sigarayı bırakmak için hipnomeditasyon mp3

http://www.mirrorcreator.com/files/GR92ALLJ/sigarayı bırakmak için hipnomeditasyon mp3

hazırladığım bu çalışma ile sigarayı bırakma yolculuğunuzda daha kolay ve zahmetsiz bir şekilde ilerleyeceksiniz.

sigarayı içemeye devam edebilirisiniz. günde iki kere dinlemenizi tavisiye ediyorum. sigarayı bırakacağınız zamana kadar dinleyiniz.

gece uyurkende açık bırakıp sabaha kadar dinleyebilirisniz. gün içinde 2 kerden fazlada dinleyebilirisniz.

bol bol su içmenizi ve hergün yıkanmanızı. mümkünse hamama gitmenizi tavise ediyorum.

bu mp3 dinlemeye den önce bir kağıda ajandaya yada başka bir yer not geçin

sıgarayı bırakacağınız tarihi ve saati yazın.

örneğin 05/05/2010 saat 20:00 gibi

dinlemeye başladığınız tarihi yazın. ve 10 puan verin

ertsi gün tekrar tarih atın ve sigara içmeye karşı tutumunuz nasıl ise 10 ile 0 arasında bir puan verin

hergün bu işlemi yapın

0 a ulaştığınız gün den sonra bir kaç gün daha dinlemeye devam edin ihtiyaç duyduğunuz ne zaman olursa o zaman dinlemeye devam edebilirisniz.

daha önce sigarayı bıracağınız tarih (örneğimizde 05/05/2010 saat 20:00 ) son sıgaranızı için bir şişe su için şişede biraz su kalsın siğarayı bu şişeye atın ve kapağını kapatıp. istediğiniz bir tarihe kadar saklayın yada atın.

BURADAN

Alternatif Link

hazılayan : Kerimali DOĞACI

sevgi ve ışıkla

Allah gönlünüze göre versin Syn. Urum.. Allah sizden razı olsun.. Şimdi daha kolay olacak bırakmak..

Saygılar,
AphraeL

En kısa zamanda kendimi hazır hissedip deneyeceğim emeğine sağlık umarım başarılı olurum :(

sıgarayı bırakacağınız tarihi ve saati yazın.

örneğin 05/05/2010

tşkler urum örnek olarak yazdığın tarihde benim doğum günüm :D sanki benim için yazılmış gibi :)

arif44, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolu olabilir:

Başka bir üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
Mesaj yazmak istediyseniz eğer üyeliğiniz yasaklanmış yada üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.

Şeklinde uyarı alıyorum, hesabım onaylı acaba hiç mesajım bulunmuyor diye mi böyle bir sorunla karşılaştım ?

Bu mp3 e acilen ihtiyacım var.
Ya sitedeki sorundan dolayı link silindi ya da bölümde aktif olmadığım için hiçbir link göremiyorum.
Silindiyse linki tekrar yüklerseniz minnet duyarım.
(Sigarayı bırakmak için her yolu denedim, bir bu yol kaldı denemediğim).

Paylaşım için teşekkür ederim.Ben sigaradan nefret ederim doğal olarak kullanmıyorum ama bir arkadaşıma yardımcı olmak istiyorum bir kişide bir kişidir :) Paylaşımın üstünden epey zaman geçmiş faydasını gören arkadaşlar yorum yazarlarsa diğer arkadaşlarada yol göstermiş olurlar.

mp3ü indirdim, fakat windows media player "dosyanın uzantısıyla uyuşmayan bir biçimi var" uyarısı veriyor. Bununl ilgili yapılabilecek birşey var mı?

Buna bayildim dogrusu zihnen hazirdim bir suredir sigarayi birakmaya bu yonde cok guzel bir destek olacak benim icin .

Geri