"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şifa Çalışması İçin Detaylı Açıklama!!!!

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

embriyo

Elit Üye
Her hafta perşembe 23:00 te şifa çalışması yapılmaktadır.

İsteyen üyelerimiz ve yakınları katılabilmektedir.

İsim, anne ismi ve yaşadığınız şehri dilberhala'ya şifanın yapılacağı günün tarihi ile mesajın başlığına yazarak yollayınız.

Kendi bilgilerinizle aynı mesajda yakınlarınızın bilgilerini yollayabilirsiniz.

Başvuru yapan herkes çalışmaya alınacaktır, cevap beklemeyiniz.

Soyadınızı yazmayınız!!!

Dilberhala şifa listesini oluşturmak için yapılmış bir profildir, mesaj yazmayın, arkadaşlık önermeyin! Size cevap veremez.

Başvurularınızı en geç perşembe akşam saat 21:30 a kadar yapmanız gerekmektedir.

Şifadan önce mümkünse banyo yapın, ya da elinizi, yüzünüzü yıkayın.( Mümkünse kaya tuzunu az suyla eritip banyonuzun sonunda avucunuzla azar azar alarak vücudunuzu baştan ayağa ovun, ama niyetinizi söylemeyi unutmayın! Bedenimdeki tüm negatif enerji bu tuzla yok olup gidiyor, gibi) Şifadan önce bedeninizi arındırmış ve rahatlatmış olursunuz.

Karanlık veya loş bir odada yatın.

Üstünüzü örtmeyin, üşümeyeceğiniz kıyafetler giyebilirsiniz.

Bulunduğunuz odada elektronik hiç bir alet (bilgisayar, televizyon, cep telefonu, vs..) açık olmasın.

Şifa için yattığınız zaman, 3 kere 'evrenden benim için yollanan şifa enerjisini kabul ediyorum' deyin. (niyetinizi belirtmezseniz hiç bir uygulama yerini bulmaz)

Başlangıçta İnşallah şifa bulurum demek de etkiyi kuvvetlendirir. İnancınız doğrultusunda dua da okumanız faydalıdır, Müslüman olan kişilerin Fatiha okumalarını öneririm.

Şifaya yattığınız zaman; "Benim için gönderilen şifa enerjisi ile zihinsel, duygusal, eterik ve fiziksel olarak temizleniyor, iyileşiyor ve enerjilendiriliyorum. ....... ( hasta olan bölgenizi veya organınızı belirtin) temizleniyor, enerjilendiriliyor ve iyileşiyor. Teşekkürler ve tam imanla!!!
Bunu 3 kere ve gönülden tekrarlayın, söylediklerinizin doğruluğuna inanarak yaparsanız nokta vuruşu etkisi olur.

Sırtüstü yatın, avuç içleriniz açık olarak tavana baksın.( enerji girişi için)

Mümkünse dilinizi üst damağın ortasına doğru koyun. Meridyenler tamamlandığı için enerji akışı daha düzgün çalışır. (Beynin iki lobunu da aynı anda çalıştırması için çok faydalı bir tekniktir)

En az 20 dakika yatın, çalışmanın sonuna doğru uyuyabilirsiniz, normaldir.

Çalışmanın bittiğini anlarsınız, sonunda Allah'a, evrene ve şifa enerjisini yollayanlara teşekkür etmeyi unutmayın.( Şifacılara teşekkür etmenizin sebebi, üzerinizde kul hakkı kalmaması içindir. Tek tek isim belirtmenize gerek yok, şifa enerjisi yollayanlara demeniz yeterlidir)

Belli bir süre şifaya ihtiyaç olan bölgede ağrı olabilir, bu enerjinin orada çalışmaya devam ettiğini gösterir. Hatta şifa çalışmalarından sonra iyileşme olmadan önce problemli bölgede ağrı en yüksek seviyede hissedilebilir, sonra da ansızın geçebilir.

Uzun süredir devam eden kronik rahatsızlıklarda bir seferlik şifa çalışması yeterli olmayabilir. En az 3 defa katılmak gereklidir.

Şifa sırasında burundan nefes alıp- verin ve bırakın vücudunuz gevşesin. Zihninizi düşüncelerle meşgul etmeyin, kendinizi akışa bırakın.

Size Yaradandan şifacılar aracılığıyla yollanan pozitif- sevgi enerjisine zihninizle engel oluşturmayın ki faydasını görebilesiniz.

Şifa çalışmalarından sonra normalde 12 saat banyo yapılmamalı denir, ancak en azından 8 saat banyoya girmeyin. Banyoya şifaya yatmadan önce girmeye çalışın.

Allah şifanızı şimdiden kabul etsin!! Sağlık, mutluluk ve huzurla kalın :)
 
Sn.embriyo ben birkaç ay önce iniyasyon çalışmaları ne zaman yapılacak demiştim,sizde urum takvim hazırlıyor demiştiniz...takvim belli oldumu yada olacak mı?olursa ne zaman olacak bir bilginiz var mı?
 
Sn.embriyo ben birkaç ay önce iniyasyon çalışmaları ne zaman yapılacak demiştim,sizde urum takvim hazırlıyor demiştiniz...takvim belli oldumu yada olacak mı?olursa ne zaman olacak bir bilginiz var mı?

Takvimin gecikmesi Evrensel enerjilerdeki değişikliklerden kaynaklanıyor. Negatif enerji pozitife göre baskın durumda. Urum negatif enerjinin etkisinin bitmesini ve enerjilerin dengelenmesini bekliyor.
İnisiyasyonlara uzun süre ara verildiğinden dolayı, yeniden başlayacağı zaman son grubun çalışmalarını tekrarlamak gerekecektir.


Bu arada şifa çalışması için son başvurular perşembe akşam saat 21:30 a kadar yapılmaktadır.
 
Arkadaşlar ben dişlerim için tel tedavisi görüyorum bu iyileşme sürecini hızlandırmak için bu tekniği uygulayabilirmiyim yada başka bir yol var mı ?Ayrıca çok faydalı bir paylaşım.
 
Arkadaşlar ben dişlerim için tel tedavisi görüyorum bu iyileşme sürecini hızlandırmak için bu tekniği uygulayabilirmiyim yada başka bir yol var mı ?Ayrıca çok faydalı bir paylaşım.

Ortodontik tedavilerin genelinde hastanın tel kullanımından dolayı ağrı odaklı şikayetleri fazlasıyla olur.Deneyimlerimden dolayı biliyorum ki bu ağrıların günlük yaşamsal aktiviteleri bile engellediği zamanlar olur mesela;yemek yemek, konuşmak, gülmek.Bu yüzden ağrılarınızı gidermek amaçlı çalışmaya katılabilirsiniz , bunun sizin için faydalı olacağını düşünüyorum.
 
Arkadaşlar ben dişlerim için tel tedavisi görüyorum bu iyileşme sürecini hızlandırmak için bu tekniği uygulayabilirmiyim yada başka bir yol var mı ?Ayrıca çok faydalı bir paylaşım.

Her türlü fiziksel, zihinsel, ruhsal probleme veya enerji eksikliğine faydası vardır. Ancak tek sefer yeterli olmaz.

Başvurular en geç Perşembe akşam 21:30 a kadar yapılacaktır. Şifa çalışması her perşembe akşam 23:00 te yapılmaktadır.

Şifanız bol ve daim olsun:)
 
Kendim için değil de bir arkadaşım için bu çalışmayı yapabilir miyim?

Çalışmaya katılacak arkadaşınızın konudan haberi yani rızası olması ve çalışma sırasında şifadan yararlanabilmesi için ilk sayfa başında anlatılanları yapması gerekmektedir.Tabiki bu şartlar dahilinde yakınlarınızda katılabilir.Sevgiyle..
 
Sayın Bendekiben'in yazdıklarına ilaveten, katılmak isteyen yakınlarınızın bilgilerini de anlaşılır şekilde kendi mesaj kutunuzdan dilberhala'ya yazarak, en geç perşembe 21:30' a kadar yollayabilirsiniz.
Şifa çalışması her perşembe 23:00' te yapılmaktadır.
 
Şifa çalışması sırasında bulunduğum oda da başka birinin olmasının sakıncası olur mu ?
 
Şifa çalışması sırasında bulunduğum oda da başka birinin olmasının sakıncası olur mu ?

Şifa enerjisi çalışmalarında (hem veren, hemde alan kişiler olarak) sessiz ve sakin ortamlar tercih edilir.Şifa enerjisi için bulunduğunuz odada elektrikli aletlerin açık olması size gelecek enerjiyi engelliyeceği için olmaması gerekir, bu durum insan içinde geçerlidir.Eğer, bulunduğunuz odada ki kişi konudan haberdarsa sizin hem konsantarsyonunuzu bozacak hemde yaydığı düşünsel enerjiler her ne kadar iyi niyetlide olsa etkileşim alanınıza girebilecektir.Eğer odada bulunan kişi uyku halindeyse bir nebze kabul edilebilir ama yanlız ortamı tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır.Sevgiler, şifanız kabul olsun...
 
Mümkünse tek olmanız Bendekiben'in yazdığı gibi daha iyidir. Eğer yatacağınız odada mecburen biri olacaksa (yurtta falan kalıyorsanız) sessiz olmasını rica edebilirsiniz.
 
Her hafta yeniden başvurmamız gerekiyor mu?

Evet, her perşembe günü yapılacak şifa çalışması için yeni liste oluşturulduğundan katılacak kişilerin o haftadaki şifa çalışması yapılacağı günün tarihini mesaj başlığı olarak belirtip( mesela bu hafta için "28.06.2012 tarihli şifa çalışmasına başvuru" ) mesaj atmaları gerekmektedir.Şifa çalışması sırasında yapılacaklarla ilgili bilgi için konu başındaki açıklamaları okuyunuz.Sevgiyle...
 
kpss için şifa çalışması olmayacak mı? bu cumartesi, pazar lisans kpss var

daha önce şifa çalışması olmuş ben kaçırmısım kusura bakmayın test çözmekten başım ağrıdı dikkat etmememişim.:)
 
Geri
Üst