"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

şeytanın ayak izleri..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gözde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gözde

Kayıtlı Üye
1855'te İngiltere'nin Devon kentinde çözülemeyen bir olay yaşandı... Geceydi... Yansıyan ışığın ardından karların üzerinde gizemli bir şekilde ayakizleri belirmeye başladı. Ayakizlerinin büyüklüğü 3,5 cm ile 6,5 santimetre arasındaydı... Geceyarısından sabaha kadar bedeni görülmeyen bir ayakizi tüm Devon şehrini gezdi. 100 mil boyunca şehrin çevresinden gezdi, evlerin yanından dolandı.En son olarak bir evin çatısında görüldü ve ardından da kayboldu. İşte bu ayakizlerinin şeytana ait olduğuna inanılıyor...

Münih ve Türkiye'de şeytana ait olduğu düşünülen ayak izleri varmış ama en ilginci buydu..sizlerlede paylaşmak istedim.

Türkiye'de Ayvalık'ta şeytan sofrası denilen bir yer var. Orada şeytanın ayak izi olduğu iddia edilen bir iz parmaklıkla çevrelenmiş. Turistler gidip fotoğraf çektiriyor.

evet origanum benim bahsettiğim yerde orasıydı..

Ziyaretçiler ayak izine para atıyorlarmış.Ama şeytandan ne dilediklerini ise sır gibi saklıyorlarmış??

Eh dilek söylenirse tutmaz derler. Ayrıca etraftaki bütün ağaçları da dilek ağacı olarak kullanıp bez, ip, naylon poşet ne buldularsa bağlamışlar. Yalnız çok kötü bir görüntü kirliliği olarak duruyor naylonlu ağaçlar ayrıca çevreye de zarar.

Ben çok küçükken gitmiştim oraya para atmıştım ne dilediğimi hatırlamıyorum :D Ayrıca Şeytan Sofrası'nda gün batımı çok güzel olur turistler gün batımı zamanı gelip fotoğraf çekerler bilginize...

Birgün oradan helikopter ile geçiyorduk herkes suyun ucuna toplanmış fotoğraf çekiyordu...

oradaki söylentiye göre o bi adım atarken ki ayak iziymiş diğer ayak izinin aynısı da midilli adasındaymış.o ayağı olup ta okadar uzun adım atabiliyosa gerçekten gideceği yere acil yetişmesi gerekiyomuş :biggrinjester:

Gözde kardeşim bu ne ya korktum. Valla cin peridir biraz korkarım ama şeytan denince ödüm patlar. Semum filmini izlediğimden beri korkar oldum. Birde gerçekten semum şeytanı varmış. Ayyyyy aman

Çok ilginç gerçekten ilk defa böyle bişey gördüm ama birinde 6.5 cm felan diğer resimde one 1 metreye yakın hangisine inanalım ne bilim ben inanmıyorum onların şeytanın ayak izi olduğuna:Angel_anim:

ya arkadaşlar bu tür şeyler hurafe inanmayın ve kanmayın.ne dilerseniz allahtan dileyin ve isteyin

bence çok doğru bu şeytanda olabilir yada bi ruhta
ama bi evin çatısında görülüp kaybolunca insanın tütleri ürperiyo

en son görül MÜŞ yani görüldüğü söyleniyor. Gördüm diyen biri yok. Ben de dun bizim balkonda adam gordum 5. kat. inanacak mısın ? hem bedeni görünmüyomus sade ayak izleri . adam çatıdamıymış o anda ayak izlerini görmüş :D xD :)

aynen abicim :) Bende onu söylemeye çalısıyorum :) Biraz fazla kaptırıp abartıyorum :) Mesela astral seyahati gerçeklestirdim diyenler var. Her yaptım diyene inanmıyorum. Bu sitede buradaki uygulamaları yapan çok az kişi varDIR. Emin değilim hatta... Walla sayın moderatörlerim ister kızın, ister engelleyin, kimseye hakaret etmiyorum. Özgürce görüşlerimi belirtiyorum...

Geri