Sayın dmkol;
Sitemizde çok farklı inançları sahip kişiler mevcut.Lütfen herkezin Müslüman olduğunu yada ahiret hayatına inandığını düşünmeyin.Bazıları öldükten sonra ruhunda toprakta çürüyüp yok olacağına inanır.(Sayın illumaniti88 sözüm size değil yanlış anlaşılmasın.) Bu nedenle zaten İslam'a inanmayan birine İslamda yasak olanları söylemek çok mantıksız.
Amacım sizi kötülemek değil sizde uyarmanız gerektiğini düşünüyorsunuz.Ancak site kurallarına göre bu yasak.Ayrıca İslam dini bize hoşgörülü olmayı öğütler.Siz onun dinine saygı duyun ama içinizden yanlış olduğunu bilin.
Sayın illumaniti88;
Bu konularla hiç ilgilenmiyorun denk geldikçe okuyorum sadece.Ancak okuduğum konularda ilerde çok zararı olur vs. vs. diyorlar.Yapılmasını pek tavsiye etmiyorlar.Ancak siz kendinizde gerekli gücü buluyorsanız sorun olacağını zannetmiyorum.
Sayın ori;
Katılıyorum
Gayet uzun bir mesaj oldu
İyi Forumlar...
Anlamadığım şu, kötü birşey aklımızdan geçirdiğimizde şeytan zaten yanımızda belirmiyor mu? İlla neden çağırmak gerekir ki?
gece saat 3 ten sonra
Hz İsanın çarmığa gerildiği saatin tam zıttı
saat 5 kadar bitmiş olmalı
Sn Janet dışında yardım istenen hususta kimse cevap vermemiş.
Arkadaşlar, kimsenin inancına karışılmayan din propagandası yapılmayan bir forum olduğumuzu unutuyormuyuz? Biraz öyle görünüyor ama...
Forum kuralları gayet açık iken neden hala aynı şeyler tekrarlanıyor? Arkadaşlar, konu hakkında bilginiz var ise yazın, üyelere olan sorularınız ve bilgi istekleriniz için özel mesaj ve profil mesajları seçenekleri var. İnancınızın size özel olduğunu zaten biliyorsunuz.
Yorum yapmak konuyu zenginleştirmek içindir. İkili tartışmalar için değil. Bilgilerinize sunulur.
İyi forumlar dilerim.
Kusura bakmayın sayın yönetici bana cevap hakkı doğdumu cevap veririm.
ayrıca ben hiç bir dini burada probagandasını yapmadım.
Benim dediğimi satanistlerde yahudilerde hristiyanlarda diğerleride kabul ediyorlar.
Satanistlerinde Allah inancı olduğunu söylemişsiniz.Satanistler şeytana tapar,onu ilah olarak görür.Herhalde bu bilgiyi unutmuşsunuz.Yani Allah'a inanmazlar.
satanistler bildiğim kadarıyla Şeytanı Allahtan üstün görürler. Fakat Allah'ı inkar etmezler, sadece ona hızmet etmezler.
Ben herkezin dilinden konuşuyorum satanistlerin Allah veya tanrı inancı var yani ahiret inancıda var.
Dediğime hak verdi bakınız Allah ahireti verir Şeytan dünyayı verir dediğime onay verdi bana kalırsa siz anlamadınız dediklerimi birtek
Benim demem şuki madem ahirete inanıyorsun nekadar yaşayacağımız belli değil ancak ahiretin sonsuz olduğunda hemfikiriz sonsuzluğa bugün için kurban edecek birisi çok cesur olmalı.dediğim budur ve tek kelimesi yanlış değildir ve kimsenin inancına zır düşmez ateistler haricinde.
bende ateist birine bu lafı etmediğim için bir sorun görmüyorum.
Ayrıca daha önce başka bir satanist arkadaşlada konuşmuştum belki görmüşsünüzdür Ezan okunurken duyulan çığlık başlığı altında.
Sonucu netleştirdik orada benim ilgimi çeken konuştuğum şahıslar oldukça iyi yaklaşıyor ancak başkaları laf ediyor![]()
yakın zaman bende bu düşüncem yüzümden çok bir majisyenden tepki almıştım ahiret inancım yok boyuta inanıyorum bu demek değilki şeytana tapma bu bir görüş majisyen beni kınamıştı senin ahiret inancın yok açıkçası ölürsem nereye gideceğimi merak etmiyorum bir boyut var ona geçeceğime inanıyorum bu dünyada yaşadığımda zaten cennet ve cehennem görüşüme tepki veren olacak şimdiden hoşgörüyle saygı duyuyorum.dmkol
iki tür satanizm vardır.
1-ruhani satanizm
bunda şeytanın allahla eş olduğuna inanılır. yani şeytanın bir melek değil tanrı olduğunu. şeytan bilimin, zevkin, hayatın tanrısıdır. allah ise kötülüğün, kanın ve acının. ki müslüman ülkeler bakarsak haklı da çıktığını görürüz. gelelim diğer konuya.
ruhani satanizmde ahiret inancı yoktur. boyut inancı vardır. öldükten sonra başka bir boyuta geçme inancı.
yani cennet cehennem saçmalıkları yok.
ayrıca kedi kesme, bakire kurban etme gibi şeyler bunda yoktur. zaten esas olan satanizm budur.
aslında içki, sigara, uyuşturucada kullanmamanızı tavsiye eder. tabi bu kişisel tercihtir.
2-lavey satanizm
sembolik bi dindir. yapısı ateizme dayanır. yani cennet cehennem tanrı şeytan herşey semboliktir.
yani bundada ahiret inancı yoktur.
satanistler hakkında söylediğin şeyleri nerenden uyduruyosun bilmiyorum ama biraz araştırma yapıp öle konuş.
okadar şeyin arasında bunamı takıldın
Allah ahireti verir şeytan dünyayı verir.
Ben dünyayı istiyorumda Ahirettende vaz geçemiyorum![]()
Sayın dmkol;
Satanistlerinde Allah inancı olduğunu söylemişsiniz.Satanistler şeytana tapar,onu ilah olarak görür.Herhalde bu bilgiyi unutmuşsunuz.Yani Allah'a inanmazlar.
Ahiret inancı olayına gelince.Ben arkadaş için söylemedim.Arkadaş belki ahirete inanıyor olabilir,belki inanmıyor olabilir.Ben inanmayanlar için ele aldım.Biraz araştırma yaptım ve satanistler ahirete inanmazlar sonucuna ulaştım.Araştırdığım site ve bu sonuca varmama sebep olan cümle :
SaTaNiST CeHeNNeMi - Blogcu
Satanistler; Allah'ın, Kutsal Kitab'ın kutsallığının, meleklerin, cennet ve cehennemin, şeytanın, iyi ruhların ve cinlerin varlığına inanmazlar.
Bilginin doğruluğundan emin değilim.2-3 sitede rastladım ve benzer bilgiler mevcuttu.Ayrıntılı araştırma yapana kadar doğruluğu kanıtlanmamış bir bilgi.
Lütfen doğru düzgün araştırdıktan sonra cevap yazın.Forum kurallarını tekrar okumanızı tavsiye ediyorum.
Sayın mally;
Forum kurallarında
Dini kısımda bilmek ve öğrenmek isteyen üyelerimiz için gerekli her şey mevcuttur. Ancak forumumuzun bu hizmetini kötüye kullanmak isteyen, ve din bölümünde herhangi bir dini karalayici aşağılayici yazılar yazılamaz, yazılması da son derece sakıncalı ve yasaktır. Bir üye orada bir soru sorarsa bilgi sahibi üyelerimiz ve yöneticilerimiz derhal yardımına koşabilirler. Ama kesinlikle açtığı konu hakkinda üyemizin kişiliğini ve dini bilgisini eleştiremezler.
maddesine uymayan bir davranış gördüğümden uyarmak istedim.Bu konuda yaptığım hata direk moderatörlere bildirmemek oldu.Bu nedenle özür dilerim...
dmkol
iki tür satanizm vardır.
1-ruhani satanizm
bunda şeytanın allahla eş olduğuna inanılır. yani şeytanın bir melek değil tanrı olduğunu. şeytan bilimin, zevkin, hayatın tanrısıdır. allah ise kötülüğün, kanın ve acının. ki müslüman ülkeler bakarsak haklı da çıktığını görürüz. gelelim diğer konuya.
ruhani satanizmde ahiret inancı yoktur. boyut inancı vardır. öldükten sonra başka bir boyuta geçme inancı.
ayrıca kedi kesme, bakire kurban etme gibi şeyler bunda yoktur. zaten esas olan satanizm budur.
aslında içki, sigara, uyuşturucada kullanmamanızı tavsiye eder. tabi bu kişisel tercihtir.
2-lavey satanizm
sembolik bi dindir. yapısı ateizme dayanır. yani cennet cehennem tanrı şeytan herşey semboliktir.
satanistler hakkında söylediğin şeyleri nerenden uyduruyosun bilmiyorum ama biraz araştırma yapıp öle konuş.
dmkol
iki tür satanizm vardır.
1-ruhani satanizm
2-lavey satanizm