la şeytan diye bir şeyin var olduğu kanısına nereden vardın oda ayrı bir konu
Soruya direk cevap verelim ozaman.Sorulan soru ile cevaplar biraz kaymış .
Kızdığınız için isyan manasında anladım yalvarmanızı.Değilse düzeltin.Tanrıya inancınız var ise bu bir nevi ona isyan etmek oluyor yani birine kzııyor ve ona karşı şeytandan yardım istiyorsunuz.Eğer böyleyse beklentiniz olmasın sadece inancınızı yitirirsiniz ve bir süre koca bir boşluğa düşersiniz.Hayır değil ben isyan ederken aynı zamanda şeytandan bana yardım etmesini için yalvarıyorum diyorsanız daha çok gençsiniz demektir,henüz kendi doğru yolu bulmaya zaman vardır.
Hayır benin inancım yok tanrıya ben şeytana ulaşmak ve iletişim kurmak adına bunu yapıyorum diyorsanız yine yanlış.Şeytan bu davranışınıza artık tepki vermez bence çünki etki tepki gerçekleşmiş.
Gördüğünüz gibi 2-3 cümlede dar anlatımınıza verilicek cevap çok fazla.Lütfen konuyu açarken önce başlığa sonra soruya dair iyi detaylar verin ki doğru yanıtları alabilesiniz.
Ben bir inanca (dine) ait değilim ve şeytandan isteklerim oluyor Tanrı yerine ondan istiyorum diyorsanız bu soruyu sormanızda ki amaç anlamını yitiriyor.Yani öyle bir soru yokZira etkileşimini bizden iyi bilmelisiniz.
Bir kimse canı yandığında, bir şey arzuladığında, herhangi bir durumda şeytana yalvarıyorsa ve bunu sürekli ciddi anlamda yapıyorsa bu ne gibi bir durumla sonuçlanır. Yani şeytanın onun bu yalvarışlarına bir tepki verebilir mi yada herhangi bir etkileşim.
Modum Tanrıya inancı olmayan bir insandan Şeytana inanmasını nasıl beklersiniz ?Soruya direk cevap verelim ozaman.Sorulan soru ile cevaplar biraz kaymış .
Kızdığınız için isyan manasında anladım yalvarmanızı.Değilse düzeltin.Tanrıya inancınız var ise bu bir nevi ona isyan etmek oluyor yani birine kzııyor ve ona karşı şeytandan yardım istiyorsunuz.Eğer böyleyse beklentiniz olmasın sadece inancınızı yitirirsiniz ve bir süre koca bir boşluğa düşersiniz.Hayır değil ben isyan ederken aynı zamanda şeytandan bana yardım etmesini için yalvarıyorum diyorsanız daha çok gençsiniz demektir,henüz kendi doğru yolu bulmaya zaman vardır.
Hayır benin inancım yok tanrıya ben şeytana ulaşmak ve iletişim kurmak adına bunu yapıyorum diyorsanız yine yanlış.Şeytan bu davranışınıza artık tepki vermez bence çünki etki tepki gerçekleşmiş.
Gördüğünüz gibi 2-3 cümlede dar anlatımınıza verilicek cevap çok fazla.Lütfen konuyu açarken önce başlığa sonra soruya dair iyi detaylar verin ki doğru yanıtları alabilesiniz.
Ben bir inanca (dine) ait değilim ve şeytandan isteklerim oluyor Tanrı yerine ondan istiyorum diyorsanız bu soruyu sormanızda ki amaç anlamını yitiriyor.Yani öyle bir soru yokZira etkileşimini bizden iyi bilmelisiniz.
Burada şeytana yalvarmasındaki amaç şeytanı kötü olaylar objesi olarak görmesidir.Başına kötü bi şey geldiğinde ve karşısındakini cezalandırmak istediğinde şeytan ona daha cazip gelir ,daha güçlü daha öfkeli,ve daha kinci biri olarak şeytan kendisini bu konuda çekici kılar .Bana göre ona yalvarmasındaki amaç budur.Eğer ki Allaha inanıyorsa ve inandığı halde şeytana yalvarıyorsa tek açıklaması budur.Ki Allahında sıfatları arasında kahredici,cezalandırıcı,kıskıvrak yakalayıcı gibi örnekleri vardır.Allahtan isteyin eğer haklıysanız Allah zaten cezalandırır.Eğer değilseniz ve yapmak istiyorsanız şeytana yalvarmayın kendiniz yapın gidin en kötüsünden o insana acı çektirin şeytanda kimmiş deyin şeytan size yalvarsın♣Bir kimse canı yandığında, bir şey arzuladığında, herhangi bir durumda şeytana yalvarıyorsa ve bunu sürekli ciddi anlamda yapıyorsa bu ne gibi bir durumla sonuçlanır. Yani şeytanın onun bu yalvarışlarına bir tepki verebilir mi yada herhangi bir etkileşim.