O cümleyi yıllardır saklıyorum. Sigili henüz çok yeni öğrendim ve o cümlenin sigilini çıkarmayı düşündüm. Bunun dışında bahsettiğiniz uygulamayı hiç bilmiyorum. Açıkca yeni öğrenme yolundayım. Sigili yazıp aynaya mı tutacağım?
Aynaya tuttum tamam ama hangi rituelden bahsettiğinizi anlamadım. Bunu bana yazarsanız sizden bir şey öğrenmiş olucam.
Tersini aldım dediniz ya o yüzden diğer yansıması da ayna görüntüsü olabilir çıkarımı yaptım. O yüzden görselin ayna yansımasını alırsanız zıttını oluşturmuş olursunuz.
sistemin ne olduğunu bilmediğim için ritüeli şudur diyemem. Yapmayı olmadığınız hangi siteme göre ola sigil ki
Ah evet! Şimdi anlıyorum teşekkür ederim. Zıttını zaten biliyorum, söylenen cümleyi yazmıştım; yazdığımın ardından yazdığım cümlenin tersinin anlamı da söylendi.
Misal: giordi tesa
Tersini aldım dediniz ya o yüzden diğer yansıması da ayna görüntüsü olabilir çıkarımı yaptım. O yüzden görselin ayna yansımasını alırsanız zıttını oluşturmuş olursunuz.
sistemin ne olduğunu bilmediğim için ritüeli şudur diyemem. Yapmayı olmadığınız hangi siteme göre ola sigil ki
Ah, evet anlıyorum, teşekkür ederim.Söylenip de yazdığım,
Misal: " halre yaki" ardından " bunun tersi şu için "
dedi. Ve tabi ki 'halre yaki' nin pozitif olduğu ve tersinin ise negatif olduğunu anladım dogal olarak. Emin olmam için ayna yansımasını önerdiğinizi anlamış oldum. Zaten eminim; Ama yine de böyle bir uygulamanın olduğunu öğrettiniz.
Bu kez "yapmayı olmadığınız hangi sisteme göre ola sigil ki" yazınızı anlamadım. Sanırım çekimser kaldığım kısmı kastettiniz...
Şöyle söyleyeyim, sıkıntı vermek istediğim konuda düşünmem gerekiyor. Rahmetli annemin bir lafı vardı "birşey söyleyeceğin zaman kılı kırk yar". Bende birşey yapacaksam kılı kırk yarıyorum; ve zaten ben bunu yaparken ilahi adalet işi çoktan görüyor
Son satırlarınızı doğrumu anlamışım bilmiyorum. Ama detaylı cevabınız öğrenmeme tam olarak olanak sağladı, tekrar teşekkür ederim.
Ritüel meselesine gelince, bunda da tecrübeli degilim. Ilk denemem özgün dü, içimden geldiği gibiydi.
Ama bahsettiğiniz ritüeli yazarsanız keyfim tam olacak