"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şifa Çalışmasına Başvuru Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Elfangel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elfangel

Kayıtlı Üye
Ah ben başvurdum ama gözden kaçırdığım bir nokta var rep puanım düşük o halde çalışmaya katılamıyorum değil mi?

Ah ben başvurdum ama gözden kaçırdığım bir nokta var rep puanım düşük o halde çalışmaya katılamıyorum değil mi?

Şifa çalışması rep puanıyla bağlantılı bir çalışma değildir, isteyen bütün üyelerimiz katılabilir, dilberhalaya bilgilerinizi göndermeniz yeterlidir.

Sifa calismasina katilacak sevgili uyelerimiz,
Lutfen ilk mesaji okuyunuz. Sifa calismasi saat 23:00'dedir. İlk mesajda yer alan linklerde sifa calismasinda neler yapmaniz gerektigi yer almaktadir. Sevgi ve isikla...

faydasını gören varmı acaba

Forumumuza hoşgeldiniz,
Şifa çalışması her Perşembe sitemizin Şifacılar Grubu tarafından yapılan bir çalışmadır. Bu çalışmaya katılan üyelerimiz deneyimlerini Şifa Çalışması Deneyimleri başlığı altında paylaşırlar. Siz de bu bölümü okuyarak fikir edinebilirsiniz.

Şunu da eklemek isterim, şifa enerjisi almak tamamen gönüllü bir olaydır, kişi isterse niyetlenir ve enerjiyi alır. Dünyada her şeyde olduğu gibi bunda da inanç ve niyet ön plandadır. Yani kim size hangi enerjiyi gönderirse göndersin iş yine sizde ve niyetinizde biter.

Ben katıldım.:)mesaj attım-Kabul edıldı dıye haber gelıcek mı?:)
Ben o saate uyusam problem olurmu?

ilk kez katılacağım formaliteyi hiç bilmiyorum puanım yeterlimi onuda bilmiyorum bu şifalanmayı kızım için çok istiyorum yardım edebilirmisiniz acaba
saygılarımla cevabınızı bekliyorum

ilk kez katılacağım formaliteyi hiç bilmiyorum puanım yeterlimi onuda bilmiyorum bu şifalanmayı kızım için çok istiyorum yardım edebilirmisiniz acaba

Şifa çalışmasına katılmak için puan gerekli değil isteyen herkes katılabilir.Dilberhala'ya anne ismi ve şifa çalışmasına katılacak kişinin ismi ile yaşanılan şehri özelden mesaj atmanız yeterli.

Kabul edildiğinize dair geri bildirim yapılmıyor, başvuranlar çalışmaya alınıyor.
Her hafta perşembe günleri saat 23:00 yapılmaktadır. Haftaya yapılacak çalışma için gerekli bilgileri yollamanız yeterlidir.

'Şifa sırasında sizin yapacaklarınız' başlığını da enerji okulu bölümünden okursanız gerekli bilgiller verilmiştir.

Sevgi ve ışıkla kalın:)

Evet yakınlarınız içinde istenen bilgilerle başvuru yapabilirsiniz. Şifa için istenenler ve şifa alacak kişilerin yapması gerekenler yukarıda ki linklerde mevcuttur.

Sevgi ve ışıkla kalın:)

Profilinizden mesajlarınıza girin, yollamak istediğiniz kişi adına dilberhala yazıp konu başlığına katılmak istediğiniz tarihi yazın. Konuya sadece isminiz, anne isminiz ve yaşadığınız şehri yazmanız yeterlidir.

Yukarda verilen linklerden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

'Şifa sırasında sizin yapacaklarınız'

Güncelleme, şifa almak isteyen arkadaşlar ilk mesajdaki linklerden ayrıntıları okuyabilirler ve dilberhala'ya özel mesajla isim, anne ismi ve şehir bildirerek şifa çalışmasına katılabilirler.
Sevgi ve Işıkla..

Böyle çalışmalarda yaş sınırı varmıdır ? Yada belli birşey.Bu tür çalışmalarda çakra çalışması olsun şifa çalışması olsun yaş sınırı varmıdır ?

Geri