URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
Şifa ÇAlışması için sorularınız olursa lütfen buradan sorunuz.
ben annemin rahatsızlıkları için katılmak istiyorum.şifa çalışması başlığı altında aileden de katılanlar olabilir denilmiş.benim öğrenmek istediğim çalışma sırasında anneminde hazır bir şekilde bulunması gerekiyor mu?yoksa sadece benim niyet etmem yeterli olur mu?birde dilber halaya mesaj atarken sadece annemin bilgilerini mi göndermem gerekiyor?
teşekkür ederim sanırım gözdem kaçırmışım.Sorunuzun cevabı Şifa çalışmaları bölümünde,'Şifa için siz ne yapacaksınız' başlığı altında yazılmış.
Urum,
şifalanmasını istediğimiz konuyu (çalışma aşamasında kendimize) belirtmemiz gerekiyor mu?Daha doğrusu bir konuya niyet etmemiz gerekir mi? Yoksa ''enerji akıllıdır, önceliğini bilir ''mi?
Merhaba .Ben üniversite öğrencisiyim ve yurtta 4 kişilik odada kalıyorum ister istemez yanımda birileri olacaktır ama yaağımdayken kimse beni rahatsız etmez şifa çalışmasına katılmam sizin için sorun olurmu .Birde ses olabileceği için kulaklıkta hafif tınılı birşeyeler dinleyebilirmiyim şifalanma sırasında.teşekkürler şimdiden.
Ben kalp rahatsızlığına bağlı olarak daha ufak tefek ( halsizlik, zayıflık baş ağrısı vb.) rahatsızlıkları olan bir arkadaşım için şifa çalşıması istiyorum fakat bir sorum olacak onun şifa enerjisi gönderildiğinden haberi olmasa yinede enerjiyi alabilirmi ? bu tarz bir çalışmayı söylediğimde vereceği tepkiyi kestiremiyorumda. şimdiden teşekkürler