şifa çalışması deneyimleriniz

merhabalar.çalışmaya annem ve annanem katıldı.annemin şu an için kollarındaki sinir sıkışmaları ve kalbindeki sorunları mevcut.çalışma sonunda vücudun genelinde büyük bir rahatlama hissettiğini ve daha çok kollarının ağırlaşıp karıncalandığını,göğsünde bir boşalma gibi bir his oluştuğunu söyledi.anneannemin ise daha çok bacaklarında ağrıları ve bel fıtığı bulunmakta.o ise daha çok bacaklarının üşüdüğünü hissetmiş.burdan anlıyorum ki o anda hastalığınız nerede daha fazla ön planda ise o bölgede farklılıklar hissediyorsunuz...

Niyet ettikten sonra vücudum ısındı ve uykuya daldım. Çok rahatsız bir uykuydu ve garip rüyalar gördüm. Kalktığımda çok halsizdim. Teşekkür ederim emek harcayan herkese.

Herkese hayırlı cumalar.Sayın Urum DilberHalaya şifa çalışması için mesaj atmamız söylenmişti,bu şifa çalışması o mu acaba birşey mi kaçırdık ?

Benim hatam ilkkez katılacaktım ve nasıl olduğunu bilmediğim için şifa çalışmasına kabul edilip edilmediğimi öğrenmek için Dilberhaladan hep mesaj bekledim.En azından öğrendi artık.Sayın Urum bir daha böyle bir çalışmayı nezaman yapmayı düşünüyorsunuz ?

İlgili konularda çalışmanın işleyişi zaten açıkça bahsediliyor ayrıca bir üstteki mesajda her Perşembe yapılacağı da yazılmış...

Uzun süre konsantre olamadım komşuların tepişmelerine sinir oldum :S Tek hissettiğim ayak tabanlarımdan bir noktada sanki delik varmış gibiydi.. Bir süre sonra birden ayaklarımdan tüm vücuduma yayılan bir dalga hissettim yine geriye doğru çekilir gibi hissettim, hareket etmeden yatağın üstünde ayakta durur gibi oldum.. Bu sırada yaktığım mumların daha parlak olduğuna yemin edebilirim, gözlerimi açıp bakmadım ama odam daha aydınlıktı biliyorum.. Şimdi uyandım ve çok halsiz hissediyorum..

Emeğinize bir kere daha teşekkürler..
rep'im 400 olduğunda diğer çalışmalarda da görüşmek üzere :)

Tüm vücudumda bir soğuma hissettim. Uykuya geçiş anımı hatırlamıyorum, oysa dışardan gelen sesleri duyabiliyordum.Yaklaşık 1 saat 20 dakika sonra baş ağrısı ile uyandım, üst çenemden /dişlerimden yukarıya doğru bir ağrı . Tekrar uyuduğumda ise karışık, hüzünlü rüyalar gördüm.Rüya olduğunu farkettiğimde beni sevindirecek cinsten.

Ben hastalandım çalışmaya katıldım dün pek bi sağlık problemim yoktu sadece akne problemlerime iyi gelir berki dedim ama dün gece çok kötü hastalandım çalışmadan sonra üzerime halsizlik çöktü uyuyamadım saatlerce yatakta kıvrandım

Acaba bu insiyeden olabilirmi yoksa bende bulunan doğal sebeplerdenmidir insiyeden önce bir şeyim yoktu

Ben hastalandım çalışmaya katıldım dün pek bi sağlık problemim yoktu sadece akne problemlerime iyi gelir berki dedim ama dün gece çok kötü hastalandım çalışmadan sonra üzerime halsizlik çöktü uyuyamadım saatlerce yatakta kıvrandım

Acaba bu insiyeden olabilirmi yoksa bende bulunan doğal sebeplerdenmidir insiyeden önce bir şeyim yoktu

Merhaba,yapılan inisiye değil,uzaktan şifa çalışmasıdır.Toplu yoğun enerji yönlendirmesi söz konusu.Kötü hissetmenize gelince,zaten potansiyel aurada olan ancak henüz fizik bedene yansımamış hastalıklar ortaya çıkmış ve atılmış olabilir.Şöyle de diyebiliriz,bulunan negatif enerji vücuttan atılmıştır.

Merhaba,yapılan inisiye değil,uzaktan şifa çalışmasıdır.Toplu yoğun enerji yönlendirmesi söz konusu.Kötü hissetmenize gelince,zaten potansiyel aurada olan ancak henüz fizik bedene yansımamış hastalıklar ortaya çıkmış ve atılmış olabilir.Şöyle de diyebiliriz,bulunan negatif enerji vücuttan atılmıştır.

Teşekkürler bilgilendirme için o zamn şifa veren herkeze çok teşekkürler

Sağ elimin ayasının üst kısmında ısınma oldu, birkaç kez aşırı üşüme eşliğinde elektrik verilmiş gibi tüm bedenim titredi.

Müthiş bir halsizlik ve uyku hali.En önemlisi ise derin nefes alma zorunlulugunla beraber gogus kafesimde guzel bir rahatlık ve huzur.. Emegi geçen herkese teşekkürler..

Bu gece yapıIan sifa çaIısmasına katıldım ve daha farklı etkiler hissettim..Ellerimden dirseklerıme kadar yogun bır agırlasma oIdu sankı beglı gıbıydı yataga.tüm bedenımde saga soIa dogru dalgalanma oldu adeta basım döndü :( avuc ıclerımde ısı vardı sonIara dogru, şakaklarımdan çeneme dogru bır agrı oluştu bu tıpkı gerılme ve çekılme gıbıydı.suan kendımı cok ıyı hıssedıyorum..Emegı gecen arkadaslarıma cok tesekur ederım.Allah razı olsun.

Bu hisleri yaşamak çok güzeldi.Enerji akışını sağlayan başta sayın Urum ve Yule olmak üzere üstadlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.Ben şunları yaşadım avuç içimde ve ayaklarımda soğukluk biraz zaman geçti soğukluk gitti tekrar geldi,nefes alışımda zorlanma yaşadım birazda kalbime çok kafif ağrı geldi çok hafif.Sonra nefes alışım mükemmel oldu rahatlama falan çok iyiydi.Sonra sağ ve sol kolumda bi enerji hissettim sanki biraz havaya kalkacak gibi oldu.içerden gelen gürültü ve kapımı çalmaları konsantremi bozdu :S

kardeşimde katıldı.3.gözünün orda yuvarlak mavi bir objenin uçup uzaya gttiğni hissetmiş (görrmüş ) adaha sonra kendisinin havaya kalktığını hissetmiş

tekrar bütün emeği geçen üstadlara teşekkürlerimi sunuyorum.Allah razı olsun

Geri