Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sevgilime dua ettikten sonra beni rüyasında görmesi ne demektir?
bence etdiyiniz dualarla olabilir,uykusunda ona gozukmeyiniz.bu iyi bişey sonuçta ikinizinde hayrınıza dua ediyorsunuz.bende sevgilimin rüyasına özel zikirler yapıp giriyorum.
Sayın brokli forumda bulabilirsiniz.örnek:cumartesi günü gece saat 00:00dan sonra kişinin rüyasına girmek için niyet edip 812 kez ya habir esmasını zikredebilirsiniz.etki artirmak için ek esmada ilave edin mesela 962 kez ya alimul ya habir,ya basiru ya musavvir de etkili.iyi forumlar
bence etdiyiniz dualarla olabilir,uykusunda ona gozukmeyiniz.bu iyi bişey sonuçta ikinizinde hayrınıza dua ediyorsunuz.bende sevgilimin rüyasına özel zikirler yapıp giriyorum.
Merhaba bu sefer de eski erkek arkadaşim rüyasinda bana nispet yapar gibi bir kizla görüştüğünü o kizin çok hoş olduğundan bahsetti sizce bunun anlami ne. 7 yilllik ilişkim 2 sene önce bitti?
7 yıl vay be turşusunu mu kuruyordunuz ne
Herkesinde rüyalarında geziniyorsunuz havalı bişey olsa gerek
Bence ayrıldıktan hemen sonra söylemediyse, şu an söylüyorsa doğru olma payı var.
böyle bir yorum çikarabiliriz.eski erkek arkadaşınızın yeni sevgili bulduğu.size gelmekte sebep birbirinizi hala unutamamış olmanız olabilir.o kızınsa size nispette hoş olup olamadığını bilemicem