URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
ilk yarışmamızın keyifliği geçtiğini düşünüyorum çok güzledi ikinci çalışmayı biraz daha farklı düşündüm .
sembollere olan düşkünlüğümü anlamışsınızdır sanırım.
bir uygulama yapacağız şimdi. büyü uygulaması.
mısır büyüsü yapacağız.
ama biz mısırlı değil türküz.
türk bir büyücünün mısır sembolleri ile bir tılsım hazırladığını düşünün.
konu majikal gücü geliştirme olsun
tılsımı oluşturacaksınınız duasını oluşturacaksınız. işte bir büyü ritüeli oluşturacaksınız.
toparlayalım
türk bir büyücü olarak mısır mistizmini kullanarak majikal gücü geliştirme büyü ritüeli oluşturacaksınız.
ve mantığınızı hissinizide anlatacakınız.
resim eklemeyi bilmeyen site kullanımlardan baksın. yada bana söylesin ben yardımcı olurum .
1, 2, ve 3, olacak ödül bu defa süleymanın ahdinden istediğini bir tılsım ve dua oluşturmak olacak.
2, kazanan kişiye özel kasem oluşturulacak.
3, ye majikal gücü geliştirmek için tılsım hazırlayıp yollayacağım.
jüri üyesi belirliyorum şimdi.
angel dream. gizlimabet perisi. dynamic. crepaa. nasrettinhoca. şaman.
Diagramma
jüri üyeleride yarışmaya katılabilir tabiki ama yarışmaya katılacağını düşünmediğim ve bilgilerine değer verdiğim kişileri seçmeye çalıştım
bu kişiler dışında bilgisine değer vermediğim kişi yok gibi düşünülmesin bir jüri seçmem gerekiyordu
hadi kolay gelsin
sembollere olan düşkünlüğümü anlamışsınızdır sanırım.
bir uygulama yapacağız şimdi. büyü uygulaması.
mısır büyüsü yapacağız.
ama biz mısırlı değil türküz.
türk bir büyücünün mısır sembolleri ile bir tılsım hazırladığını düşünün.
konu majikal gücü geliştirme olsun
tılsımı oluşturacaksınınız duasını oluşturacaksınız. işte bir büyü ritüeli oluşturacaksınız.
toparlayalım
türk bir büyücü olarak mısır mistizmini kullanarak majikal gücü geliştirme büyü ritüeli oluşturacaksınız.
ve mantığınızı hissinizide anlatacakınız.
resim eklemeyi bilmeyen site kullanımlardan baksın. yada bana söylesin ben yardımcı olurum .
1, 2, ve 3, olacak ödül bu defa süleymanın ahdinden istediğini bir tılsım ve dua oluşturmak olacak.
2, kazanan kişiye özel kasem oluşturulacak.
3, ye majikal gücü geliştirmek için tılsım hazırlayıp yollayacağım.
jüri üyesi belirliyorum şimdi.
angel dream. gizlimabet perisi. dynamic. crepaa. nasrettinhoca. şaman.
Diagramma
jüri üyeleride yarışmaya katılabilir tabiki ama yarışmaya katılacağını düşünmediğim ve bilgilerine değer verdiğim kişileri seçmeye çalıştım
bu kişiler dışında bilgisine değer vermediğim kişi yok gibi düşünülmesin bir jüri seçmem gerekiyordu
hadi kolay gelsin