"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şifa Çalışması İçin Detaylı Açıklama!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her hafta perşembe olduğu gibi bu hafta da saat 23:00 te şifa çalışması yapılacaktır.

Üyelerimiz ve yakınları da katılabilir, yakınlarınız için ayrı mesaj yollamanıza gerek yoktur, aynı mesajda bilgilerinizi ayrı ayrı yazabilirsiniz.

Katılmak için: isim, anne ismi, yaşadığınız şehir bilgilerini ve konu başlığına da şifa çalışmasının yapılacağı günün tarihini belirterek (07/02/2013 Şifa Çalışması Başvuru) dilberhala'ya yollamanız yeterlidir. Soyadınızı yazmayın!

dilberhala şifa çalışmasına liste oluşturabilmek için yapılmış bir profildir, şahıs değildir! Size cevap veremez, istenen bilgilerden başka bir şey yazmayınız.

Çalışmanın yapılacağı perşembe akşamı 21:30'a kadar başvurularınızı yapabilirsiniz.

Başvuru yapan her üyemiz çalışmaya kabul edilecektir ve geri bildirim yapılmayacaktır.

Ayrıntılar ve şifa çalışması sırasında yapacaklarınız için; lütfen, ilk sayfadan itibaren okuyunuz!

Şifanız kabul ve daim olsun:)

Bir şey sormak istiyorum; peki soyut bir şey için şifa talep edebilir miyiz?
Mesela öfke, nefret, kin gibi... Sonuçta bunlar da bir tür rahatsızlık.

Bir şey sormak istiyorum; peki soyut bir şey için şifa talep edebilir miyiz?
Mesela öfke, nefret, kin gibi... Sonuçta bunlar da bir tür rahatsızlık.

İlk sayfada şöyle bir kısım var, sanırım cevap olacaktır. "Şifaya yattığınız zaman; "Benim için gönderilen şifa enerjisi ile zihinsel, duygusal, eterik ve fiziksel olarak temizleniyor, iyileşiyor ve enerjilendiriliyorum..."

İlk sayfada şöyle bir kısım var, sanırım cevap olacaktır. "Şifaya yattığınız zaman; "Benim için gönderilen şifa enerjisi ile zihinsel, duygusal, eterik ve fiziksel olarak temizleniyor, iyileşiyor ve enerjilendiriliyorum..."

Cevabınız için teşekkür ederim. Bir şey daha var aklıma takılan.
Peki şifa istediğimiz diğer kişilerin haberi yoksa yine de şifa enerjisi o kişilere ulaşmaz mı? Etki etmez mi?

Kişilerin haberi ve izni yokken şifa yapılamaz. Başkasının karmasına, iradesine müdahale olur. Ancak yaşlı ve hasta anne-baba için çocuklarının veya küçük çocuklar için anne veya babanın izni yeterlidir.
Belki sizin rahatsızlık olarak gördüğünüz şey o kişinin ruhsal tekamülü- gelişimi için yaşaması gereken bir deneyimdir.

Birkez kayıt olduktan sonra her hafta otomatik olarak şifalanacak mıyız? Yoksa yeniden kayıt mı yaptırmamız gerekiyor?

Site kapalı olmadığı sürece her perşembe aynı saatte, 23:00te şifa çalışması olmaktadır.

9 sayfa olduğu için bütün mesajlara bakamadım.Kusura bakmayın.

Bu şifa çalışmalarında çakra bölgelerimizi açabilir miyiz? Yoksa sadece fiziksel veya ruhsal ağrılarımız için mi?Ve onun benimle sevgili olmasını istiyorum gibi şeyler olabilir mi bu çalışmlarda?

9 sayfa olduğu için bütün mesajlara bakamadım.Kusura bakmayın.

Bu şifa çalışmalarında çakra bölgelerimizi açabilir miyiz? Yoksa sadece fiziksel veya ruhsal ağrılarımız için mi?Ve onun benimle sevgili olmasını istiyorum gibi şeyler olabilir mi bu çalışmlarda?

Çakralarınızda ki blokajlar için niyette bulunabilirsiniz, ancak unutmayın ki enerji çalışmasında kendiniz için niyette bulunabilirsiniz, başkasının enerjisine çalışılmıyor. Zihinsel, bedensel, duygusal problemlerin çözümü, yani hem hastalıkların hem de tıkanmış, tükenmiş çakralarınız için niyette bulunabilirsiniz.

Bunu yaparken Urum'un yaptığı meditasyonu dinleyip onu yaparsak yada rahatlatıcı müzik dinlersek zararı olur mu?Yoksa sadece nefes tekniğimi yapacağız?

Şifa çalışmasına katıldığınızda bulunduğunuz ortamda herhangi bir cihazın çalışmaması ,zihninizi meşgul etmeyip niyetinize odaklanmanız daha sonra akışta kalmanız şifadan alacağınız yararda önemli etkisi var.

Bunu yaparken Urum'un yaptığı meditasyonu dinleyip onu yaparsak yada rahatlatıcı müzik dinlersek zararı olur mu?Yoksa sadece nefes tekniğimi yapacağız?

8. Sayfanın başına bakarsanız aynı soruyu sayın Bendekiben cevaplamıştı. Sevgiler. :)

Geri