URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
cahilliğimi mazur görün her yaş grubu katılabılıyormu
Bu inisiye ya da uyumlama gibi bir çalışma olmadığı için her yaş grubu katılabiliyor.Bu çalışmada şifacılar tarafından katılanlara şifa enerjisi yollanıyor.

cahilliğimi mazur görün her yaş grubu katılabılıyormu
çok teekkürler katılımcı **** ve **** **** sevgiyle alıyor ve kabul ediyoruz
nasıl olucak ben yeniyim anlayamadım....embriyo şifa demişsiniz tüp bebek tedavi gören yada cocuk sahıbı olmak isteyenlermi katılıyor...katılım nasıl gercekleşiyor? tşkrler
Tam olarak tson katılım tarihini verirmisiniz herhangibir perşembe olabilir çünkü
merhaba. Benim bir akrabam var. Enerji, reiki vs. şeylere inanmaz. Ama şifaya ihtiyacı var. Ben çalışmaya onun da ismini yazdırsam ve çalışma başlarken onun yüksek benliği ya da ruhundan ona gelen tüm pozitif enerjileri kabul etmesi için izin alsam şifa akrabama ulaşır mı? Teşekkürler.
Ben bunun için bir sürü yola başvurdum ama sonuç alamadım sizce bu teknik regl sancılarımı dindirir mi
çakralar üzerine şifa talep edilebilirmi.? şifa seansı esnasında ne söylemeli ne düşünmeliyim ?
Her çalışma için ayrı başvuru mu yapmamız gerekiyor birde ben bir çalışmaya regl döneminde olduğum için katılamadım sonraki çalışmalara katılmama mani olur mu ?
Merhabalar, Babamın ciddi bir rahatsızlığı var. 22 yıl önce trfik kazası geçirdi ve sakat bu süreçte görmediği tedavi, olmadığı ameliyat kalmadı. Kolunu geçtik biz zaten, düzelip düzelmemesi önemli değil. Lakin inanılmaz derecede acı çekiyor, morfin içerikli ilaçlarla uyuyabiliyor yalnızca. Bundan ötürü bu şifa çalışmasına katılmak istiyorum. Teşekkürler