı kolayca açıklanamayacağı, kendi kendisine olumlu enerji yaymaya niyet etmesi söylenemeyeceği ve inanan da çok olmayacağı için dua etmek tercih edilir, kimse duaya itiraz etmez ve sorgulamaz sonuçta.
Temel mantığı kopyalıyorum ve farklı renklerle işaretliyorum.
Annenin eline mi tükürdü?Allah iyiliğini versin.Tıpkı madasin gibi benimde çok alerjim var normalin 5 katı alerji seviyem hatta yıllarca güneşe çıkamadım. Gelelim siğile. Annemde vardı avuç içleri tüm parmak aralarını sarmıştı. Annem temizlik hastası bir insandır eli hipodan aceden çıkmaz nasırlarda oldu birde üstüne siğiller iltihaplanıp yemyeşil oldu. Yemin ederim annem ekmek verince yiyemiyordum o derece kötü görünüyordu üstüne birde derisi inceldi çamaşır suyundan elleri yırtıklar içinde kanıyordu. Tövbe estafurulag Allah bida yaşatmasın çok kötüydü her türlü tıbbi yol denendi. Son çare bir hoca duyduk gittik. Dua okuyup annemin eline tükürdü. Birde bir suya tükürdü. Benim o titiz annem o suyu sabah aç karnına içti. Sanırım cidden geçsin istedi yoksa o kadar titiz biri içemez o suyu. Ve bir haftada küçüldü kısa sürede geçti. Şimdi sadece çatlayıp kanıyor birde poşet bile açamaz o derece his kalmadı elinde parmak izi bile yok denecek kadar silindi hipo sağolsunBiliyorum hiç hoş değil ama bunun okutmaktan başka çaresi yok.
Arkadaşlar okutmak işe yarıyor ama normal bır siğill siğiller genital bölgede oluşuyor. oramı hocalara açıp okutamam ki :S ayrıca bagısıklık sıstemımde ve kan degerlerımde bır sorun yok.. tam tersı bagısıklık sistemım kuvvetlidir. kolay kolay hastalanmam.. bırde işin ilginç yanı sadece cınsel ılıskı ıle bulasan bır hastalıkmıs. Şöyleki Kesınlıkle kımsenın kıyfaetlerını gıymem lıflernı kullanmam herseyım ayrıdır. ama hiç bir cinsel tecrubem dıyebılırım. Bulaşma sebebınıde anlamış değilim açıkcası yardımlarınız ve yorumlarınız ıcın cok tesekkurlergelişmelerden haberder edicem sizi.