Bu durumu araştırdım ancak prosedür farklı işliyor bunun mesuliyetini hiçbir kuruluş almıyor ne yazık ki ... Denekler genelde kıtalara ayrılarak ekonomik gücü yetersiz ve şuanki tedavi edici ilaçları temin edemeyen ülkelerdeki hastalar üzerinde deniyorlar ... İlgin için çok teşekkür ederim inşAllah yakın bir zamanda tedavisi çıkar dua edin ?Prof hocaların ile konuş . Yurt dışında bu tedavi hakkında bir çok araştırma var ve epey yol katedilmiş durumda . Virüs yok edilme edilme aşamasına gelinmiş .kaybedecek birşeyin yok artık yurt dışına gidip gönüllü denek olup araştırmalara katıl bir ümüt
Bu durumu araştırdım ancak prosedür farklı işliyor bunun mesuliyetini hiçbir kuruluş almıyor ne yazık ki ... Denekler genelde kıtalara ayrılarak ekonomik gücü yetersiz ve şuanki tedavi edici ilaçları temin edemeyen ülkelerdeki hastalar üzerinde deniyorlar ... İlgin için çok teşekkür ederim inşAllah yakın bir zamanda tedavisi çıkar dua edin ?
çok teşekkür ederim gerçekten öyle hayatımın yönü değişti ama herşey gün geçtikçe daha güzel oluyor Rabbim büyük hikmetleri sonsuz selam ve dua ile ...Bir sağlık çalışanı olarak okuduğum zaman çok değişik duygular hissettim.Kendimi sizin yerinize koydum ve acaba bu gibi bir durum neden başıma gelebilirdi diye sordum ki bu ihtimal benim için de sizinki ile aynıBenim kendi içimdeki cevabim şu oldu sevgili meslektasim dünya hayatının ne kadar gelip geçici olduğunu insan hayatının ne kadar kırılgan olduğunu gördükçe daha da derinleseceksin.Bu dünyada uzaklaşmak zorunda kaldığın tüm sevdigin insanların,sihhatin bu büyük fedakarligin karsisinda gözlerin her insanin görmediği kadar net ve güzel şeyleri görecek.Bu tekamulunde bir üst seviyeye geçmek için bir basamak.Seni bu zorlu ama anlamlı hayat yolculugunda Rabbim koruyacaktir.O anlamsız hicbisey yaratmaz.Bir virüsün de bir insana ogretecegi çok şey vardır.Ruhunu huzurlu tut ve gostereceklerini güzelce deneyimle.Asla korkma en büyük sağlık ve şifa kaynagimiz sevgidir.Kaynagina yonelmelisin ihtiyaç duydukça.En başta kalbinize ve ruhunuza sonra da bedeninize şifa diliyorum.
Herşey çok iyi kanım temiz çıkıyor ancak rezervlerde donmuş bir şekilde duruyorlar ilacı bırakmadığım sürece herşey güzel gidecek kilom eski durumuna döndü hayatıma yeni biri girdi Herşey çok güzel gidiyor şükürler olsun Rabbimden herşekilde Razıyım şükürler olsun ... selam ve dua ileAllah şifa versin tez zamanda. Son durum nedir ?
Çok teşekkürler bakacağım selam ve sua ile ?Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah. Aidin Salih' in Gerçek Tıp kitabını alın. İçeriğindekiler size yardımcı olacaktır. Şifayı veren Rabbimdir, inşallah şifanıza vesile olur