"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sevdiğinle evlenmek için

nasreddinhoca

Kayıtlı Üye
بسم الله الرحمن الرحيم

والقيت عليك محبة مني ولتصنع على عيني فاذا عزمت فتوكل على الله ان الله يحب المتوكلين

قل ان كنتم تحبون الله فاتبعوني يحببكم الله ويغفر لكم ذنوبكم والله غفوررحيم

يحبهم ويحبونه اذلة على المؤمنين اعزة على الكافرين
Bismillahirrahmanirrahim, Ve elkaytü Aleyke mahabbeten minni Velitüsnea Ala ayni Fe ize Azamte fe Tevekkel Alallah İnnellahe yuhibbül mütevekkilin
Kul İn küntüm Tuhibbunellahe Fettebi uunii Yuhbib kümullah Ve yağfir leküm zünübeküm Vallahu Gafurur Rahim,
Yuhibbuhum Ve yuhibbuunehu Ezilletün Alel Mü'minine E izzetün Alel Kafirin.

40 Defa sabah namazından sonra okunur , Bitince bir defada Allah Bu konuda dua edersin

40 defada Yatsıdan sonra Okunur Sonundada Allah a Dua edersin Ne istiyorsan. 40 Gün boyunca Devam edilmelidir.

ALLAH herkese sevdiğini hayırlıysa nasip etsin. ve sevginin aşkın hatrına birbirine muhabbetlerini artırsın.

Paylaşim için teşekkürler ben sitede çok yeni olduğum için sadece dua ve okumalari yapmaya çalişiyorum.allah (c.c) cümlemize hayirli kismetler versin

ben bı kac paylasım aldım ama henuz denemıs degılım..arkadaslar denedınız mı sız..olumlu sonuc aldıgınız oldumu?

Geri