XAAAAAAAAX
Kayıtlı Üye
@Isobelzxc @saklıkalsın Allah sizlerden razı olsun değerli kardeşlerim dualarınızı eksik etmeyin hürmetler dilerim selam ve dua ile ??
Şahsen yorumunuzu begendim fakat sormak istedigim su ; acaba sifacilar ne is yapiyor sizce?Öncelikle geçmiş olsun ve Rabbim sabırlar versin sana.
Çalıştığım işyerinde bir arkadaşım 2 yıl kadar önce bağırsak kanserine yakalandı. Tıbbın her türlü olanaklarını kullanmasına rağmen maalesef ki hastalığını durduramadı. 1.85 boyunda yapılı adeta dalyan gibi olan arkadaşımı daha bugün uzun zaman sonra gördüğümde bir deri bir kemik kalmıştı. Süreç içerisinde bana yaşadıklarından bahsetti biraz. İstanbul'da ailesinin baskılarıyla bir kaç bakımcıya ( halk arasında cinci hocaya ) gittiğini filan anlattı. Tabi ki sonuç alamadığını da...
Elbette ki alamazdı da...
Üzgünüm sevgili kardeşim ama zamanını havasçılarla,muskacılarla vs benzeri elemanlarla harcama çünkü bu insanlar bırak hiv virüsünü durdurmayı grip mikrobunu bile durduramazlar. Hatta yanlarına nezle olarak git, kendilerine bile bulaşmasını engelleyemezler. Lafa geldimi bizim manevi doktorlarımız var onlar manevi ameliyatlar yapacaklar gibi süslü cümleler kursalar da, insanın maddi hasarlarına karşı etkileri yoktur. Ruhani hasarlara karşı da ancak ehil olanları belki biraz etkilidir.
Kısacası sen bu fikri kafandan at ve hastalığınla yaşamanın yöntemlerine kendini alıştır. Sana ancak sağlam bir irade ve pozitif duyguların yardımcı olacaktır. Elbette sabrında ..
Tekrar tekrar geçmiş olsun.
Şahsen yorumunuzu begendim fakat sormak istedigim su ; acaba sifacilar ne is yapiyor sizce?
Hiç sevmesem de, araya dahil olacağım. Bu bahsedilen tanım şifacılara ait değildir, kendini öyle gösterenlere aittir.Sevgili kardeşim ben onlara bakımcı demeyi yeğlerim çünkü şifacı dediğimizde şifa dağıtıyorlarmış gibi algılanır oysa ki bakımdan ötesini çoğu geçemez. Ne iş yaptıklarına gelince; Tam bu kısımda net bir genelleme yaparak belirtiyorum ki PARAYLA UMUT DAĞITIYORLAR. Motivasyonu yükseltirken umut kapından içeri hoş bir esinti bırakıyorlar ama hepsi bu kadar. Okunmuş bir takım içecekler içirir yiyecekler yedirir, anlamadığınız bir takım ritüelleri yapmanızı isterler, size muska ya da tılsım adını verdikleri kağıt parçalarını yanınızda taşımanızı isterler. Daha önce de belirttiğim gibi kesilen kolu yerine getiremezler ama kolunuzda ki ağrıları belki giderirler. Zamanını etrafta bakımcıyım diye dolaşanlara harcamamanı tavsiye ederim. Sağlıklı beslenmene ve moral motivasyonunu yüksekte tutarak iradeni düşürmemeye dikkat et.
Nekadar süre devam edilmeli bu şifaya ?Hergün bir bardak suya (tercihen zemzem) abdest alınıp besmele ile iki el birbirine sürtüldükten sonra cam bardak iki avuç içinde tutularak ve suyun ses frenkansından tam etkilenmesi için bardağın ağzına iyice yaklasılarak 391 kez Ya Şâfî okunur. Okuma esnasında sadece bu şifa ismine odaklanılır. En sonunda suya Allah'ın Şafi ismi ve şifa meleklerinin yardımı ile bana derman ol ve şifa ver denilerek yudum yudum şükür duygusu ile içilir. İçerken suyun vücudun tüm hücrelerine ulaştığı, onları şifanın yeşil nuru ile doldurarak tüm negatif enerjilerden arındırdığı imajine edilir. Birçok rahatsızlık için naçizane önerimdir. En doğrusunu Allah bilir.
Allah razı olsun elimden geleni yapıyorum emin olun ...Öncelikle geçmiş olsun ve Rabbim sabırlar versin sana.
Çalıştığım işyerinde bir arkadaşım 2 yıl kadar önce bağırsak kanserine yakalandı. Tıbbın her türlü olanaklarını kullanmasına rağmen maalesef ki hastalığını durduramadı. 1.85 boyunda yapılı adeta dalyan gibi olan arkadaşımı daha bugün uzun zaman sonra gördüğümde bir deri bir kemik kalmıştı. Süreç içerisinde bana yaşadıklarından bahsetti biraz. İstanbul'da ailesinin baskılarıyla bir kaç bakımcıya ( halk arasında cinci hocaya ) gittiğini filan anlattı. Tabi ki sonuç alamadığını da...
Elbette ki alamazdı da...
Üzgünüm sevgili kardeşim ama zamanını havasçılarla,muskacılarla vs benzeri elemanlarla harcama çünkü bu insanlar bırak hiv virüsünü durdurmayı grip mikrobunu bile durduramazlar. Hatta yanlarına nezle olarak git, kendilerine bile bulaşmasını engelleyemezler. Lafa geldimi bizim manevi doktorlarımız var onlar manevi ameliyatlar yapacaklar gibi süslü cümleler kursalar da, insanın maddi hasarlarına karşı etkileri yoktur. Ruhani hasarlara karşı da ancak ehil olanları belki biraz etkilidir.
Kısacası sen bu fikri kafandan at ve hastalığınla yaşamanın yöntemlerine kendini alıştır. Sana ancak sağlam bir irade ve pozitif duyguların yardımcı olacaktır. Elbette sabrında ..
Tekrar tekrar geçmiş olsun.
Şuan negatifim ilaçlar fayda etti ancak tamamen temizlemenin bir mucize bekliyorum evlilik askerlik herşey sorun oldu Allah cc yar ve yardımcımız olsun ...6 aylık düzenli ilaç kullanımından sonra HIV ortadan kalkıyor önce bir doktora git saygıdeğer arkadaşım