bendekiben
Elit Üye
şifa çalışması esnasında neden uykuya dalınır ?
Aslında böyle bir şartlandırma yok ama genel bir rahatlama halinden kaynaklı veya uzun bir süre yatar vaziyette kalmak da etken olabilir.
şifa çalışması esnasında neden uykuya dalınır ?
merhabalar. Yaşım 21 3 senedir saçımda dökülme var olumlama yapıyorum ama tam olarak fayda sağlamadı. Bu şifa çalışmasından fayda alabilirmiyim?
Merhabalar;
Ben de ilk defa katılacağım ama acaba öncesinde tabiri caizse antenlerimizi tam açmak, alıcılığımızı kuvvetlendirmek için yapılması gereken özel bir şey var mı? Enerjiyi hissetmek ve kaçırmamak istiyorum, zihnimi boşaltma konusunda egzersizler yapıyorum öncesinde hazırlık olarak bunu yapabilir, meditatif bir hale en azından geçmeye çalışabilirim ama açıklamalarda pek detaylı yazılmamış, daha önce bu tür bir uygulama yapmayan biri için alım kanallarını açmanın etkili bir yolu var mıdır? Reiki sanırım bunun üzerine kurulu bir sistem ama reiki uygulaması yapmadım hiç, teorik olarak biliyorum sadece. Öncesinde tüm kanallarımızı açıp salt gelen enerjiye odaklanabileceğimiz bir yöntem var mı zihin boşaltma ve farkındalık egzersizlerinden başka?
Merhabalar;
Ben de ilk defa katılacağım ama acaba öncesinde tabiri caizse antenlerimizi tam açmak, alıcılığımızı kuvvetlendirmek için yapılması gereken özel bir şey var mı? Enerjiyi hissetmek ve kaçırmamak istiyorum, zihnimi boşaltma konusunda egzersizler yapıyorum öncesinde hazırlık olarak bunu yapabilir, meditatif bir hale en azından geçmeye çalışabilirim ama açıklamalarda pek detaylı yazılmamış, daha önce bu tür bir uygulama yapmayan biri için alım kanallarını açmanın etkili bir yolu var mıdır? Reiki sanırım bunun üzerine kurulu bir sistem ama reiki uygulaması yapmadım hiç, teorik olarak biliyorum sadece. Öncesinde tüm kanallarımızı açıp salt gelen enerjiye odaklanabileceğimiz bir yöntem var mı zihin boşaltma ve farkındalık egzersizlerinden başka?
İlgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.Ben de şifa programına ilk kez katılacağım.Umarım herşey iyi olur ve şifalanırız![]()
bioenerji ile şifa olmaz sedat balkanlı binlerce bioenerji uzmanına gitti sonuç yok o enerji ile şifa verdiğini iddia edenler als derneğine gitsinler birinin parmağını oynatsınlar aileleri dünyaları verirler
bu uygulama hala devam ediyor mu??